Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Összes látogató: 22893

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
418
28921
Frissítve
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

EURÓPAI NEMZETEK FÜGGETLEN BÍRÓSÁGA

2024-05-26
Adminisztrátor
53
Új
EURÓPA NEMZETEINEK KÖTELESSÉGE, HOGY ALAPVETŐ EMBERI JOGOK BETARTÁSÁNAK ÉRDEKÉBEN, ALULRÓL ÉPÍTKEZVE, NEMZETKÖZI BÍRÓSÁGOT HOZZANAK LÉTRE. A jelenlegi "eu.-s bíróságok", nem függetlenek. ( folyt. kattints ide.)

A Fidesz-KDNP kampányával ...

2024-05-21
Adminisztrátor
50
Fidesz-KDNP koalíció választási kampányát : szidalmazásokra, alaptalan rágalmakra, háborús elrettentésre,társadalom megfélemlítésre alapozza. DURVÁN LEJÁRT,RECSEGŐ LEMEZZEL HALLATJÁK HANGJUKAT. A magyar társadalom halláskárosulása, mára nem véletlenszerű. (folyt. kattints ide.)

AKIK NEM AKARJÁK ...

2024-05-17
Adminisztrátor
42
AKIK NEM AKARNAK BEÁLLNI A SORBA - GOLYÓT KAPNAK. Robert Fico lett az első áldozat. Orbán Viktor Robert Fico megpróbáltak jó magyar szlovák kapcsolatokat fenntartani,ehhez kapcsolódóan, a Szerb miniszterelnök is részt vállalt. ( folyt. kattints ide. )

Tiszai áramlás

2024-05-16
Adminisztrátor
76
Senkit ne tévesszen meg ennek az írásnak a mondani valója, de a magyarok közismert habitusának gyengítésén át kellene Magyar Péter jól csengő, szíveket megmelengető szónoklatait mérlegelni. Magyar Péter programjában olyan eget rengető dolgokat fogalmazott meg, amit egyetlen közgazdaságban járatos ember sem hiszi el. ( folyt. kattints ide.)

Keleten is van élet

2024-05-09
Adminisztrátor
112
Elképzelhetőn, nagyon sokan meglepődnek a következő bejelentésen : a független kisgazdák 20 évvel korábbi parlamentben történő KÍNÁVAL KAPCSOLATOS GAZDASÁGI KAPCSOLATTEREMTÉS ELŐTERJESZTÉST,A FIDESZ- KDNP UTASÍTOTTA EL. Mit tesznek ma ? (folyt. kattints ide. )

EMBEREK ÉS PÁRHUZAMOK

2024-05-07
Adminisztrátor
125
A magyar társadalom ismételten, nagy kihívás előtt áll. Korábbi és már közismert választási eredményekből vonhatunk le konzekvenciákat, hogyan is választ a magyar? ( folyt. kattints ide.)

Láncraverve

2024-05-03
Adminisztrátor
86
Amit a Fideszről tudni kell,- nem azt a "kabátot viselik,amit a magyarok rájuk adtak". Azt,hogy Európai Unió tagállamainak vezetői, az európai tanács és bizottsága, Ukrajna mellett tették le voksukat,továbbá Orbán Viktort és kormányát számkivetettnek regisztrálták,bizonyosan fájón hat, de ... (folyt. kattints ide. )

Világbéke fenyegetői

2024-04-22
Adminisztrátor
149
Weboldalunk szerkesztői, cikkeiket szélsőséges ideológiától elhatárolódóan fogalmazzák meg,csak is tényszerű politikai és gazdasági forgatókönyvek értelmében. (folyt. kattints ide. )

Mindenért a politika a felelős

2024-04-20
Adminisztrátor
113
Kiknek köszönhető az extrém magas infláció ? Egyértelműen a rossz, meggondolatlan, szakmailag nem hozzáértő politikai döntéshozóknak! (folyt. kattints ide )

Ember és éleleme

2024-04-19
Adminisztrátor
198
Magdöbbentően gyermekded játékot folytató politikusok élelmiszer termeléssel kapcsolatos döntéshozási jogát, azonnal felül kell vizsgálni,ugyanis a jelen döntések értelmében A TÁRSADALOMÉLELMEZÉS VISSZAFORDÍTHATATLAN VESZÉLYEKNEK VAN KITÉVE. ( folyt. kattints ide )

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse