Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 163 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 6400

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
81
4251
Mit kívánnék a fentiekkel  mondani? Magyaroknak az Euró bevezetése a teljes összeomlást jelentené. A nyugdíjasok pénzének forintról történő átszámítása euróra, olyan vesztességet idézne elő, mely szerint félő lehet,hogy  egészen állampolgári engedetlenségig fajulna a helyzet, ami forrongásokba torkolna. Erre Magyarországnak nincs szüksége. Az euró maradjon azok fizetőeszköze akik kitalálták, nekünk nagyon jó a magyar forint. Érthetetlen, hogy az euróról alkotott véleményüket miért nem az átlag európai állampolgároktól kérdezik meg? Bizonyos liberális körök erőltetett agyréme, hogy Amerikát kell csinálni Európából. Diktátumokkal félemlítik meg a tagállamokat és kormányait. Zsarolnak, fenyegetnek miáltal Európa politikailag sem gazdaságilag nem képes a kontinensek versenyében helytállni. Az Unió előbb bukik meg, mint a KGST?
Egyszerűen nevetséges az egész, csak arra kell vigyázni, nehogy szembeállítva egymással fegyveres összecsapásig lázítják az EU tagállamait. Lásd! 1990 Jugoszlávia.

Ezeknek semmi sem drága jeligével.
 
Cikkek

Élet testközelben

2021-06-15
Adminisztrátor
29
Élet testközelben című írás, egyszerű paraszti logikára alapozott,amit a Független Kisgazdapárt már az 1900-as években célul tűzött ki és ugyan ezt tartja ma is iránymutatónak. Milyen feltételekkel lehet tovább élvezni az életet kérdés, napjainkra még intenzívebben kerül előtérbe, amire választ kell adnunk.

Mesterkélt felsőbbrendűség

2021-04-11
Adminisztrátor
108
Több ezer éve tartó emberi gondolkodás, ami által saját magunk állítunk fel mesterkélt felsőbbrendűségi sorrendet, hogy későbbiekben a kiválasztottakat kövessük, ha éppen kell imádjuk. MIÉRT TESSZÜK MINDEZT?

Mértéktartással egy szebb jövőért

2021-04-06
Adminisztrátor
77
Időszerű lenne végre valamelyest tudomásul vennünk, NAGYON ELCSESZTÜK ! Elkövetett bűneinket és általa kialakult ember, állat, természet elleni cselekedeteinket kötelesek leszünk kordában tartva, a legrövidebb úton a helyes útra terelni.

Hova tovább Magyarország

2021-03-13
Adminisztrátor
134
Országunk népességére vonatkozó taposott út, leginkább valamiféle mókuskerék eszközhöz hasonlítható. Statisztikai adatokra figyelemmel, 1990 óta a 22 milliárd dolláros államadósságunk, mára 420 milliárdra rúg. Egyet nem szabadna elfelejteni, az állami vagyon akkor még egyben volt, ami országunkra kivetítve, pozitív milliárdokban értendő. Hol van a vagyon ?

Egyenleg

2021-02-12
Adminisztrátor
139
Egyenleg alkalmazás, családi kötelességek egyike. Családnak számít, férj, feleség és gyerekeik. Nagyobb családnak számít, egy nemzet. Még hatványozottabban fogalmazva, családnak számít a szerződéses hovatartozás.

Forradalmak és forradalmárok

2021-01-11
Adminisztrátor
158
Az elmúlt két évezred eseményeinek kimeneteleit érdemes szélsőségtől mentesen elemezni. Mit jelent a forradalom, forradalmár ?

Gazdaság - Pénzügy - Hitel

2021-01-05
Adminisztrátor
152
Egy ország stabilitását, gazdasági mutatókban mérik, ezenfelül lakosságának jóléti mércéjét statisztikában. Az adatoknak, természetesen a valós képet kell a társadalom elé tárni, hogy mindenki tudja, hogyan áll a társadalom szénája. Ezt sajnos a politikai hatalom, nem mindig valós képben vázolja a társadalma számára. Itt kezdődik a megtévesztés, ami a népben bizalmatlanságot kelt.

Magyarország jövője

2021-01-04
Adminisztrátor
150
Jövőképünk - a remény hal meg utoljára. Minden esetre, egy általános józan gondolkodású, széles látókörű ember, képes bizonyos megváltó impulzust a társadalom elé tárni, gondolat ébresztésre.

Megoldás a jövőre

2020-12-30
Adminisztrátor
139
Több irányú előterjesztésben kell gondolatot ébreszteni, hogy a hatalmi uralkodóknak legyen kiinduló pontjuk a reformok véghezviteléhez.

Nevelés Munka Megélhetés

2020-12-28
Adminisztrátor
140
A címben feltüntetett három szó az emberré válás alapja. A volt szocialista rendszerben valamelyest ezeknek a szavaknak a mezsgyéjén próbáltak a kommunisták népet irányítani,ami részlegesen sikerült is.

Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 163 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 6400
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse