Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24824

ösztönök dübörgése

2017-11-11
Adminisztrátor
2290
A témával kapcsolatos eseményeket tegyük nagyító alá és korrektül, sok szemszögből vizsgáljuk, hogy meg ne sértsünk bár kit is a szexuális kultúrájának szokásaiban.
- vannak, akik csinálják
- vannak, akik csak beszélnek róla
- vannak, akik hencegnek
- vannak, akik heves vérmérsékletűek
- vannak, langyos, tesze - tuszák
- vannak, perverzek
- vannak, akiknek elég ha maguk csinálják maguknak
- vannak, saját nemükhöz vonzódók
- vannak, akiknek az is elég, ha nézik
- vannak, akik a kecske szarva között szeretnek átnézni
- vannak, önmagukat mutogatók
- vannak, pedofilok

Nos a fentiekben felsoroltak végtelenített lemezét napestig  forgathatjuk, de a végeredmény mindig ugyan az marad. Tegyük fel a kérdést.
 
Nem vagyunk egy kicsit állatok???

Különböző időtartalommal a csúcsig történő eljutás végkimenetele miatt az ember képes mindent feláldozni. Barátot - barátnőt, - férjet - feleséget, családot - gyerekeket, egy élet közös munkáját.
Megdöbbentő jelenség a szexuális zaklatás mára felkapott témája. Évezredekkel korábban is voltak hajlamos egyének, akik vágyaikat erőszak elkövetésében érték el. Higgyék el, nem csodálkozhatunk a politika és a  kormány azon állásfoglalásán,:  - polgári peres eljárásban döntsenek a bíróságok. Piszok nehéz tárgyilagos  ítéletet  hozni, ugyanis a bírók nem állhatnak minden  aktust gyakorló mögött és akkor is ...! Egyáltalán milyen megítélési sansza lehet, egy bírónak? Honnan tudhatja, szex közben kinek volt jó és ki maradt pamlagon? Vagy netalán, minden aktusról készítsünk jegyzőkönyvet? Egyet ideje lenne megtanulnunk, mindig a NŐ VÁLASZT! Felvilágosításként,: amennyiben a férfi  nem teljesít, a
NŐ AZ KERES!
Minden estre, a szexuális zaklatás témája, nagyon meleg pite. A zaklatás ténye, amennyiben nem a helyszínen utolérhetőn bizonyított, fordítva sülhet el a puska. Zenészek elmondásából ismert,: - vannak olyan női rajongók, akik vágyaikat  éppen a kiszemelttel nem érik el, hamis vádakkal, koholmányokkal rendőrségre, bíróságra viszik áldozatukat. NAGYON MEGRÁNGATNAK EMBEREKET, SZÓ SZERINT ÖRÖKRE TÖNKRE TESZIK ŐKET. Evvel szemben, igenis vannak esetek, amikor a nők, vagy legyenek azok férfiak valóban áldozatok.
Itt tegyen rendet az ember-fia? Jó tanács lehet! Vigyázzunk egymásra, tiszteljük egymást, a szex 20 percéért a munkákkal elérteket ne áldozzuk fel.

Hozzák vissza a piros lámpás házakat, a problémák zöme megoldódik. Nem lesz ennyi válás, a telített érzelmű férfiú megkönnyebbül, és csendben van.  Elképzelhető Isten megbocsájtja a cselekedetét, ugyanis amikor  a férfi avval szembesül, a másik sem különb, csendben marad. Arról nem beszélve , így kordában tartottan folynak a dolgok, a pácienseknek nem kell félni bármely betegségtől és a kormány is jól jár, mert adózottan dugnak az állampolgárai.  Végezetül, további ténymegállapítás,

ügyvédek mi jól keresünk jeligével

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse