Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22560

Hazugok kontinense

2024-04-06
Adminisztrátor
88
Jó magyar módra,már megint rossz lóra tettünk. Politikai döntések sorozatában bizonyítottuk, a könnyen jött pénzekre bazírozva beléptünk az európai unió hazugságokra alapított bandájába. Említésre szorul - TETTÜNKÉRT, PISZOK DRÁGÁN MEGFIZETTÜNK.
Társadalmunk többségének fogalma sem volt mit jelent olyan társasághoz való tartozás, akik évszázadokon át, gyarmatosításból szerzett vagyont felélve villogtak.
Sajnos többek csak azt látták, - nyugaton kolbászból van a kerítés. Mára az unió megálmodóinak álarcai lehullottak és bizonyítottan elénk tárták - az álruha alatt, globalista, szélső liberálisok, vannak, egyes arányban az amerikai pénzvilággal. 
Brüsszel jelenlegi lakóinak a hazudozás nem esik nehezükre. Jó pénzért, hosszan tartóan teljesítik az amerikai megrendelőik parancsait.Európa keleti oldalán fekvő országokban - a volt KELETI - BLOKKBAN - élők, az amerikai pénzvilágnak a legkiválóbb, legalkalmasabb médiumai lettek. "SZEGÉNY EMBER MINDENT ELHISZ, AMIT A SZEMFÉNYVESZTŐK MONDANAK" !
Minden esetre, hinni a templomban kell, nem a politikában és közgazdaságtanban. A pénzvilág vagyonszerzése is hazugságokon, teljesíthetetlen állszerződésekkel, tőzsdei, banki manipulációk, fegyvergyártás és forgalmazás útján teljesül. A valuta felhalmozás köztudottan a szegényebb, törekvő sorsúak zsákutcájához vezet, mivel élő példák bizonyítják, - a pénzt megenni nem lehet.
1925-ös években a pénz, PAPÍRFECNIKKÉ VÁLVA TAKARTA BE AZ UTCÁK FELÜLETI BURKOLÁSÁT. VALÓJÁBAN ÉRTÉKTELEN, KÉNYSZER JELENSÉG.
Materiális tartalmat megkerülve, a pénz sátáni találmány és kizárólagosan kitalálói malmára jelent hozadékot. Az európai unió brüsszeli alkalmazottainak vezető szerepet betöltői, kilóra megvásárolt kiváltságot élvezők. Ennek tudatában cselekednek és differenciáltan osztogatnak, rosszabb esetben fosztogatnak. EGY JÓZANUL GONDOLKODÓ EURÓPAI ÁLLAMPOLGÁRNAK KÖTELESSÉGE, HOGY A BRÜSSZELI HELYTARTÓK HAZUDOZÁSAIT LELEPLEZZE ÉS FELSOROLÁSBAN KÖZZÉ TEGYE.

Első pontban, az unióba belépni kívánó államnak, saját függetlenségéről, gazdasági tevékenységének feladásáról kell nyilatkozni, egyoldalú szerződésben.
Másodjára, a feltehető függetlenségre utaló mindennemű élelmiszer forgalmazás, élelmiszer termelés, vízgazdálkodás jogát,- a brüsszeli - amerikai helytartók kezére kötelesek adni.
Harmadik szélhámosság. A KÖZÖS PIAC MEGALAKULÁSÁNÁL, A TAGÁLLAMOK EGY POLITIKAI HAJÓBAN EVEZTEK, KIZÁRÓLAG GAZDASÁGI ÉRDEKEK KÖTELÉKÉBEN ÜZLETELTEK. 
Mára, a belépett tagállamok belpolitikájába, alkotmányos jogrendjébe durván beavatkoznak és a gazdasági tevékenységet összekeverve a politikai ideológiájukhoz igazítottan kezelik, MAGYARUL - ZSAROLNAK !!!
Az unió gazdálkodása értelmében, minden tagállam a schengeni határokon belül árút forgalmazhat. Adó terheket,az unión kívüli országok árú forgalmazása etén kötelesek fizetni, amit a tagállamok szintén a brüsszeli ingyenélők számlájára utalnak. Brüsszeli bürokraták ezekből a pénzekből tartja fen magukat, valamint a tagállamok extra befizetéseiből. A VISSZAOSZTÁS MÁR NEM ILYEN EGYSZERŰ, LÁSD, MAGYARORSZÁGOT.
Most térjünk valóban a schengeni határkérdéshez. Mielőtt bármelyik európai ország schengeni belépésének indítványkérelmét benyújtja, további függetlenségi nyilatkozatot kell tegyen, tehát még arról is NYILATKOZNI KELL, MIKOR ÉS HÁNYSZOR BÚJIK ÁGYBA KEDVESÉVEL.
Nos, akkor mi is van a MIGRÁNSOKKAL ? NEKIK NINCS SCHENGEN ? ERRE UTALÓAN - PRÓBÁLJON BÁRKI EURÓPÁBÓL AMERIKÁBA UTAZNI, VÍZUM NÉLKÜL.
A BRÜSSZELI HAZUGSÁGOK CSÚCSRA JÁRATÁSA, AMI VALÓBAN KIMERÍTI AZ EMBERELLENSÉG ALAPJOGI TÉNYÉT - HÁBORÚRA VALÓ FELBUJTÁS, EMBERÉLET KIOLTÁSRA ÖSZTÖNZÉS, NEM TAGÁLLAM SZUVENÍR BELÜGYÉBE VALÓ DURVA BEAVATKOZÁS STB.
AZ UKRÁN NACIONALISTA ERŐK ÉS NEM UTOLSÓSORBAN SZÉLSŐSÉGES CIONISTA BEÁLLÍTOTTSÁGÚ VEZÉRÜK, A BRÜSSZELI BÜROKRATÁK KEGYEIT ÉLVEZVE, MÉG A TAGÁLLAMOKAT IS ZSAROLÁSUKKAL HÁBORÚBA KÍVÁNJÁK SODORNI.
AZ AMERIKAI BEFOLYÁS ALATTI BRÜSSZELI BÜROKRATÁK, AZ UKRÁN ÁRÚ FORGALMAZÁS ADÓTARTALOM MEGFIZETÉSÉT FELOLDOTTÁK. SZABAD A PRÉDA. BIDEN ÉS AZ AMERIKAI PÉNZVILÁG NEM AKAR TOVÁBBI VESZTESSÉGET, ÍGY TÖREKVÉSEIKBEN EURÓPÁT AKARJÁK PADLÓRA KÜLDENI.
AMI A JELENLEGI VILÁGBÉKÉT FENNTARTJA, A KÍNAI ÉS OROSZ, ATOMARZENÁL. 
NOS, EURÓPAI UNIÓ HELYTARTÓINAK VÉGÉRVÉNYESEN BE KELL FEJEZNI IDIOTIZMUSUK MEGTARTÁSÁT ÉS AZONNALI HATÁLLYAL TÉRJENEK VISSZA AZ ALAPTÖRVÉNYEKBEN FOGLALTAKHOZ. 

Ezt az álláspontot figyelembe véve kell a magyar államnak, az az A TÁRSADALOMNAK VISZONYULNI. EZT A BRÜSSZELI BAGÁZST LE KELL VÁLTANI ÉS EMBERELLENESSÉG VÁDJÁVAL, NEMZETI BÍRÓSÁG ELÉ KELL ÁLLÍTANI. NINCS KEGYELEM !!! ENNYI TÖRVÉNYSÉRTÉSÉRT A VOLT KIRÁLYSÁGOK BAKÓI, BIZONYOSAN IZOMLÁZAT KAPTAK VOLNA, DEHOGY PRÉMIUM, TIZENHARMADIK HAVI BÉR MEGFIZETÉSÉRE, AZ BIZTOS.      
K.L.   
 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse