Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 151 db

Hírdetések

Összes látogató: 11523

Legfrissebb cikkeink

Önkormányzati és EP. választás 2024

2023-11-27
Adminisztrátor
7
Hol tart ma Magyarország? Erre utaló magyarázatot kegyetlen nehéz adni, ugyanis valójában, áttekinthetetlen minden.Többségében a magyar társadalom tisztában van avval, hogy a mindenkori politikai hatalmak ÍRJÁK A TÖRTÉNELMET. Ehhez kapcsolódóan kell értelmezni a soron következő választások kimeneteleit is.

Akik a földi jólétet akadélyozzák

2023-11-25
Adminisztrátor
11
Egy XXI. századi gondolkodó ember arra a megállapításra jutott, napjaink ipari termeléséből fakadó konzum, továbbá a kapitalista társadalom elméletéből kiemelt - esztelen túltermelés - "KAPUIT BEZÁRTA". (folyt. kattints ide )

Deutsch Tamás bejelentette, ...

2023-11-22
Adminisztrátor
34
Félreértés elkerülése végett kijelentjük : minden nemű rasszizmust elutasítunk !!! A magyar társadalom nyugalmának megzavarásának elkerülése végett, megpróbálunk reálisan, szélsőségtől mentesen fogalmazni, hogy maga a megszületett EMBER, semmilyen téren ne érezze magát megsértve.

" Terített betli "

2023-11-20
Adminisztrátor
43
Társadalmunkat érintő nyomós dolgokról beszélnünk kell!!! Kötelességnek tartjuk, hogy a mindenkori magyar kormányok,egyebekben a Fidesz-KDNP, utólagosan terítsék ki kártyáikat, - milyen összefüggés van a magyar társadalom élelmiszer ellátottságának, az EU. csatlakozásunkkal párhuzamban ? Milyen egyoldalú szerződések köttettek meg, hogy az élelmiszereink árai, megegyeznek a nyugati gazdag társadalmakban azonosan.

Vészharang ellenére

2023-11-18
Adminisztrátor
51
ÉVTIZEDEK ALATT FELGYORSULÓ NEGATÍV EMBERI TEVÉKENYSÉG ODÁIG JUTOTT, HOGY MINDEN IDŐJÁRÁSI CIKLON, VAGY FRONT, ISZONYATOS ERŐSSÉGŰ SZÉLNYOMÁSSAL PÁROSUL. ENNEK KÖVETKEZMÉNYEI : KÉPTELENSÉG LESZ TERMELNI,A GYÜMÖLCSÜLTETVÉNYEK, GABONAFAJTÁK, KONYHAKERTI SZABADFÖLDI NÖVÉNYEK, A FÖLDSZÍNÉVEL LESZNEK EGYENLŐEK. (FOLYT. KATTINTS IDE )

Ursula von der Leyen, aki ...

2023-11-14
Adminisztrátor
29
Ursula von der Leyen vérvonala, változatlanul a német felsőbbrendűséget képviseli. Előtte Merkel sem volt kispályás, annak ellenére, hogy a nagy Szovjetunióban szívta magában a kapitalista eszmék alapjait. Valami mind a két hölgy esetében azt sugallja, Ők valakiknek, éppen Európát és népességét szolgáltatják ki, de nem kicsit.

Pofázás szintjén

2023-11-13
Adminisztrátor
59
SAJNÁLATOS MÓDON EBBEN A HAZÁBAN CSAK MAGAS ÍVŰ POFÁZÁS FOLYIK, DE AMIKOR TETTEKKEL KELLENE A GONDOLATOKAT GYAKORLATOSÍTANI, TÖBBSÉGÉBEN MAJD MINDEN DUGÁBA DŐL.

Mit érdemel aki ...

2023-11-10
Adminisztrátor
40
Mit érdemel, aki : a választási ígéreteit nem tartja be, országának népét idegen hatalmak kezére adja és szembe helyezkedik 1222-es örök érvényű magyar népet és országát védő törvényekkel ?

Kutatás a semmibe

2023-11-06
Adminisztrátor
71
"Vírusok", egyre hatékonyabb támadást folytatnak az emberiség ellen. Feltehetően ez nem más, mint véletlen egybeesés a világuralmi törekvésekkel ? Napjainkban közismert : az Ebola, HÍV-1 stb. Tudott,amikor egy vírus bárhol felüti a fejét, a kutatók azonnal keresik, ( kutatják ) annak az antivírus szerét. (folyt. kattints ide )

Semminek sincs felelőse

2023-11-03
Adminisztrátor
70
KERESSÜK KÖZÖSEN A FELELŐSÖKET. Napjaink történéseiben megszokottá vált, tetteinkért a kutya sem kérdezi meg - MIT CSINÁLSZ, MIT TETTÉL? PLD. FELSŐBB SZINTEN,Pld.- AMI GAZDASÁGI VILÁGVÁLSÁGHOZ VEZET. VAGY. AMIT CSINÁLSZ, feltehető GYILKOSSÁGRA VALÓ FELBUJTÁS esetén,vagy HÁBORÚ KIROBBANÁSÁRA VALÓ RÁBÍRÁS esetén ? Több milliárd egyszerű ember teszi fel magának a kérdéseket - ezeket valójában, saját hóhérjainknak szavaztuk meg? (folyt. kattints ide )

Legnépszerűbb cikkeink

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
369
14104
Mai politikai események

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
141
7562
Gondolkodj okosan! Mások hibájából nem szégyen tanulni. Az erős Németország márkája állampolgárainak garanciát biztosított.Az Euró bevezetésével történt átszámolás állampolgárok fizetését megfelezte, vagyis akik 2000DM kerestek, azok euróban a felét kapták. Márkával fizetett egy pohár sör ára 2.50DM volt, most ugyan annyi Euróban.

Hogyan élünk mi magyarok

2017-09-13
Adminisztrátor
71
5771
Hogyan élünk mi magyarok? Szemüvegünk sötétsége okolható mindenért,ugyanis nem vagyunk hajlandóak a fényért tenni. Politikai érdektelenség, vagy semmiről nem akarok tudni, hosszútávon odavetetett,amiben vagyunk. Az elmúlt 27 év egy negyed emberöltő.A politikai gazdasági nyögést és mást nem hallani,- ADAKOZZUNK, SEGÍTSÜNK.

Politikai szemfényvesztés

2017-09-10
Adminisztrátor
40
4033
Politikai szemfényvesztéssel napjaink vakságán át, az iszlámi Európába.

Gazdaság

2017-09-12
Adminisztrátor
13
2793
Gazdasági mutatók sokszor a jól forgatott tollon múlnak, akkor miért gondoljuk, hogy minden rendben is van? Amit emberi ésszel, de mint beavatkozói kézzel alkotnak, ott még a pénznek is szaga lehet.

Balogh Károly az FKgP képviselője

2017-09-08
Adminisztrátor
2499
A Fővárosi Törvényszék, valamint a másodfokú bíróság jogerős végzésében az FKgP képviselőjének Balogh Károlyt jegyezte be.

A kérdés sem biztos

2017-09-14
Adminisztrátor
12
2279
A kérdés sem biztos,akkor kinek higgyek? Magyarország? "Cócialista"?, Kapitalista?, KGST?, UNIÓ?, NÁTÓ?, VALLÁS?, PÁRTOK?,netalán váltott fehérneműk vonalkóddal? Mára már az sem biztos, mert több millió embernek még étel sem jut az asztalára,hogy a későbbi színezőanyag nyomot hagyhasson.

Archívum 1989

2017-08-31
Adminisztrátor
2243
Tisztelt Olvasóink! Betekintést kívánunk adni arról a politikai diszkriminációról, amit a Független Kisgazdapárttal tettek. A Torgyáni időszak az FKgP-t megbélyegezte. Az archívum fogalom alatt, magdöbbentő eseménysorozatot tárunk fel Önöknek.Ezek után fogják valóban megérteni mi is történt a magyarországi történelmi párttal.

Kisgazda szívvel

2017-10-07
Adminisztrátor
1966
Megszületésem pillanatában reflexszerűen érzékeltem mellkasomban valami eszköz beköltözött és szabályszerűen pulzáló mozgásból eredően hangot bocsát ki. Tudatosan még nem foghattam fel ki is lehet az elkövető, de valami azt mondta, - nyugodj meg én vagyok a Te szíved.

Hajdara Róland az FKgP új elnöke

2018-12-19
Adminisztrátor
1873
Huszonnyolc évre volt szükség, hogy a Független Kisgazdapárt élére egy olyan személy került, aki a búzát, rozsot, tritikálét meg tudja különböztetni egymástól. Az aszfaltbetyárok hegemóniája a múlté és egy olyan ember a párt vezetője, aki Nógrád-Megye szülötte.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 151 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse