Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 79 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 8935

Hogyan élünk mi magyarok

2017-09-13
Adminisztrátor
66
5290
Mit tett a politika?
A multikat a magyar adózók pénzéből milliárdokkal támogatják, miközben a magyar vállalkozóknak könyöradományt sem adnak. Magyar törekvő honfitársaink ugyan pályáznak, de több alkalommal csupán ez hangzik el, - Ön pályázata nyert,de jelen forráshiány miatt nincs módunk a nyert összeget kifizetni. Többek között így jártunk Lajosmizsén is. Törekvő gazdáink úthálózat javításra nyújtottak be pályázatot, aminek összegét maguk saját erőből fizettek meg. Többen, akik csak nyugdíjból élnek ugyanúgy  40-50 ezer forintot adtak, hogy a pályázat elkészüljön. Mi történt?  A pályázatot a gazdák megnyerték és jött a fennemlített szöveg, - elfogyott a pénz! Nos ezt jobb körökben csalásnak lehet aposztrofálni, mivel az állampolgárok jóhiszeműen befizetik a pénzt és csupán egy értéktelen papír áll a rendelkezésükre, amit jó nagy lendülettel fel tolhatnak ...!!! Tudják kinek kellene ezt feltolni? Azoknak a politikusoknak, akik a magyar népet becsapják, avval a szöveggel, - pályázzunk!!!

Lajosmizsei kisgazdák kijelentjük Isten óvja a pályázók pénzét! A pályázat nem más, mint a korrupció egyik melegágya. Államilag felszólítalak,

- KATINKA jöjj a táncba, de a belépőt te fizesdd !!!!

 
Cikkek

EGYÉL MAGYAR, HA MÉG VAN MIT

2023-05-16
Adminisztrátor
55
HOGYAN ÉLÜNK MI MAGYAROK? LASSAN SEHOGY !

Minden szinten alárendeltség

2023-05-08
Adminisztrátor
57
Homokba dugott fejjel az út,magától érthetően alárendeltséghez vezet. Az emberiség évezredek alatt semmit nem változott. Képtelen "vezérek" nélkül önállóan gondolkodni és legalább a XXI. századra olyan feladatokhoz felnőni,hogy legalább saját önbecsülésén át ne hagyja magát egy feltehetően irányított árral sodródni.

Szereposztás

2023-03-11
Adminisztrátor
40
Évtizedes magyar betegség, hogy képtelenek vagyunk saját magunk, vagy akár a társadalom számára a valódi fontossági sorrendet felállítani. A legalapvetőbb életviteli képlettel sem vagyunk tisztába, ami a madaraknál megtapasztalható. Ők választott párjukkal csak akkor kezdenek "közös-ülni", amikor a fészküket megrakták.

ÉRDEKTELENSÉGGEL NINCS JÖVŐ

2023-01-27
Adminisztrátor
57
NAPI SZINTŰ MAGYARSÁGUNK HANGOZTATÁSA, HIMNUSZUNK ÉNEKLÉSE, A MÚLTUNKRA UTALÓ EMLÉKEZÉSEK, KOSZORÚZÁSOK, NINCSENEK ARÁNYBAN NAPJAINKBAN TÖRTÉNTEKKEL, AMIBEN ÁLLAMPOLGÁRAINK HAZÁNK IRÁNTI KÖZÖNYE KOMOLY AGGODALOMRA AD OKOT.

Ez nem mese

2023-01-23
Adminisztrátor
65
SÖTÉTSÉGBEN TARTOTT MÚLTTAL, AZ IGAZSÁG PILLANATAI NEHEZEN FELDERÍTHETŐK. "NEM MINDEN ARANY AMI FÉNYLIK", DE HAZÁNKNAK MEGVOLTAK AZOK A FÜGGETLENSÉGET BIZTOSÍTÓ PERCEI,AMIVEL BIZONYOS ERŐK, KÉSZAKARVA NEM AKARTAK ÉLNI. EZEK AZ EMBEREK, BÜNTETLENÜL ITT ÉLNEK KÖZÖTTÜNK ÉS DÚS GAZDAGOK. MIBŐL ? AZ ELTAPSOLT NEMZETI VAGYONBÓL. BIZONYÍTOTT !!! (kattints ide)

Lopott harmóniák

2023-01-08
Adminisztrátor
66
LOPOTT HARMÓNIÁK FOGALMA, NAPJAINKBAN TÖRTÉNTEKRE VEZETHETŐ VISSZA. LEGYEN AZ MŰVÉSZET, MUNKAHELYI ESEMÉNY, POLITIKA, VALLÁS, VAGY EGYSZERŰEN A CSALÁDOKBAN ZAJLÓ ESEMÉNYEK. SZINTE MINDEGYIKÉBEN A MÚLT BERÖGZŐDÖTTSÉGEI KÖSZÖNNEK VISSZA.

Vallási egymásnakfeszülés

2022-12-02
Adminisztrátor
84
Magyarországi kereskedelmi tv-k, olyan műsorokat készítenek, -amiben aki csak egy kicsit odafigyel, -"MINTHA" mindenben, ellentétek egymásnak feszülése lenne a cél. BESZÉLJÜNK A TV2 FARM CÍMŰ MŰSORRÓL.

Magyarország lakóinak számláján

2022-11-19
Adminisztrátor
87
Tegyük fel a világ legegyszerűbb kérdését : MILYEN NEMZET VALÓJÁBAN A MAGYAR ? Látottak alapján - megalkuvó, ősei múltját ( hazáját ) nem tisztelő,kocsmai szintű államimádók. Igazán gondolkodó és hazájáért tenni akarók száma olyan mértékben elenyésző, hogy a mindenkori hatalom másodpercek alatt megsemmisíti őket.

Otthon sütött kenyér

2022-09-03
Adminisztrátor
203
Okos ember maga süti a kenyerét ! Politikai megszorítások vezette út miatt, a magyar társadalom rákényszerült hogy kis idő ráfordításában maga készítse el kenyerét. Higgyék el, nem ördögtől való a kenyérsütés.

Köszönet

2022-08-06
Adminisztrátor
216
Tisztelettel köszönöm kedvességeteket, hogy ennek a vénembernek a születésnapjára, jókívánságaitokat elküldtétek.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 79 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 8935
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse