Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 124 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007

Hogyan élünk mi magyarok

2017-09-13
Adminisztrátor
70
5603
Mit tett a politika?
A multikat a magyar adózók pénzéből milliárdokkal támogatják, miközben a magyar vállalkozóknak könyöradományt sem adnak. Magyar törekvő honfitársaink ugyan pályáznak, de több alkalommal csupán ez hangzik el, - Ön pályázata nyert,de jelen forráshiány miatt nincs módunk a nyert összeget kifizetni. Többek között így jártunk Lajosmizsén is. Törekvő gazdáink úthálózat javításra nyújtottak be pályázatot, aminek összegét maguk saját erőből fizettek meg. Többen, akik csak nyugdíjból élnek ugyanúgy  40-50 ezer forintot adtak, hogy a pályázat elkészüljön. Mi történt?  A pályázatot a gazdák megnyerték és jött a fennemlített szöveg, - elfogyott a pénz! Nos ezt jobb körökben csalásnak lehet aposztrofálni, mivel az állampolgárok jóhiszeműen befizetik a pénzt és csupán egy értéktelen papír áll a rendelkezésükre, amit jó nagy lendülettel fel tolhatnak ...!!! Tudják kinek kellene ezt feltolni? Azoknak a politikusoknak, akik a magyar népet becsapják, avval a szöveggel, - pályázzunk!!!

Lajosmizsei kisgazdák kijelentjük Isten óvja a pályázók pénzét! A pályázat nem más, mint a korrupció egyik melegágya. Államilag felszólítalak,

- KATINKA jöjj a táncba, de a belépőt te fizesdd !!!!

 
Cikkek

Érvényesülő alkotmányos joggyakorlat Lajosmizsén

2023-09-21
Adminisztrátor
60
POLITIKAI PÁRTÁLLÁSTÓL FÜGGETLENÜL KEZDTEK ALÁÍRÁSGYŰJTÉSBE A LAJOSMIZSEI POLGÁROK. HIVATKOZÁSUKBAN MEGALAPOZOTT, HOGY AGGÁLYUKNAK KÍVÁNNAK HANGOT ADNI, UGYANIS AZ ÉJSZAKAI ORVOSI ÜGYREND MEGVÁLTOZÁSA,ÁLTALUK TÖBB PONTBAN HIBÁDZIK. (folyt. kattints ide )

Történelmi visszapillantásban a máig

2023-08-07
Adminisztrátor
40
1945 "felszabadítás". Kérdés, kitől kellett felszabadítani? Hitleri gondolatban az európai egységének megteremtését, fegyverrel, erőszakkal akarta véghezvinni.A "felszabadító" szovjetek, gyakorlatilag ugyan ebben mesterkedtek, - hatalom fegyverrel. A józan paraszti gondolkodás szerint, mind a két eszme - / szocialista, kapitalista / - azonos célokkal próbálkozott. Valójában mind a két tábor saját eszméjét erőltette, de valójában "egy ugyan azonos kutya" ugatását propagálták, a hatalom általi rabszolgatartást.

Szívből köszönöm

2023-08-06
Adminisztrátor
129
MINDEN KEDVES BARÁTNAK, HAVERNAK, ISMERŐSNEK KÖSZÖNETET MONDOK, HOGY EGY VÉN ŐSZEMBERNEK JÓKÍVÁNSÁGAITOKAT KÜLDITEK. LEHET, HOGY FURCSÁN HANGZIK, DE A CENTIT MÁR NEKEM IS KIOSZTOTTA VALAKI. MIÉRT IS ÍGY FOGALMAZOK ? A CENTIT VAGY A MENNYBŐL, VAGY A POKOLBÓL KAPHATOM. EBBEN SEMMI MEGLEPŐ NINCSEN, MERT AZ EMBERI GYARLÓSÁG ÉS A JÓ, MINDEN EMBERBEN BENNE VAN. MÁRA TÖBB SZÁMVETÉST TETTEM, HOL CSELEKEDTEM JÓT ÉS HOL HIBÁZTAM. (folyt. kattints ide )

Változások világa

2023-07-11
Adminisztrátor
122
Politika, gazdaság, erkölcs, génmódosított élelmiszerek, stb., amik együttesen járultak ahhoz, amit a Petőfi Tv. múltunkba visszapillantó filmsorozata bemutat. (folyt. kattints ide )

EGYÉL MAGYAR, HA MÉG VAN MIT

2023-05-16
Adminisztrátor
110
HOGYAN ÉLÜNK MI MAGYAROK? LASSAN SEHOGY !

Minden szinten alárendeltség

2023-05-08
Adminisztrátor
106
Homokba dugott fejjel az út,magától érthetően alárendeltséghez vezet. Az emberiség évezredek alatt semmit nem változott. Képtelen "vezérek" nélkül önállóan gondolkodni és legalább a XXI. századra olyan feladatokhoz felnőni,hogy legalább saját önbecsülésén át ne hagyja magát egy feltehetően irányított árral sodródni.

Szereposztás

2023-03-11
Adminisztrátor
83
Évtizedes magyar betegség, hogy képtelenek vagyunk saját magunk, vagy akár a társadalom számára a valódi fontossági sorrendet felállítani. A legalapvetőbb életviteli képlettel sem vagyunk tisztába, ami a madaraknál megtapasztalható. Ők választott párjukkal csak akkor kezdenek "közös-ülni", amikor a fészküket megrakták.

ÉRDEKTELENSÉGGEL NINCS JÖVŐ

2023-01-27
Adminisztrátor
94
NAPI SZINTŰ MAGYARSÁGUNK HANGOZTATÁSA, HIMNUSZUNK ÉNEKLÉSE, A MÚLTUNKRA UTALÓ EMLÉKEZÉSEK, KOSZORÚZÁSOK, NINCSENEK ARÁNYBAN NAPJAINKBAN TÖRTÉNTEKKEL, AMIBEN ÁLLAMPOLGÁRAINK HAZÁNK IRÁNTI KÖZÖNYE KOMOLY AGGODALOMRA AD OKOT.

Ez nem mese

2023-01-23
Adminisztrátor
100
SÖTÉTSÉGBEN TARTOTT MÚLTTAL, AZ IGAZSÁG PILLANATAI NEHEZEN FELDERÍTHETŐK. "NEM MINDEN ARANY AMI FÉNYLIK", DE HAZÁNKNAK MEGVOLTAK AZOK A FÜGGETLENSÉGET BIZTOSÍTÓ PERCEI,AMIVEL BIZONYOS ERŐK, KÉSZAKARVA NEM AKARTAK ÉLNI. EZEK AZ EMBEREK, BÜNTETLENÜL ITT ÉLNEK KÖZÖTTÜNK ÉS DÚS GAZDAGOK. MIBŐL ? AZ ELTAPSOLT NEMZETI VAGYONBÓL. BIZONYÍTOTT !!! (kattints ide)

Lopott harmóniák

2023-01-08
Adminisztrátor
105
LOPOTT HARMÓNIÁK FOGALMA, NAPJAINKBAN TÖRTÉNTEKRE VEZETHETŐ VISSZA. LEGYEN AZ MŰVÉSZET, MUNKAHELYI ESEMÉNY, POLITIKA, VALLÁS, VAGY EGYSZERŰEN A CSALÁDOKBAN ZAJLÓ ESEMÉNYEK. SZINTE MINDEGYIKÉBEN A MÚLT BERÖGZŐDÖTTSÉGEI KÖSZÖNNEK VISSZA.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 124 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse