Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
154
8326
Mit kívánnék a fentiekkel  mondani? Magyaroknak az Euró bevezetése a teljes összeomlást jelentené. A nyugdíjasok pénzének forintról történő átszámítása euróra, olyan vesztességet idézne elő, mely szerint félő lehet,hogy  egészen állampolgári engedetlenségig fajulna a helyzet, ami forrongásokba torkolna. Erre Magyarországnak nincs szüksége. Az euró maradjon azok fizetőeszköze akik kitalálták, nekünk nagyon jó a magyar forint. Érthetetlen, hogy az euróról alkotott véleményüket miért nem az átlag európai állampolgároktól kérdezik meg? Bizonyos liberális körök erőltetett agyréme, hogy Amerikát kell csinálni Európából. Diktátumokkal félemlítik meg a tagállamokat és kormányait. Zsarolnak, fenyegetnek miáltal Európa politikailag sem gazdaságilag nem képes a kontinensek versenyében helytállni. Az Unió előbb bukik meg, mint a KGST?
Egyszerűen nevetséges az egész, csak arra kell vigyázni, nehogy szembeállítva egymással fegyveres összecsapásig lázítják az EU tagállamait. Lásd! 1990 Jugoszlávia.

Ezeknek semmi sem drága jeligével.
 
Cikkek

Hazugok kontinense

2024-04-06
Adminisztrátor
69
Egy normális ember,soha nem merte volna gondolni, hogy az elmúlt rendszernél még rosszabb is jöhet. Vágyálmokban óhajtott kapitalizmus, mára kimutatta foga fehérjét.(folyt. kattints ide)

AZ AUTÓ IS EGY FEGYVER

2024-03-13
Adminisztrátor
44
NAPI SZINTŰ KIEMELT TRAGÉDIÁKAT OKOZÓK KÖZÖTT, MÁRA VEZETŐSZEREPET KAPNAK,A NÉGY ÉS KÉT KERÉKEN GURULÓ FORGALMI JÁRMŰVEK. MAGA A GÉPJÁRMŰ HASZNÁLAT MEGÍTÉLÉSÉBEN SZEREPET KAPÓ JOGOSÍTVÁNY, NAGYON EGYOLDALÚ MEGKÖZELÍTÉSBEN MAGA EGY FEGYVERVISELÉSI ENGEDÉLY.AMIKOR TÉNYLEGESEN A VALÓDI FEGYVERHASZNÁLATI ENGEDÉLY KIADÁSA ESETÉRŐL BESZÉLÜNK, OTT AZ IGÉNYLŐNEK, PSZICHIÁTRIAI VIZSGÁLAT MEGTÉTELÉT ÍRJA ELŐ A TÖRVÉNY. KÉRDÉS - DE MI VAN A GÉPJÁRMŰVEKNÉL, TALÁN AZOK NEM ALKALMASAK EMBERI ÉLETEK KIOLTÁSÁRA ? (folyt. kattints ide )

Mindenki Lajosmizséért

2024-03-07
Adminisztrátor
71
Csoda történt Lajosmizsén ! Megmagyarázhatatlan ! Eszméletlen érdeklődés övezi Lajosmizse-városának önkormányzati választását. Mintha egy "kaptárból kiszabadult anyaméh" helyét keresné és követő családjának nagyságrendje jelentené a lajosmizsei "babérokat".(folyt. kattints ide )

Kormányízűen

2024-01-31
Adminisztrátor
47
Ami magától érthető. Minden regnáló kormánynak megvoltak és a mai napig megvannak a "SZÓCSÖVEI". Ami nem mindegy, ezeknek a "szaktanácsadóknak, elemzőknek" a létszáma. Ami a magyar adófizetőket közvetlen érinti és irritálja - a magyar kormány milyen alapból finanszírozza meg ezeknek az embereknek a jövedelmét ?

Rossz törvény általi halálozás

2024-01-30
Adminisztrátor
70
Hazánk kormányalkalmazásában foglalkoztatott jogászok - törvényalkotók - nagyon sok esetben, átgondolatlan, gyakorlatban hibás jogi alkalmazást nyújtanak be a parlamenti honatyák elé. (folyt.kattints ide )

"Angyalok ritkán tévednek"

2024-01-27
Adminisztrátor
47
Az elmúlt 79 év történéseire csak az angyalok képesek elfogadható megoldásban véleményezni.Neve nincs átlag ember,csupán a napi megélhetésére gondol, mert nincs más választása,dehogy a "nagyok" körülötte miként alakítják a világot,oda már nem érkezik meg, mert a napi betevő megteremtése családja számára, ideje nagy részét leköti.(folyt.kattints ide)

FIDESZ MATEK NEMZETI KONZULTÁCIÓ

2024-01-25
Adminisztrátor
55
Orbán Viktor elképzelhetetlen magabiztossággal bejelentette : a magyar néphez intézett nemzeti konzultáció sikeres volt.Állampolgáraink nagyszámú többsége a kormány elképzelése szerint voksolt. (folyt. kattints ide )

Sehr geerte Damen und Herren

2024-01-24
Adminisztrátor
104
Sehr geerte Damen und Herren ! Die kommende Lokal und EP. Wahl, stellt die Befölkerung von Lajosmizse immer wieder von eine Herausforderung. ( es geht weiter )

Napelemmel teszi be a lábát ...

2024-01-20
Adminisztrátor
30
Bizonyosan ismerik a farkas és kismalacokról szóló mesét. A rafinált farkas, (kormány)a magyar állampolgároknak ( kismalacoknak )olcsó ajánlatot tesz, hogy ingatlanjaikra napelemet telepít. (folyt. kattints ide )

Egyoldalú adókövetelés

2024-01-04
Adminisztrátor
59
RÖGTÖN AZ ELEJÉN, CSAPJUNK A LECSÓBA ! 2024 -ES ÉV LEGYEN VÉGRE AZ ELSŐ, AMELYBEN A MAGYAR ÁLLAM ÁLTAL BEFIZETETT "GYARMAT SARC" NAGYSÁGRENDI ÖSSZEGE LESZ NYILVÁNOSSÁGRA HOZVA. TÁRSADALMUNKNAK JOGOS KÖVETELÉSE ... (Folyt. kattints ide )

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse