Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Összes látogató: 22566

A kérdés sem biztos

2017-09-14
Adminisztrátor
14
2787
Amit ma minden szinten  nagykanállal belénk tömnek, már magába véve tömény sz...! Mindenki csak érdekből fantáziál és a múltból nem tanulva hatalmi rögeszmével próbálkozik. Történészeink rendszeresen kijelentik, - múlt ismerete nélkül nincs jövő! Ez idáig szép és jó. Mint gondolkodók, tanultunk-e már valamit a múltból? Egyáltalán semmit!!! 1500-as évekből emlékeztetőül. Amennyiben az akkori politikai vezetés megállapodik a törökkel, Magyarország határait megnyitja, akkor a nyugat ma iszlám vallású kontinens. Magyarok, tegyük fel a kérdést! Érdemes ismételten megvédeni a nyugati "barátainkat"? Miért mi vállaljuk mindig a szennyes munkát? Magyarországnak az UNIÓ csak köszönetet mondhat, ugyanis a jelen magyar kormány csak azt teszi, amit a keresztényi történelmünk megkövetel.
Vegyük figyelembe, a korábbi európai gyarmatosítások, az elmúlt években megtörtént Amerikai rossz politikai döntések Irakkal és Szíriával kapcsolatban, a mai eseményekhez vezettek. Magyaroknak ehhez semmi közünk! Aki melegen szereti a levest, az egye úgy, nekünk a hideg meggyleves is megteszi, de azt békében szeretnénk elfogyasztani, keresztényi ima után.
Minden estben ennek az állapotnak véget kellene vetni. Ez csak egyféleképpen működne. Kényelmes vasúti szerelvényeken több százezer, akár milliós létszámú menekültet, felügyelet mellett Brüsszelbe és Berlinbe kell küldeni. Akkor hogyan tovább?

A kérdés sem biztos ??????!!!!!!!!!
Cikkek

Hazudozás ára ...

2024-03-17
Adminisztrátor
31
A Fidesz-KDNP folyamatos hazudozásaival teljes mértékben elveszítette a magyar társadalom bizalmát. A legmegrázóbb, amikor Orbán itthon a nemzeti nacionalizmust hirdeti, miközben a múltheti amerikai látogatása soron, HERR TRUMP ELSZÓLTA MAGÁT ÉS DICSÉRŐ SZAVAKBA FOGLALTA - gratulálok Orbán Viktornak, hogy Európában máig megőrizte és megerősítette a legliberálisabb ország fenntarthatóságát. EZT HÍVJA ORBÁN : MAGYARORSZÁGNAK.

Egy kisgazda elemzése-HUN TV

2024-03-03
Adminisztrátor
77
POLITIKAI ALJASSÁG HATÁRÁT SÚROLJA, AMIKOR SAJÁT GONDOLATAIMHOZ - EGY KISGAZDA ELEMZÉSE- HUN TV - IDEGEN EMBEREK TESZNEK NYILATKOZATOT. Miről is van szó? (kattints ide )

CSAPDÁBAN AZ ORSZÁG

2023-06-30
Adminisztrátor
151
Kijelenthető : HAZÁNK, EGYEBEKBEN SZÜLŐFÖLDÜNK - ELBUKOTT! Kormányunk és országunk miniszterelnöke félrevezető információkkal tévesztik meg a magyar társadalmat. Teátrális média közleményekben hirdetik : megvédjük hazánkat, megvédjük a kis és középvállalkozókat, migránsokat nem engedünk be hazánkba.

Megkeresztelt Ratkó gyerekek

2023-05-28
Adminisztrátor
155
Ismeretlenbe jutó új élet kezdete, egy rossz minőségű guminak köszönhető. Bizonyosan széles körben nyitott kérdés marad, vajon egy pillanatnyi vágy, egy futó egy éjszakás kaland produktuma lettem, vagy talán az ötéves terv egyike?

Foguk fehérje

2023-03-13
Adminisztrátor
146
HAZÁNK EGYETLEN SORS KIVETETT PÁRTJA, A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT. A RENDSZER NEM VÁLTÁSNÁL, AZ ELSŐ VÁLASZTÁS SORÁN, A KISGAZDAPÁRT 1990-BEN, AZ MDF SZDSZ TÁRSASÁGÁBAN LETT PARLAMENTI TÉNYEZŐ. EZ A KOALÍCIÓS PARTNERSÉG EGY VÁLASZTÁSI CIKLUSIG TARTOTT, AMIT VÉGEZETÜL, 1998-BAN A FIDESZ KISGAZDA KOALÍCIÓ KÖVETKEZETT. ( KATTINTS IDE )

Véletelen egybeesések

2023-02-10
Adminisztrátor
157
MILYEN ÖSSZEFÜGGÉSEK LEHETNEK AZ ÉSZAKI- ÁRAMLAT GÁZCSÖVEINEK FELROBBANÁSA, NA MEG A TÖRÖKÖK SVÉDORSZÁG ELLENI NATO CSATLAKOZÁS MEGAKADÁLYOZÁSA KÖZÖTT ? EBBEN A VILÁGBAN EGY FÖLDRENGÉS LÉTREHOZATALA NEM KUNSZT.ISMERETLEN ELKÖVETŐ ROBBANT ÉSZAKON, DEHOGY DÉLIEK SE MARADJANAK KI A SZÓRÁSBÓL, HIRTELEN A TÖRÖKÖKNÉL 7,8 -AS ERŐSSÉGŰ FÖLDRENGÉS JELENTKEZIK BE. EZ IS RÉSZE LEHET, HOGY AZ UKRÁN OROSZ KONFLIKTUS HÍRÉRTÉK VESZTÉS LEGYEN? SUNNYOGVA, DE KEVESEBB SAJTÓ KÖVETÉSBEN JUTNAK HADÁSZATI FEGYVEREK UKRAJNÁBA.

Fizetett provokátorok

2023-02-06
Adminisztrátor
144
Akik szerencsés csillagzat alatt születtek,jobbjára azt is észlelik, amikor embertársaink fejében ROSSZ GONDOLAT zajlik.Elképzelhető, hozott gének és némi intelligencia párosítottan alkotják a tisztánlátás alapjait, amit idő múlásában fejleszteni lehet. (kattints ide)

Alkotmányos állampolgári jog

2023-01-05
Adminisztrátor
175
Majd minden magyarországi térség, közbiztonsági gondokkal küzd. Hogyan fordulhat ez elő ? Az első felmerülő kérdés - érdekli e országunk belügyminiszterét, vajon ebben a "csodálatos" való világban, mi zajlik ?

Félrevezetett társadalom

2022-10-18
Adminisztrátor
203
Kormányunk felsőfokon vezeti meg a magyar társadalmat. Éppen emiatt, akkor sem szabad nekik hinni, amikor kérdeznek.

Mindenki mindenkire

2022-08-31
Adminisztrátor
295
Mára bebizonyosodott. A nemzeti szocializmust hirdető volt propaganda - miniszter, az orbáni tudáshoz képest a fasorban sem jöhet.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse