Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22561

Politikai szemfényvesztés

2017-09-10
Adminisztrátor
47
4666
Politikai szemfényvesztés!
A legkevésbé érdekeltek is felkapják a fejüket hová vezethet az út, amelyre Európa lépett. Mindennek megvannak a magyarázatai, mivel véletlenek nincsenek. Európa nyugati felén helyezkedő országok a múltban megszerzett gazdagságukat többek között a gyarmatosításnak köszönhették. Azok a kontinensek, amelyeket fegyveres beavatkozással bekebeleztek, majd kincseiket lerabolták, / fa, ásványi anyagok, stb./ most, mint kizsigerelteket otthagyták a sza..., és érthetetlen módon csodálkoznak, hogy ezek a leszegényített emberek megindultak Európába. Ők, csak emberi énjüket szeretnék visszakapni, ugyanis azt a megaláztatást, melyet a XVIII.-XIX. században Európa kíméletlenül ezekre a népekre szabott, nem kívánhatjuk senkinek. Nagyon sajnálatos, hogy a sorsok alakulásában a vallás is beavatkozott, hatalmat gyakorolt terjeszkedésével, keresztes hadjáratokban és annak vonzataival 100 milliók életét oltották ki. A trend mára megfordult és fegyverviselés elhanyagolása mellett a kölcsönkenyér visszajár címmel, egy más vallási trend foglalja el Európát. A hitt jelen jámbor arculata könnyen vicsorgó farkassá módosul, miután vagy beállunk a sorba, vagy keresztény mártírok leszünk. Európában élő zsidóság békés kontinensre talált,de az idő Ő ellenük is dolgozik, akkor miért nem emelik fel a hangjukat, fognak össze a Vatikánnal és kezdeményezik az iszlám vallási vezetőkkel a mielőbbi tárgyalásokat. Misztikumok erősítésén át  senkinek sincsen joga más nyelvhasználatú embertársunk életét kioltani. Vegyük végre tudomásul, - ERŐSZAK, erőszakot szítt.Gyerekeink unokáink, családtagjaink, barátaink halálát nézve, csak azért mert valakik másban hisznek? Ennek végett kell vetni! A józan emberi gondolkodást előtérben helyezve ezen problémakörökre megoldást kell találni. Politikai és vallási akarat együttese a megoldás. A Független Kisgazdapárt azon munkálkodik, hogy a feleket mielőbb tárgyalóasztalhoz szólítsa és a világbéke visszatérjen.
Isten, Haza, Család minden embernek szentírás.
Úgy legyen.
 
Cikkek

Politikai és vallási háborúk

2024-05-20
Adminisztrátor
30
Milyen összefüggéseket látsz, a bejegyzett politikai pártok és az egyházi felekezetek között ? Ugye,valójában semmilyent. Mindkettő, az emberi hiszékenységre épít.Ami némi különbséget jelent, a "SZERVÍROZÁS". De mégis,hogy fordulhat elő, hogy politikai hatalmak és a vallási főméltóságok emberélet kioltására tesznek javaslatot? Milyen felsőbbrendű "ISTEN" indíttatásával támasztják alá, hogy csak azért öljünk, mert egy szintén ember, nyelvezetében más szavakkal, mondatokkal kommunikál? NORMÁLIS ?(folyt. kattints ide.)

2024-ES VÁLASZTÁS, LAJOSMIZSÉN

2024-05-13
Adminisztrátor
118
Érdekesség kedvéért, de nem megkésve kell Lajosmizsén az elmúlt választási eredményeket értékelni.A lajosmizseiek többsége magukat NEM megtagadva, a mindenkori országos választási eredményekhez igazodva húzták be az ikszeket. (folyt. kattints ide.)

Beágyazott hatalom

2024-03-06
Adminisztrátor
66
ÉRDEKEK VONZÁSKÖRÉBEN KIÉPÍTETT HATALOM. Társadalmunkban, a politikai képzés hiánya vezetett a mai állapotokhoz. Jelenleg Magyarországon, egypárt rendszer van. Erre utaló elemzés, nem ördögtől való, hanem maguk a tények lettek beszédesek. (folyt. kattints ide)

GYILKOLÁSRA UTALÓ INDÍTVÁNY

2024-02-29
Adminisztrátor
75
Francia és német indítvány,- kibővített gyilkológépezet megvalósítása. NORMÁLIS ? (kattints ide.)

www.kisgazdapart.com

2024-02-10
Adminisztrátor
77
www.kisgazdapart.com weboldal írásai, gondolkodásra késztetők.

Infláció számítás, kormány szájízre

2024-01-12
Adminisztrátor
85
Orbán Viktor média szószólói mélységesen fel vannak háborodva,ami napjainkban a lengyeleknél történik. Mindezt magyar kocsmai színezetben úgy lehet legegyszerűbben aposztrofálni, - "gengszterváltás kajakra". Magyarországi média szócsövek is rettentő tanulékonyak és olyan átfogóan terítik a hazugságokat a társadalom elé, ami egy normális hétköznapi ember 24 Amp-es biztosítékát is leveri. (folyt. kattints ide )

SZEMBE KÖPŐSDI

2023-12-17
Adminisztrátor
45
HIHETETLENÜL HANGZIK,DE MAGYARORSZÁG MINISZTERELNÖKE SZEMBE KÖPTE SAJÁT MAGÁT. "Nemzeti konzultáció" Orbán módra ? Tisztelt Magyarok ! Vegyék már észre, hogy az orbáni konzultáció egyik pontját éppen maga Orbán Viktor brüsszeli teátrális kirohanásával válaszolta meg,- "mosta kezeit" jeligével. E-közben a magyar nemzettől elvárja, hogy a nemzeti konzultáció kitöltésével, az orbáni pozíciót erősítsék meg. (folyt. kattints ide )

Önkormányzati és EP. választás 2024

2023-11-27
Adminisztrátor
61
Hol tart ma Magyarország? Erre utaló magyarázatot kegyetlen nehéz adni, ugyanis valójában, áttekinthetetlen minden.Többségében a magyar társadalom tisztában van avval, hogy a mindenkori politikai hatalmak ÍRJÁK A TÖRTÉNELMET. Ehhez kapcsolódóan kell értelmezni a soron következő választások kimeneteleit is.

Semminek sincs felelőse

2023-11-03
Adminisztrátor
137
KERESSÜK KÖZÖSEN A FELELŐSÖKET. Napjaink történéseiben megszokottá vált, tetteinkért a kutya sem kérdezi meg - MIT CSINÁLSZ, MIT TETTÉL? PLD. FELSŐBB SZINTEN,Pld.- AMI GAZDASÁGI VILÁGVÁLSÁGHOZ VEZET. VAGY. AMIT CSINÁLSZ, feltehető GYILKOSSÁGRA VALÓ FELBUJTÁS esetén,vagy HÁBORÚ KIROBBANÁSÁRA VALÓ RÁBÍRÁS esetén ? Több milliárd egyszerű ember teszi fel magának a kérdéseket - ezeket valójában, saját hóhérjainknak szavaztuk meg? (folyt. kattints ide )

"Kiismerhetetlen jelenség"

2023-10-27
Adminisztrátor
83
Társadalmi szerepvállalás, mint jelenség,kemény kivívást jelent minden egyes ember számára. A közszereplőknek tisztában kell lenniük,hogy a társadalmi megítéltetés folyamatában,a politikai döntések során előfordulnak negatívumok és pozitívumok ( folyt. kattints ide )

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse