Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 124 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
134
7277
Mit kívánnék a fentiekkel  mondani? Magyaroknak az Euró bevezetése a teljes összeomlást jelentené. A nyugdíjasok pénzének forintról történő átszámítása euróra, olyan vesztességet idézne elő, mely szerint félő lehet,hogy  egészen állampolgári engedetlenségig fajulna a helyzet, ami forrongásokba torkolna. Erre Magyarországnak nincs szüksége. Az euró maradjon azok fizetőeszköze akik kitalálták, nekünk nagyon jó a magyar forint. Érthetetlen, hogy az euróról alkotott véleményüket miért nem az átlag európai állampolgároktól kérdezik meg? Bizonyos liberális körök erőltetett agyréme, hogy Amerikát kell csinálni Európából. Diktátumokkal félemlítik meg a tagállamokat és kormányait. Zsarolnak, fenyegetnek miáltal Európa politikailag sem gazdaságilag nem képes a kontinensek versenyében helytállni. Az Unió előbb bukik meg, mint a KGST?
Egyszerűen nevetséges az egész, csak arra kell vigyázni, nehogy szembeállítva egymással fegyveres összecsapásig lázítják az EU tagállamait. Lásd! 1990 Jugoszlávia.

Ezeknek semmi sem drága jeligével.
 
Cikkek

MÉG MINDIG LAJOSMIZSE

2023-02-19
Adminisztrátor
85
AZ ELŐZŐ ÍRÁSUNKBAN POLITIKAI SZEMSZÖGBŐL VILÁGÍTOTTUK MEG LAJOSMIZSEI VÁLTOZTATÁSOK LEHETSÉGESSÉGÉT. EGYÉRTELMŰEN NEM MARADHAT EL A PÉLDÁKAT FELSORAKOZTATÓ FOLYAMAT, AMIBEN LAKOSSÁGUNK ÉRZÉKELHETI, MIT JELENT A FONTOSSÁGI SORREND. ÖNÖK SZAVAZATAI ÁLTAL LÉTREJÖTT FÜGGETLENEKBŐL ÁLLÓ ÖNKORMÁNYZATI TESTÜLET, SZOROSAN AZ ÁLLAMPOLGÁRI AKARATTAL EGYÜTTESEN VALÓSÍTHATNÁ MEG, VÁROSUNK ÉRDEKEIT. ERRE PÉLDA ( folytatás, kattint ide )

KÖTELEZŐ SZEREPCSERE

2023-02-16
Adminisztrátor
84
LAJOSMIZSE LEGYEN ORSZÁGUNK MINTAÉRTÉKŰ VÁROSKÁJA, AHOL A KÖZÖSSÉGI AKARAT, VALÓBAN MEGTÖRTÉNHET. "LEGYEN MEG A MI AKARATUNK"! TÖRTÉNJEN MEG, HOGY LAJOSMIZSEI POLGÁRAINAK INDÍTVÁNYÁVAL JÖHESSENEK LÉTRE VÁROSFEJLESZTÉSI, POLGÁRBARÁT LAKHATÁSI, VALÓDI SZEMÉLYI ÉS VAGYONVÉDELEMRE UTALÓ KEZDEMÉNYEZÉSEK, AMI ÁLTAL LAJOSMIZSE LAKOSSÁGA VÁROSUNKAT MÉG ÉRTÉKESEBBNEK ÍTÉLI MEG.

Ördög és az antiszemitizmus

2023-01-21
Adminisztrátor
92
ÉRDEKES MEGVILÁGÍTÁSBAN AZ ANTISZEMITIZMUS. EGYSZERŰ PÉLDÁVAL ÉLVE, "A VILÁGMINDENSÉG MÉHKAPTÁRAIBAN KIALAKULT HEGEMÓNIA" URALJA NAPJAINKBAN TÖRTÉNTEKET. ( folyt. kattints ide )

Leszámolás órája

2023-01-11
Adminisztrátor
102
A VILÁG HETEDIK CSODÁJA MEGELÉGELTE AZ EMBERISÉG ÁLTAL ELKÖVETETT GYALÁZATOT ÉS ISTEN HATALMÁVAL EGYÜTTESEN ÍTÉLETET MONDOTTAK : FÖLDLAKÓK SZÁMÁRA, A LAKHATÁSI JOGOT VÉGÉRVÉNYESEN MEGVONJUK, FELLEBBEZÉS HELYE NINCS !

" A rózsa neve "

2022-12-30
Adminisztrátor
99
MTV V csatornán sugárzott olasz rendezésű " A RÓZSA NEVE " című film, az emberiség 2000 éves vallási beállítottságára ad választ. Ami további tanulság, ennek a filmnek mondanivalója az emberiség hétköznapi életét is bemutatja. Hazugság,gyarlóság,hatalom és felsőbbrendűség,stb. Az emberi negatívumok mai állapotát bővíti : kizárólagos pénzimádat, esztelen és értelmetlen javak halmozása, gépek vezérletével befolyásolt emberi agy kiszolgáltatottsága,vallási fanatizmus, felsőfokú egoizmus, önmutogatás, stb. ( folytatásul, kattints rá )

Értékteremtéssel a világ megmentésére

2022-12-25
Adminisztrátor
107
Könnyeim visszafojtásával küszködve írom e sorokat. 72. életévemet taposom. Volt szerencsém sok mindent látni, saját bőrömön megtapasztalni. Évek alatt, eszméikben ellentétes társadalmak személyes elszenvedőjeként eljutottam arra a pontra : már magamnak sem hiszek. 2000 éves hazugságok láttán, korábban úgy döntöttem, nem érdekel mások baja, de lelkem harangja megszólalt és számomra valami felsőbbrendű üzenet teljesítését irányozta elő.

Hitetlenek

2022-12-24
Adminisztrátor
102
A világ legnagyobb egybefüggő porondján játszódó dráma, több százmillió ember hitének elvesztését jelenti.

Képi műsorszórás depresszív hatása

2022-12-21
Adminisztrátor
100
Napjainkban elhangzottak szerint : SENKI NEM NÉZ TV-T. Na már, megint nem mondunk igazat. Beszélgetések során a témaválasztás : infláció, betegségek, orbáni rossz politikája, ki és hol hazudik, megdöbbentő agresszív filmsorozatok, gyilkosságok, balesetek, sikkasztások, az eu. politikájának negatív hozama, mesterségesen gerjesztett háború, Covid-19 - influenza vírus...

Ezeréves rossz döntések sorozata

2022-12-19
Adminisztrátor
102
1526 óta képtelen a magyar a saját önrendelkezésével hazát építeni.Elképzelhető, valami átok, vagy kisebbségi alázat lenne az indító ok? Miért kell ennek a népnek állandóan mentegetőznie? Miért kell Európában a harmadrangúság bélyegzőjét viselnünk? Egy tisztán látó magyar paraszt tesz okfejtést arról, ö miként látja Magyarország problémáját.

Különös egybeesés

2022-12-15
Adminisztrátor
114
Németország jelenben történő alakulása egybeesni látszik a második világháború kitörése előtti német gazdasági helyzettel.Az amerikai múlti milliárdos zsidó erők, pillanatok alatt Európa közepére helyezték időzített bombáikat, hogy erősödni látszó német gazdaságot megroppanthassák. Hitlerben találták meg azt a személyt, aki az amerikai diktátumot végre hajtotta. Tévedtek ! Hitler önjáróvá vált és a feltehető megállapodásokkal szembe helyezkedett. Szembe szállt a zsidó nagytőkével.PUTYIN ELNÖK ÚR, MOST SZINTÉN MEGPRÓBÁLJA a majdnem lehetetlent.(kattints az írásra )

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 124 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse