Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24155

Hogyan élünk mi magyarok

2017-09-13
Adminisztrátor
77
6677
Mit tett a politika?
A multikat a magyar adózók pénzéből milliárdokkal támogatják, miközben a magyar vállalkozóknak könyöradományt sem adnak. Magyar törekvő honfitársaink ugyan pályáznak, de több alkalommal csupán ez hangzik el, - Ön pályázata nyert,de jelen forráshiány miatt nincs módunk a nyert összeget kifizetni. Többek között így jártunk Lajosmizsén is. Törekvő gazdáink úthálózat javításra nyújtottak be pályázatot, aminek összegét maguk saját erőből fizettek meg. Többen, akik csak nyugdíjból élnek ugyanúgy  40-50 ezer forintot adtak, hogy a pályázat elkészüljön. Mi történt?  A pályázatot a gazdák megnyerték és jött a fennemlített szöveg, - elfogyott a pénz! Nos ezt jobb körökben csalásnak lehet aposztrofálni, mivel az állampolgárok jóhiszeműen befizetik a pénzt és csupán egy értéktelen papír áll a rendelkezésükre, amit jó nagy lendülettel fel tolhatnak ...!!! Tudják kinek kellene ezt feltolni? Azoknak a politikusoknak, akik a magyar népet becsapják, avval a szöveggel, - pályázzunk!!!

Lajosmizsei kisgazdák kijelentjük Isten óvja a pályázók pénzét! A pályázat nem más, mint a korrupció egyik melegágya. Államilag felszólítalak,

- KATINKA jöjj a táncba, de a belépőt te fizesdd !!!!

 
Cikkek

Kilencediken élőknek fogalmuk sincs

2024-05-12
Adminisztrátor
60
Tisztelt Magyar Honfitársaink ! Kérjük Önöket,hogy az itt megfogalmazott gondolatokat,ne vegyék bántásnak, próbálják átgondoltan, saját érdekérvényesítésüknek alkalmazni.(folyt. kattints ide.)

Alapok nélkül nincs felépítmény

2024-05-05
Adminisztrátor
75
Egy nemzet megtartó erejét, alapjaiban a családok sokasága teszik ki. Nem megkerülendő, továbbá mindazon hölgyek, akik hajlandóak saját magukat megtisztelni a családalapítás minden velejárójával,a magyarság fennmaradását támogatják.Egyet le kell szögezni. A családalapítás nem csak két ember bensőséges kapcsolatából jön létre, hanem egy kiegyensúlyozott társadalom összességéből.(folyt. kattints ide.)

SZÉTZILÁLT NÉP

2024-02-27
Adminisztrátor
63
Mit jelent, amikor egy nép elemeire szétzúzott? Ezt általában olyan társadalomban lehet értelmezni és gyakorlatban végrehajtani, ahol : 49 BEJEGYZETT EGYHÁZ VAN, 180 PÁRT, ÉS CSAK 50-IG SZÁMOLT ALAPÍTVÁNY.

Lajosmizse kirekesztettei

2024-02-23
Adminisztrátor
141
Egy szegregációs állapot helyzetképe inspirálta a kisgazda weboldal szerkesztőségét, hogy említés során próbáljanak figyelemfelkeltést eszközölni. (folyt. kattints ide )

NEM TUDJÁK MIT CSELEKEDNEK

2023-12-30
Adminisztrátor
104
Az emberi elme által gyártott izmusok,vallások,nem a mindenható akaratát tükrözik.Mindenek előtt tisztáznunk kell,mit jelent maga a mindenható. Valami olyan misztikus jelenség, amit meggondolt, megfontolt emberek teremtettek meg, bizonyos szélsőséges eszmék, gátlástalanok megakadályozására.(folyt. kattints ide )

Kicsiben pró NAGYBAN

2023-12-21
Adminisztrátor
97
Karácsonyi ünneprontás, de megkerülhetetlen jelenségre kell reflektálni. Tegyük fel a kérdést. Milyenek vagyunk mi magyarok valójában? Erre kitűnően rávilágít az Tv 2 Farm című műsorában látottak. (folyt. kattints ide )

Pofázás szintjén

2023-11-13
Adminisztrátor
117
SAJNÁLATOS MÓDON EBBEN A HAZÁBAN CSAK MAGAS ÍVŰ POFÁZÁS FOLYIK, DE AMIKOR TETTEKKEL KELLENE A GONDOLATOKAT GYAKORLATOSÍTANI, TÖBBSÉGÉBEN MAJD MINDEN DUGÁBA DŐL.

Érvényesülő alkotmányos joggyakorlat Lajosmizsén

2023-09-21
Adminisztrátor
152
POLITIKAI PÁRTÁLLÁSTÓL FÜGGETLENÜL KEZDTEK ALÁÍRÁSGYŰJTÉSBE A LAJOSMIZSEI POLGÁROK. HIVATKOZÁSUKBAN MEGALAPOZOTT, HOGY AGGÁLYUKNAK KÍVÁNNAK HANGOT ADNI, UGYANIS AZ ÉJSZAKAI ORVOSI ÜGYREND MEGVÁLTOZÁSA,ÁLTALUK TÖBB PONTBAN HIBÁDZIK. (folyt. kattints ide )

Történelmi visszapillantásban a máig

2023-08-07
Adminisztrátor
114
1945 "felszabadítás". Kérdés, kitől kellett felszabadítani? Hitleri gondolatban az európai egységének megteremtését, fegyverrel, erőszakkal akarta véghezvinni.A "felszabadító" szovjetek, gyakorlatilag ugyan ebben mesterkedtek, - hatalom fegyverrel. A józan paraszti gondolkodás szerint, mind a két eszme - / szocialista, kapitalista / - azonos célokkal próbálkozott. Valójában mind a két tábor saját eszméjét erőltette, de valójában "egy ugyan azonos kutya" ugatását propagálták, a hatalom általi rabszolgatartást.

Szívből köszönöm

2023-08-06
Adminisztrátor
228
MINDEN KEDVES BARÁTNAK, HAVERNAK, ISMERŐSNEK KÖSZÖNETET MONDOK, HOGY EGY VÉN ŐSZEMBERNEK JÓKÍVÁNSÁGAITOKAT KÜLDITEK. LEHET, HOGY FURCSÁN HANGZIK, DE A CENTIT MÁR NEKEM IS KIOSZTOTTA VALAKI. MIÉRT IS ÍGY FOGALMAZOK ? A CENTIT VAGY A MENNYBŐL, VAGY A POKOLBÓL KAPHATOM. EBBEN SEMMI MEGLEPŐ NINCSEN, MERT AZ EMBERI GYARLÓSÁG ÉS A JÓ, MINDEN EMBERBEN BENNE VAN. MÁRA TÖBB SZÁMVETÉST TETTEM, HOL CSELEKEDTEM JÓT ÉS HOL HIBÁZTAM. (folyt. kattints ide )

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse