Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 151 db

Hírdetések

Összes látogató: 11508

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
141
7561
Mit kívánnék a fentiekkel  mondani? Magyaroknak az Euró bevezetése a teljes összeomlást jelentené. A nyugdíjasok pénzének forintról történő átszámítása euróra, olyan vesztességet idézne elő, mely szerint félő lehet,hogy  egészen állampolgári engedetlenségig fajulna a helyzet, ami forrongásokba torkolna. Erre Magyarországnak nincs szüksége. Az euró maradjon azok fizetőeszköze akik kitalálták, nekünk nagyon jó a magyar forint. Érthetetlen, hogy az euróról alkotott véleményüket miért nem az átlag európai állampolgároktól kérdezik meg? Bizonyos liberális körök erőltetett agyréme, hogy Amerikát kell csinálni Európából. Diktátumokkal félemlítik meg a tagállamokat és kormányait. Zsarolnak, fenyegetnek miáltal Európa politikailag sem gazdaságilag nem képes a kontinensek versenyében helytállni. Az Unió előbb bukik meg, mint a KGST?
Egyszerűen nevetséges az egész, csak arra kell vigyázni, nehogy szembeállítva egymással fegyveres összecsapásig lázítják az EU tagállamait. Lásd! 1990 Jugoszlávia.

Ezeknek semmi sem drága jeligével.
 
Cikkek

Akik a földi jólétet akadélyozzák

2023-11-25
Adminisztrátor
11
Egy XXI. századi gondolkodó ember arra a megállapításra jutott, napjaink ipari termeléséből fakadó konzum, továbbá a kapitalista társadalom elméletéből kiemelt - esztelen túltermelés - "KAPUIT BEZÁRTA". (folyt. kattints ide )

" Terített betli "

2023-11-20
Adminisztrátor
42
Társadalmunkat érintő nyomós dolgokról beszélnünk kell!!! Kötelességnek tartjuk, hogy a mindenkori magyar kormányok,egyebekben a Fidesz-KDNP, utólagosan terítsék ki kártyáikat, - milyen összefüggés van a magyar társadalom élelmiszer ellátottságának, az EU. csatlakozásunkkal párhuzamban ? Milyen egyoldalú szerződések köttettek meg, hogy az élelmiszereink árai, megegyeznek a nyugati gazdag társadalmakban azonosan.

Vészharang ellenére

2023-11-18
Adminisztrátor
51
ÉVTIZEDEK ALATT FELGYORSULÓ NEGATÍV EMBERI TEVÉKENYSÉG ODÁIG JUTOTT, HOGY MINDEN IDŐJÁRÁSI CIKLON, VAGY FRONT, ISZONYATOS ERŐSSÉGŰ SZÉLNYOMÁSSAL PÁROSUL. ENNEK KÖVETKEZMÉNYEI : KÉPTELENSÉG LESZ TERMELNI,A GYÜMÖLCSÜLTETVÉNYEK, GABONAFAJTÁK, KONYHAKERTI SZABADFÖLDI NÖVÉNYEK, A FÖLDSZÍNÉVEL LESZNEK EGYENLŐEK. (FOLYT. KATTINTS IDE )

Mit érdemel aki ...

2023-11-10
Adminisztrátor
39
Mit érdemel, aki : a választási ígéreteit nem tartja be, országának népét idegen hatalmak kezére adja és szembe helyezkedik 1222-es örök érvényű magyar népet és országát védő törvényekkel ?

Kutatás a semmibe

2023-11-06
Adminisztrátor
71
"Vírusok", egyre hatékonyabb támadást folytatnak az emberiség ellen. Feltehetően ez nem más, mint véletlen egybeesés a világuralmi törekvésekkel ? Napjainkban közismert : az Ebola, HÍV-1 stb. Tudott,amikor egy vírus bárhol felüti a fejét, a kutatók azonnal keresik, ( kutatják ) annak az antivírus szerét. (folyt. kattints ide )

Hibás árindex

2023-10-25
Adminisztrátor
71
Valódi értéket képző produktumok árkalkulációi,nem fémjelzik,milyen materiális,energetikai és munkaerő befektetések összetevőiből jött össze egy termék végletes eladási összeg.Miért is lenne szükséges ezeket az adatokat a vásárlókkal megismertetni? Megdöbbentő számadatokra derülne fény. (folyt. kattints ide )

VALLÁSOK ÉS HÁBORÚK

2023-10-12
Adminisztrátor
86
Évszázadokon át pártok irányítják a világot, amiknek hozamai :egyes kiemelt rangú pártbizalmasok esztelen meggazdagodása, ellentétben az átlag emberek leszegényítésével.Egoista - ki ha én nem - irányítási szemlélet megalapozottságát,esztelen gazdasági és pénzügyi intézkedéseket és az összeomlás határán, fegyvergyártást, végezetül háborút. (folyt. kattints ide )

Egészségügy, közbiztonság Lajosmizsén

2023-09-13
Adminisztrátor
108
Meztelenre vetkőzve diagnosztizálnak. Kérdés - járni még tud, látni még lát, - ugye, hogy nincs szüksége éjszakai orvosi ügyeletre? Orbán megmondta - aki beteg, éjszaka legyen egészséges.A közbiztonság tárgyában - mint ingatlantulajdonos ajánlom fel a betörést elkövetőnek, mit vigyen el.ENNEK A MINDENBEN ŐSZINTE KORMÁNYNAK KÖSZÖNHETŐ : SZÉTHULLOTT EGÉSZSÉGÜGY, OKTATÁS, KÖZBIZTONSÁG, FORINT ELÉRTÉKTELENEDÉS és nem utolsósorban, a köztársaság (népfenség legfelsőbb fokozatának ) megvonása. KELL ENNÉL TÖBB ?

MINDENT ISTEN NEVÉBEN

2023-08-30
Adminisztrátor
119
Az átlagemberi gondolkodás határtalan. Egy Isten tudatában, megosztottan cselekednek. Hitüket nem egy Istennek szentelik, hanem hagyják, hogy rafinált emberi gondolat megtévesztett bárányai szintjén éljék hétköznapjaikat.

Petőfi Tv. éjjel

2023-08-25
Adminisztrátor
120
NAGY BETŰKKEL - CSAK GRATULÁLNI LEHET ! A PETŐFI TV ÉJSZAKAI MŰSORÁBAN MUTATJA BE, HOGYAN ÉLTÜNK KORÁBBAN. AZ 1960-AS ÉVEKTŐL FORGATOTT FILMEKBEN, A LÁTOTTAK ALAPJÁN - NEM VOLTAK TÚLSÚLYOS EMBEREK, A VIDÉKÉN ŐRZÖTT EMBERI KAPCSOLATOK,IGAZ NEM KOMPUTER VEZÉRELT GÉPEKKEL TERMELTEK,- MÉGIS ÉLT A MAGYAR NÉP.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 151 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse