Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 151 db

Hírdetések

Összes látogató: 11525

A kérdés sem biztos

2017-09-14
Adminisztrátor
12
2279
Amit ma minden szinten  nagykanállal belénk tömnek, már magába véve tömény sz...! Mindenki csak érdekből fantáziál és a múltból nem tanulva hatalmi rögeszmével próbálkozik. Történészeink rendszeresen kijelentik, - múlt ismerete nélkül nincs jövő! Ez idáig szép és jó. Mint gondolkodók, tanultunk-e már valamit a múltból? Egyáltalán semmit!!! 1500-as évekből emlékeztetőül. Amennyiben az akkori politikai vezetés megállapodik a törökkel, Magyarország határait megnyitja, akkor a nyugat ma iszlám vallású kontinens. Magyarok, tegyük fel a kérdést! Érdemes ismételten megvédeni a nyugati "barátainkat"? Miért mi vállaljuk mindig a szennyes munkát? Magyarországnak az UNIÓ csak köszönetet mondhat, ugyanis a jelen magyar kormány csak azt teszi, amit a keresztényi történelmünk megkövetel.
Vegyük figyelembe, a korábbi európai gyarmatosítások, az elmúlt években megtörtént Amerikai rossz politikai döntések Irakkal és Szíriával kapcsolatban, a mai eseményekhez vezettek. Magyaroknak ehhez semmi közünk! Aki melegen szereti a levest, az egye úgy, nekünk a hideg meggyleves is megteszi, de azt békében szeretnénk elfogyasztani, keresztényi ima után.
Minden estben ennek az állapotnak véget kellene vetni. Ez csak egyféleképpen működne. Kényelmes vasúti szerelvényeken több százezer, akár milliós létszámú menekültet, felügyelet mellett Brüsszelbe és Berlinbe kell küldeni. Akkor hogyan tovább?

A kérdés sem biztos ??????!!!!!!!!!
Cikkek

CSAPDÁBAN AZ ORSZÁG

2023-06-30
Adminisztrátor
115
Kijelenthető : HAZÁNK, EGYEBEKBEN SZÜLŐFÖLDÜNK - ELBUKOTT! Kormányunk és országunk miniszterelnöke félrevezető információkkal tévesztik meg a magyar társadalmat. Teátrális média közleményekben hirdetik : megvédjük hazánkat, megvédjük a kis és középvállalkozókat, migránsokat nem engedünk be hazánkba.

Megkeresztelt Ratkó gyerekek

2023-05-28
Adminisztrátor
111
Ismeretlenbe jutó új élet kezdete, egy rossz minőségű guminak köszönhető. Bizonyosan széles körben nyitott kérdés marad, vajon egy pillanatnyi vágy, egy futó egy éjszakás kaland produktuma lettem, vagy talán az ötéves terv egyike?

Foguk fehérje

2023-03-13
Adminisztrátor
101
HAZÁNK EGYETLEN SORS KIVETETT PÁRTJA, A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT. A RENDSZER NEM VÁLTÁSNÁL, AZ ELSŐ VÁLASZTÁS SORÁN, A KISGAZDAPÁRT 1990-BEN, AZ MDF SZDSZ TÁRSASÁGÁBAN LETT PARLAMENTI TÉNYEZŐ. EZ A KOALÍCIÓS PARTNERSÉG EGY VÁLASZTÁSI CIKLUSIG TARTOTT, AMIT VÉGEZETÜL, 1998-BAN A FIDESZ KISGAZDA KOALÍCIÓ KÖVETKEZETT. ( KATTINTS IDE )

Véletelen egybeesések

2023-02-10
Adminisztrátor
109
MILYEN ÖSSZEFÜGGÉSEK LEHETNEK AZ ÉSZAKI- ÁRAMLAT GÁZCSÖVEINEK FELROBBANÁSA, NA MEG A TÖRÖKÖK SVÉDORSZÁG ELLENI NATO CSATLAKOZÁS MEGAKADÁLYOZÁSA KÖZÖTT ? EBBEN A VILÁGBAN EGY FÖLDRENGÉS LÉTREHOZATALA NEM KUNSZT.ISMERETLEN ELKÖVETŐ ROBBANT ÉSZAKON, DEHOGY DÉLIEK SE MARADJANAK KI A SZÓRÁSBÓL, HIRTELEN A TÖRÖKÖKNÉL 7,8 -AS ERŐSSÉGŰ FÖLDRENGÉS JELENTKEZIK BE. EZ IS RÉSZE LEHET, HOGY AZ UKRÁN OROSZ KONFLIKTUS HÍRÉRTÉK VESZTÉS LEGYEN? SUNNYOGVA, DE KEVESEBB SAJTÓ KÖVETÉSBEN JUTNAK HADÁSZATI FEGYVEREK UKRAJNÁBA.

Fizetett provokátorok

2023-02-06
Adminisztrátor
109
Akik szerencsés csillagzat alatt születtek,jobbjára azt is észlelik, amikor embertársaink fejében ROSSZ GONDOLAT zajlik.Elképzelhető, hozott gének és némi intelligencia párosítottan alkotják a tisztánlátás alapjait, amit idő múlásában fejleszteni lehet. (kattints ide)

Alkotmányos állampolgári jog

2023-01-05
Adminisztrátor
130
Majd minden magyarországi térség, közbiztonsági gondokkal küzd. Hogyan fordulhat ez elő ? Az első felmerülő kérdés - érdekli e országunk belügyminiszterét, vajon ebben a "csodálatos" való világban, mi zajlik ?

Félrevezetett társadalom

2022-10-18
Adminisztrátor
163
Kormányunk felsőfokon vezeti meg a magyar társadalmat. Éppen emiatt, akkor sem szabad nekik hinni, amikor kérdeznek.

Mindenki mindenkire

2022-08-31
Adminisztrátor
257
Mára bebizonyosodott. A nemzeti szocializmust hirdető volt propaganda - miniszter, az orbáni tudáshoz képest a fasorban sem jöhet.

"Új magyarIsten"

2019-03-22
Adminisztrátor
760
Napjaink színkavalkádja úgy fest,mintha valamiféle másvilágban élnénk,vagy a valóvilág szivárványszínben ábrázolja a magyar politika első emberét - "ISTENÉT"

Tagdíj kiszabással a kegyeletsértésig

2018-07-29
Adminisztrátor
747
Az elmúlt hetekben, több, jelenleg is kisgazda és volt kisgazda családok fordultak szerkesztőségünkhöz, hogy az országos központból levelet kaptak, amiben felszólítják őket, fizessenek 14 ezer forint tagdíjat, visszamenőleg egy évre. Többek családja felháborodott, ugyanis szerettük már több éve halott és ennek ellenére tagdíjat kérnek tőle. Elmondásuk szerint ez kegyeleti jogsérelem és megfelel a zaklatás fogalmának is. A kisgazdáknak fogalmuk sincs kicsoda lehet a levelek kiküldő Szaniszló László. Ez az ember, feltehetően saját magát nevezhette ki pártigazgatónak, ugyanis ennek a titulusnak a betöltéséről Országos Nagyválasztmányi határozatban döntenek. Arról a Kisgazda társadalomnak nincs tudomása, hogy Szaniszló László megválasztott pártigazgató lenne. Ezek után az érintett családok felkérték szerkesztőségünket, adjunk ki nyílt levelet, amiben figyelmeztessük az országos kisgazdákat: - amennyiben pénzt utalnak át a párt központnak, feltehetően megtévesztettek sorába lépnek. Legújabb információnk szerint, a Fővárosi Cégbíróság az FKgP élére új képviselő változásbejegyzési kérelmét hagyta jóvá első fokon, Hajdara Roland személyében, tehát Balogh Károly kisgazda képviselő státusza, intézkedési hatásköre, felfüggesztett hatályú. Ebből eredően, az országos tagok, tagdíj fizetési aggályai megalapozottak. Tisztázatlan státuszt betöltő vezetőség nem utasíthatja a tagokat, tagdíj megfizetésre. Ezúton köszönjük a tagok és elhunyt kisgazdák családtagjainak, hogy értesítették szerkesztőségünket, így mi teljesíthettük kérésüket. Közzétettük felhívásukat. Tisztelettel a kisgazdapart.com szerkesztősége.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 151 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse