Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 151 db

Hírdetések

Összes látogató: 11525

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
369
14107
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

Deutsch Tamás bejelentette, ...

2023-11-22
Adminisztrátor
34
Félreértés elkerülése végett kijelentjük : minden nemű rasszizmust elutasítunk !!! A magyar társadalom nyugalmának megzavarásának elkerülése végett, megpróbálunk reálisan, szélsőségtől mentesen fogalmazni, hogy maga a megszületett EMBER, semmilyen téren ne érezze magát megsértve.

Ursula von der Leyen, aki ...

2023-11-14
Adminisztrátor
30
Ursula von der Leyen vérvonala, változatlanul a német felsőbbrendűséget képviseli. Előtte Merkel sem volt kispályás, annak ellenére, hogy a nagy Szovjetunióban szívta magában a kapitalista eszmék alapjait. Valami mind a két hölgy esetében azt sugallja, Ők valakiknek, éppen Európát és népességét szolgáltatják ki, de nem kicsit.

Végtelenített alkalmazkodás

2023-10-20
Adminisztrátor
89
FELELŐSSÉGÉRZET HIÁNYÁT, VAGY TUDATOS NEMZETROMBOLÁS VÉGETT NEM ÉRŐ ÉVTIZEDEIT VAGYUNK KÖTELESEK BENYELNI? AZ IDÁIG HATALMAT GYAKORLÓ PÁRTOKTÓL MEGSZOKÁSSÁ VÁLT ÁLLÁSFOGLALÁS,MELY SZERINT - MINDENBEN A NÉP KÖTELESSÉGE AZ ALKALMAZKODÁS, MÁRA, VÉGÉRVÉNYESEN ROSSZ BERÖGZŐDÉSRE UTAL. (FOLYT. KATTINTS IDE )

"Ukrajna már csak másodhegedűs"

2023-10-09
Adminisztrátor
88
Az ukrajnai háború, már nem hírérték. Most a legújabb, Izrael megtámadása. Egy bizonyos, nincs új a nap alatt. Az afrikai térségben Izrael, ugyan olyan osztályidegen, mint Európában a magyar. A zsidóság hiába állítja eredetének GYÖKEREIT,de az arab világ torkán IZRAELT, MINT ÁLLAMOT, nehéz lenyomni. (folyt. kattints ide )

Kommunista Kínában sem meri a hatalom megtenni

2023-10-05
Adminisztrátor
105
Orbán-kormány intézkedései még a kommunista vezetésű Kínát is felülmúlja. Minden, állampolgárok feletti döntést egy kézben akarják tartani. A kapitalista piacgazdaság szentségét megszégyenítően, az egyéni vállalkozók termék forgalmazási árait, saját hatáskörükbe vontan akarják, az amúgy is elcseszett helyzetet szépíteni - szocialista módon alkalmazásában. MONDVÁN : MI CSAK A POLGÁROK ÉRDEKEIT AKARJUK MEGVÉDENI. Ennek az eljárásnak, köze sincs a piacgazdasághoz. (folyt. kattints ide )

Illegális határsértés

2023-10-04
Adminisztrátor
99
Nemakarásnak nyögés a vége. Részletekben, - mit jelent az illegális határátlépés ? Amikor egy ember, az államok közötti elfogadott törvények betartásának ellenére, önkéntesen hatol be egy másik ország területére. (folyt. kattints ide )

"Orbán Viktor makkal álmodik"

2023-10-03
Adminisztrátor
112
A magyar társadalom éles kritikát gyakorol a kormány megdöbbentő közleményére. Az Orbán médiák, félórai intervallumban győzködik a társadalmat, hogy a banki betéteikkel,valamint a "fejpárna páncélszekrényeikkel" hagyjanak fel és fektessék pénzüket magyar államkötvényekbe. (folyt. kattints ide )

Miniszterelnöki adomány

2023-09-30
Adminisztrátor
115
Amikor az ember feje felett összecsapnak a hullámok, egyre intenzívebben gyárt butaságot butaságra. Kormányunk vezére hosszútávú gazdasági zavarban van és képtelen felülkerekedni az általa kreált újgazdag figurákon, akiknek a havi fizetése milliókban számolható, vagy azokon a nyugdíjasokon, akiknek a havi apanázsa fél és egymillió felett van. (folyt. kattints ide)

"Sokat akart a szarka, ..."

2023-09-22
Adminisztrátor
78
Nagy Márton bejelentése, mely szerint az inflációnak nincsen felelőse ? Ez mindent elmond a Fidesz-KDNP államirányításáról. "AMIKOR MINDENKI MÁSRA MUTOGAT ÉS A "BILI TARTALMA" KIBORUL,AKKOR FOGNAK AZ IGEN "TISZTELT" FIDESZ SZAVAZÓK MEGDÖBBENNI.

Szegénység Magyarországon

2023-08-23
Adminisztrátor
98
A MAGYAR KORMÁNY ÉS MINISZTERELNÖKE SZERINT, - HAZÁNKBAN NINCS SZEGÉNYSÉG ! (FOLYT. KATTINTS IDE )

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 151 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse