Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 79 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 8935

Politikai szemfényvesztés

2017-09-10
Adminisztrátor
36
3673
Politikai szemfényvesztés!
A legkevésbé érdekeltek is felkapják a fejüket hová vezethet az út, amelyre Európa lépett. Mindennek megvannak a magyarázatai, mivel véletlenek nincsenek. Európa nyugati felén helyezkedő országok a múltban megszerzett gazdagságukat többek között a gyarmatosításnak köszönhették. Azok a kontinensek, amelyeket fegyveres beavatkozással bekebeleztek, majd kincseiket lerabolták, / fa, ásványi anyagok, stb./ most, mint kizsigerelteket otthagyták a sza..., és érthetetlen módon csodálkoznak, hogy ezek a leszegényített emberek megindultak Európába. Ők, csak emberi énjüket szeretnék visszakapni, ugyanis azt a megaláztatást, melyet a XVIII.-XIX. században Európa kíméletlenül ezekre a népekre szabott, nem kívánhatjuk senkinek. Nagyon sajnálatos, hogy a sorsok alakulásában a vallás is beavatkozott, hatalmat gyakorolt terjeszkedésével, keresztes hadjáratokban és annak vonzataival 100 milliók életét oltották ki. A trend mára megfordult és fegyverviselés elhanyagolása mellett a kölcsönkenyér visszajár címmel, egy más vallási trend foglalja el Európát. A hitt jelen jámbor arculata könnyen vicsorgó farkassá módosul, miután vagy beállunk a sorba, vagy keresztény mártírok leszünk. Európában élő zsidóság békés kontinensre talált,de az idő Ő ellenük is dolgozik, akkor miért nem emelik fel a hangjukat, fognak össze a Vatikánnal és kezdeményezik az iszlám vallási vezetőkkel a mielőbbi tárgyalásokat. Misztikumok erősítésén át  senkinek sincsen joga más nyelvhasználatú embertársunk életét kioltani. Vegyük végre tudomásul, - ERŐSZAK, erőszakot szítt.Gyerekeink unokáink, családtagjaink, barátaink halálát nézve, csak azért mert valakik másban hisznek? Ennek végett kell vetni! A józan emberi gondolkodást előtérben helyezve ezen problémakörökre megoldást kell találni. Politikai és vallási akarat együttese a megoldás. A Független Kisgazdapárt azon munkálkodik, hogy a feleket mielőbb tárgyalóasztalhoz szólítsa és a világbéke visszatérjen.
Isten, Haza, Család minden embernek szentírás.
Úgy legyen.
 
Cikkek

Farkasokkal szembenézni

2023-05-30
Adminisztrátor
60
A farkas is csak egy állat, de köztudottan akkor támad, ha éhes. Sajnos ugyan ez az ember vonatkozásában nem azonos, mert jó lakottan is harácsol, megaláz, hatalmával visszaél és ha érdeke úgy kívánja, - GYILKOL !

Politikai próbálkozások bukása

2023-05-24
Adminisztrátor
20
Társadalmi rendszer gyors váltása, még soha nem váltotta be a jó értelmű nemzeti felemelkedést. Majd minden pártnak megvannak a szekértolói, akiknek a nemzeti egység és olyan mint haza , semmit nem jelent.

Biden - Zelenszkij - és a VON ...

2023-02-23
Adminisztrátor
35
Egynéhány ember : Biden, Zelenszki, európai unióban ücsörgő hűbéresek teszik készakarva tönkre Európát. Háborúba sodorták az oroszokat. Valójában ki és kit ütött először ? Az ukrán nacionalista államapparátus, 80 ezer orosz ajkú emberrel szemben hajtottak véghez "vérengzést". Százezreivel hagyták el Ukrajnát...

Kétmillió éhezők országa

2023-02-12
Adminisztrátor
50
A magyar társadalom, napi szinten 200 fővel teljesíti túl az éhezők létszámát. Amennyiben továbbiakban is ez a tendencia marad, Fidesz-KDNP -nek befellegzett.

Beszéljünk egy valódi rendszerváltásról

2023-01-30
Adminisztrátor
57
HAZÁNK POLITIKAI BERENDEZKEDÉSE KOMOLY FEJFÁJÁST OKOZ AZOKNAK, AKIK AZ EGYESSZÁMÚ DIKTÁTORI ELVEN MŰKÖDTETETT MAGYARORSZÁGI PÁRTRENDSZERT NEM ISMERIK.

Polgári engedetlenség

2022-11-23
Adminisztrátor
83
Mit jelent valójában a polgári engedetlenség ? Minden olyan, ami a hatalmat gyakorlóknak kellemetlen, irritáló és nem utolsósorban veszélyt jelent, további tevékenységükre. Hab a tortán, amikor a polgári engedetlenség a "helytartók " gazdasági tevékenységének túlkapásaira irányul. ÁLTALÁBAN, SZÁMUKRA ITT SZAKAD EL A CÉRNA ÉS KÉPESEK AKÁR SAJÁT SZAVAZÓIKAT IS " golyófogónak " felhasználni.

Fegyverrel a békéért

2022-10-17
Adminisztrátor
97
Egy időben mondottak és homlokegyenes cselekedetek, minden magyarban fel kell ébressze : EZEK MÁR MEGINT HAZUDNAK !

Épp elmével nem rendelkezők

2022-08-16
Adminisztrátor
160
Évtizedes figyelmeztetések ellenére az emberiség tehetősei nem akarják felfogni - a végelszámolás órái bekövetkeznek. "MÁR NEM KOPOGTATNAK, AJTÓSTÓL RONTANAK RÁNK".

Csúszós talajon

2022-07-15
Adminisztrátor
170
Jobb szóval az illatékeseknek - menlevél ! Kisgazdák köreiben mélységes felháborodást váltott ki, a kormány megszorító intézkedése. ELLENTMONDTAK SAJÁT SZAVAIKNAK.

Amikor a búmerang visszanyal

2022-01-31
Adminisztrátor
272
Magyarország gazdasági és politikai helyzete instabillá vált, mert a politikai vezetés egyidejűleg mindenkinek megfelelni játszmát folytatja.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 79 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 8935
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse