Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 79 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 8935

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
347
12669
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

Társadalom hülyítése

2023-05-27
Adminisztrátor
49
Mit jelent ma a háború? A világ gazdasági válságának fegyveres konfliktusba történő átkonvertálását. Hatalmi játszmáját folytató amerikai zsidóság prominens vezetői ráeszméltek, KÍNA ÉS A KÖZEL - KELET rohamos fejlődése megdönti a 200 éves pénzügyi hegemóniájukat, aminek következménye - csak "erős" másodhegedűsök lesznek. ( foly. kattints ide )

" Meztelen a király"

2023-05-26
Adminisztrátor
33
Tarhál az ország, tarhál a király. Majd minden téren zajló koldulás - ADD IDE A MARADÉK PÉNZED - hazánkat kárhozatra ítéli, miközben éppen azok nem járulnak a magyar köztársaság kasszájához, akik korábban éppen a társadalmi javak eltulajdonítását fejlesztve jutottak milliárdokhoz. ( folyt.: kattints ide )

Ellenőrizetlen hírközlés

2023-05-18
Adminisztrátor
31
2023.05.18.-án közölt RTL hírben utaltak a Dömsöd-község ívó víz szennyezésére. A híranyagban szereplő polgármester állítása szerint, a községi zártrendszerű vezetékes vizet, privát fúrt kutak szennyezték el. (folytatáshoz kattints ide )

MINDENKIT MEGVÉDÜNK

2023-05-12
Adminisztrátor
53
A Fidesz-KDNP - mindenkit megvédünk - szlogenje, csak egy lejárt lemez. Megdöbbentő emberi kvalitásra vall, hogy amit a Fidesz propaganda szócsövein sugároznak, azt az állampolgáraink maradék 30 % -a elhiszi. A FIDESZ-KDNP : MI MINDEN MAGYART, KISVÁLLALKOZÓT MEGVÉDÜNK. Ennek a szlogen rendjén is lenne , ha ÖNÖK KIVONULNÁNAK A MAGYAR KÖZÉLETBŐL ISMERTETETT : bizonyos fideszes személyeknek, nem kellene azt mondani,: ORSZÁGUNKNAK SEMMI SZINTEN NINCSEN SZÜKSÉGE EGY ERŐS FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRTRA. Ez lenne a Fidesz befolyás mentes magyar demokráciája ?

TÉVESZME

2023-05-10
Adminisztrátor
36
Magyarország kormánya és "vezére", újabb téveszme árnyékában hülyíti a magyar társadalmat. Olyan mértékben kívánnak a fogyasztói társadalom szabályaiba belenyúlni, amit csak a kádárék mertek megcsinálni. Orbán Viktor elméjéből a szocializmus maradványa kitörölhetetlen.

A PÁPA LÁTOGATÁSA ...

2023-04-29
Adminisztrátor
29
A Fidesz-KDNP jó időzítésében - és szerencsés egybeesésnek köszönhetően, hazánkba érkezett vatikáni vezető, megpróbálja a magyar társadalomban felgyülemlett feszültséget enyhíteni.

Pszichés hadviselés

2023-04-27
Adminisztrátor
39
Független Kisgazda-, Földmunkás - és Polgári Párt ellen a Fidesz pszichés hadviselést folytat, ami még valamilyen aspektusból - mint, politikai ellenfél - érthető és belefér a pakliba, de, hogy a magyar társadalom egészét depresszív nyomás alatt tartják, az már érthetetlen.

Propaganda esendősége

2023-04-04
Adminisztrátor
36
FIGYELEM ! Nyugalmat megzavaró közlemény. A Fidesz és vezére, - Orbán Viktor - torony magasan vezetik Magyarország, politikai statisztikáinak felméréseit.

FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜL

2023-03-29
Adminisztrátor
37
Magyarország valóságos gazdasági mutatói sehogyan sem egyeztethető össze a KSH,által mért adatokkal. Egy napi hír : minden élelmiszer árra olcsóbb lett.NA , JA ! Ennek a kormánynak a bukását éppen saját balgasága fogja előidézni. Képtelenek helyére tenni a propaganda fogalmát. ILYEN HOSSZÚTÁVON EGY TÁRSADALMAT HÜLYÉNEK NÉZNI NEM SZABADNA. Némi csúsztatást még elnéznek az emberek, de ekkora blöfföket, NEM !

Penészgombás kukorica , gabona

2023-03-19
Adminisztrátor
46
Az európai unió mezőgazdasági tárcájának minden munkatársát ( képviselőit ),felelősség terheli. A vád : ukrán fertőzött gabona és kukorica bejutása az unió tagállamainak területére. Emberre, állatra ható mérgező hatású gombák,súlyosan egészség károsítóak.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 79 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 8935
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse