Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18789

Fizetett provokátorok

2023-02-06
Adminisztrátor
139
Az európai társadalmakat legjobban érinti, - hazugságban burkolt politikai intézkedések halmazában kényszerítés. 
A látottak alapján Európában 550 millióan élnek. Többségében évszázadokra visszavezethető családok képezik az országok népességét, de utóbbi században kezdetét vevő bevándorlási hullám, feje tetejére állított mindent. Az idézőjeles politikusok saját érdekérvényesítésében gazdagodtak, miközben az átlag állampolgárság helyzete, botrányosan romlott.
Valójában az igazi átfogó összetett botrány akkor tetőzött, amikor az európai népek élelmezése kerül veszélybe. A politikusok hazudozásai ,kényszerből keletkeztetett védekező anarchia megteremtése, szorosan összefügg a jelenünkben eszkalált félelemkép erősödésével.
Kikre lehet folyamatosan mutogatni ? Kik lennének a "fekete seggűek", akikre a társadalom azonnal reagálva ugrik ?
Soroljunk fel egynéhány nevet és politikai oldalt.
Hitler, Sztálin, Rákosi, Kádár, Antal, Horn, Boros, Torgyán, Orbán, Medgyesi, Gyurcsány és napjainkban, ismét Orbán Viktor. Akik ismerik az elmúlt évek politikai népnevelőit, tisztában vannak ezeknek az embereknek a politikai beállítottságukkal.  
1940-es évektől máig, széles körben alakultak meg  politikai pártok, akik szívesen hangoztatták - MI A TÁRSADALOMÉRT TESZÜNK MINDENT.
Ez többségében érvényre jutott, mivel a társadalom keskeny látókörű 70-80 % -a saját karizmatikus egyéniségében hitét vesztett lett. A többségi "birka követési jellemző" ideológiát jól ismerő politikusok, tudatosan építik fel váraikat, amiben a rangsorokat maguk állítják fel. Miniszterelnök és miniszterei, köztársasági elnök, legfőbb ügyész, kúria elnöke, alkotmány bíróság, bíróságok vezetői, statisztikai hivatal, számvevőszék, belügy minisztérium hatáskörében - rendőrség, köztársasági elnök hatáskörébe tartozó honvédség. A társadalom egy kézben tartására alkalmas kör, aminek a teljes bezárása, a mindenkori hatalmak számára lehetővé teszi A KORRUPT ÁLLAM LÉTREHOZATALÁT.     
Évszázados politikai stratégiákat követve, bizonyos személyekkel kötött vádalku képezi azokat a fizetett provokátorokat, akiket a mindenkori politikai hatalom támogatásával, anarchia keltésre alkalmaznak. Ezek az emberek soha bíróság elé nem citálhatók, a politikai hatalom oltalma alatt csinálnak minden megbízást.
ISTEN TUDJA, SOROS GYÖRGYÖT, A FIDESZ- KDNP MUMUSÁT, VAGY KORÁBBAN A KISGAZDÁKNÁL TORGYÁN JÓZSEFET, -  VAGY MAI NAPIG , LÁSD. KISGAZDÁKNÁL BALOGH KÁROLYT - KIKNEK HAJTOTTAK, VAGY HAJTANAK véghez MEGBÍZÁST ?
Kérdést vet fel, miért csak egynéhány ember fejében exponál, - ezek mit is csinálnak ?
Lassan ott tartunk, az európai nemzetek haza fiainak, kényszerítése fogja kiváltani akár a fegyveres erők bevonásával, hogy Európa egységében politika mentes legyen. Lehet, hogy már késő, de a remény hal meg utoljára. 
A civilszervezeteknek javaslat. Köreikből a politikai elkötelezetteket időben zárják ki. Ne hagyják, hogy bármilyen civil szerveződés rendezvényén, elkötelezett párthuszárok, vagy fizetett provokátorok megjelenhessenek. Országunk tragikus példája, amit a torgyáni kisgazdapárttal csináltak. Torgyáni elmélet szerint, minél több taggal kell a pártot a magyarországi politikai hadszíntéren  első helyre jegyezni. A párt első is lett, de a következményeket láthatják. Országunk kommunistáiból, liberálisaiból, akár a Fidesz-KDNP -ből annyi beépített embert tettek a kisgazdapártba, hogy elemeire szedték. 
Napjainkra jogilag azért képtelen a párt talajt fogni, mert vádalku általi személyek bitorolják az idézőjeles jogot. Helyzetük megrendíthetetlen, mivel hatalom általi támogatást élveznek.
Reménykedjünk, Európa 550 ezres lakossága, egyszer és mindenkorra pontot tesz egy közös  ügyünk végére és minden állampolgár egy szabad Európában élhet családjával. Európa gazdasága, - a brüsszeli 12 ezer ingyenélőt, vagy tagállamok összességében ücsörgő kb. 700 ezer politikusnak jelzett diktátort,  -képtelen eltartani. Az elkövetkező EU. választás alapjait, forradalmasítva ember érdekelté kell tenni. Olyan, hogy háború, emberek százezreinek halála, nem vall Európára. Provokátorokat kell felelőssé tenni. Jugoszláv háború ügyében, máig nincs végérvényes határozat. Az európai hatalmak tehetetlenek, megalkuvók. Az amerikai provokációt Ukrajna területére helyezték. Két független ország konfliktusába beavatkozva, Putyint jelölték meg felelősnek, miközben az ukrán nacionalisták korábban  80000 ezer Ukrajnában élő orosz kisebbséget irtottak ki.
Minden esetre, mielőtt bárki is pálcát törne Putyin felett, MÉRLEGELJE AZ 1920-AS MAGYAR TRAUMÁT. SOPRON VÁROSÁNAK ALAKULÁSÁT, FEGYVERREL TÖRTÉNŐ BEAVATKOZÁST. Végeredmény - SOPRON, MAGYARORSZÁG EGYIK LEGCSODÁLATOSABB VÁROSA MARADT. SZAVAZÁSKOR nagy százalékban német anyanyelvűek is Sopront Magyarországhoz tartozónak kívánták. Érthetetlen, hogy amennyiben Orbán Viktor, látva a Kárpátaljai magyarok halálba küldését, miért nem szólítja fel Zelenszkij zsidó származású - még elnököt  - fejezze be a háborús tevékenységet. Ennek az esztelen népirtásnak felelősei,  bizonyosan nevesítve kerülnek népbíróság elé.        

ISTEN ÓVJA EURÓPÁT, MAGYARORSZÁGOT ! 
BORT, BÚZÁT, BÉKESSÉGET KÍVÁNNAK ÖNÖKNEK A FÜGGETLEN KISGAZDÁK.

J.E.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse