Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22560

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
157
8485
Mit kívánnék a fentiekkel  mondani? Magyaroknak az Euró bevezetése a teljes összeomlást jelentené. A nyugdíjasok pénzének forintról történő átszámítása euróra, olyan vesztességet idézne elő, mely szerint félő lehet,hogy  egészen állampolgári engedetlenségig fajulna a helyzet, ami forrongásokba torkolna. Erre Magyarországnak nincs szüksége. Az euró maradjon azok fizetőeszköze akik kitalálták, nekünk nagyon jó a magyar forint. Érthetetlen, hogy az euróról alkotott véleményüket miért nem az átlag európai állampolgároktól kérdezik meg? Bizonyos liberális körök erőltetett agyréme, hogy Amerikát kell csinálni Európából. Diktátumokkal félemlítik meg a tagállamokat és kormányait. Zsarolnak, fenyegetnek miáltal Európa politikailag sem gazdaságilag nem képes a kontinensek versenyében helytállni. Az Unió előbb bukik meg, mint a KGST?
Egyszerűen nevetséges az egész, csak arra kell vigyázni, nehogy szembeállítva egymással fegyveres összecsapásig lázítják az EU tagállamait. Lásd! 1990 Jugoszlávia.

Ezeknek semmi sem drága jeligével.
 
Cikkek

MEGKÉSVE

2024-05-02
Adminisztrátor
43
Magyar, vagy nemzetközi labdarúgó bajnokság zajlik ma hazánkban? Miért tesszük fel ezt a kérdést? Ferencváros és Nyíregyháza között lejátszott magyar nemzeti kupa mérkőzés megnevezését, a következőekben kellett volna kiírni : INTERNACIONALISTA VÁLOGATOTT - NYÍREGYHÁZA. (folyt.kattints ide.)

Emésztőgödör alja

2024-04-24
Adminisztrátor
119
Tisztelt Magyar Honfitársaink! Önök szerint,az emberiségnek van ennél még lentebb? Napjaink történései arra utalnak, hogy a józan emberi elme megbomlott? A világtörténelem során Európának a legnagyobb átkot,Amerika hatalmi törekvése jelenti. Figyelmükbe ajánljuk, hogy felvetésünket mérlegeljék,- miért fordul elő, hogy Amerika politikusai, időközönkénti háborúk kirobbantásához folyamodnak ? (folyt. kattints ide.)

Halálosztók

2024-04-15
Adminisztrátor
55
Gyakorlati halálosztók, milyen emberi cselekedet megvalósulásán át jutnak el az életmegvonás beteljesítéséig? Nagyon megdöbbentő adatok szerint, a halálosztás több irányú, kategorizált mértékű. ( folyt.kattints ide.)

Hazugok kontinense

2024-04-06
Adminisztrátor
88
Egy normális ember,soha nem merte volna gondolni, hogy az elmúlt rendszernél még rosszabb is jöhet. Vágyálmokban óhajtott kapitalizmus, mára kimutatta foga fehérjét.(folyt. kattints ide)

AZ AUTÓ IS EGY FEGYVER

2024-03-13
Adminisztrátor
57
NAPI SZINTŰ KIEMELT TRAGÉDIÁKAT OKOZÓK KÖZÖTT, MÁRA VEZETŐSZEREPET KAPNAK,A NÉGY ÉS KÉT KERÉKEN GURULÓ FORGALMI JÁRMŰVEK. MAGA A GÉPJÁRMŰ HASZNÁLAT MEGÍTÉLÉSÉBEN SZEREPET KAPÓ JOGOSÍTVÁNY, NAGYON EGYOLDALÚ MEGKÖZELÍTÉSBEN MAGA EGY FEGYVERVISELÉSI ENGEDÉLY.AMIKOR TÉNYLEGESEN A VALÓDI FEGYVERHASZNÁLATI ENGEDÉLY KIADÁSA ESETÉRŐL BESZÉLÜNK, OTT AZ IGÉNYLŐNEK, PSZICHIÁTRIAI VIZSGÁLAT MEGTÉTELÉT ÍRJA ELŐ A TÖRVÉNY. KÉRDÉS - DE MI VAN A GÉPJÁRMŰVEKNÉL, TALÁN AZOK NEM ALKALMASAK EMBERI ÉLETEK KIOLTÁSÁRA ? (folyt. kattints ide )

Mindenki Lajosmizséért

2024-03-07
Adminisztrátor
87
Csoda történt Lajosmizsén ! Megmagyarázhatatlan ! Eszméletlen érdeklődés övezi Lajosmizse-városának önkormányzati választását. Mintha egy "kaptárból kiszabadult anyaméh" helyét keresné és követő családjának nagyságrendje jelentené a lajosmizsei "babérokat".(folyt. kattints ide )

Kormányízűen

2024-01-31
Adminisztrátor
53
Ami magától érthető. Minden regnáló kormánynak megvoltak és a mai napig megvannak a "SZÓCSÖVEI". Ami nem mindegy, ezeknek a "szaktanácsadóknak, elemzőknek" a létszáma. Ami a magyar adófizetőket közvetlen érinti és irritálja - a magyar kormány milyen alapból finanszírozza meg ezeknek az embereknek a jövedelmét ?

Rossz törvény általi halálozás

2024-01-30
Adminisztrátor
78
Hazánk kormányalkalmazásában foglalkoztatott jogászok - törvényalkotók - nagyon sok esetben, átgondolatlan, gyakorlatban hibás jogi alkalmazást nyújtanak be a parlamenti honatyák elé. (folyt.kattints ide )

"Angyalok ritkán tévednek"

2024-01-27
Adminisztrátor
53
Az elmúlt 79 év történéseire csak az angyalok képesek elfogadható megoldásban véleményezni.Neve nincs átlag ember,csupán a napi megélhetésére gondol, mert nincs más választása,dehogy a "nagyok" körülötte miként alakítják a világot,oda már nem érkezik meg, mert a napi betevő megteremtése családja számára, ideje nagy részét leköti.(folyt.kattints ide)

FIDESZ MATEK NEMZETI KONZULTÁCIÓ

2024-01-25
Adminisztrátor
59
Orbán Viktor elképzelhetetlen magabiztossággal bejelentette : a magyar néphez intézett nemzeti konzultáció sikeres volt.Állampolgáraink nagyszámú többsége a kormány elképzelése szerint voksolt. (folyt. kattints ide )

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse