Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
427
32510
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

Magyar sem magyar

2024-04-10
Adminisztrátor
213
Már megint ott tartunk, amikor az ismeretlenből előkerült személy radikalizmusának hiszünk. Magyar Péter beszédeiben eleinte egy független hazáért küzdőt ismertünk meg, de ahogy némi programjának részletei lesznek nyilvánosak, akkor szembesülünk - Ő MÉGSZOROSABB ELKÖTELEZETTSÉGET AKAR KÖTNI A BRÜSSZELI HELYTARTÓKKAL. (folyt. kattints ide )

DÖBBENET

2024-04-08
Adminisztrátor
155
Elvetemült hazudozók munkaköri biztonsága, egyre jobban elértéktelenedik. Bizonyosan azok a média szerkesztők, akik idáig a Fidesz propagandát szolgálták,feltehető politikai váltásnál, a MUNKANÉLKÜLIEK LEHETSÉGES KVÓTÁJÁT FOGJÁK RONTANI. Csodák ugyanis nincsenek. Egyszer fent, egyszer lent! (folyt.kattints ide)

Rogán Antal kontra Magyar Péter

2024-04-04
Adminisztrátor
178
Rogán,kontra Magyar Péter.Ez az ellentét, a magyar történelemben évszázados problémát jelet. Estünkben két különböző genetika harcát láthatjuk. Ami bizonyos,zsidóság malmai hosszan tartón, lassan őrölnek. (folyt. kattints ide.)

Karizmatikus hazafiak kerestetnek

2024-04-02
Adminisztrátor
157
Milyen kilátás lehet esedékes, hogy 33 év elmúltával, olyan gerinces emberek találnak egymásra,akik az idáigi "szemetes kukák" környékét, távol elkerülték ? Hazánkban bizonyosan vannak még Széchényik,de miért nem keresik egymást? (folyt. kattints ide )

FELSZÓLÍTÁS EURÓPA NÉPEIHEZ

2024-03-29
Adminisztrátor
206
NEM TUDNI MILYEN ADOTTSÁGGAL RENDELKEZEM, DE AZ ELMÚLT 40 ÉVBEN MEGTÖRTÉNTEKET, PERCNYI PONTOSAN ELŐREVETÍTETTEM. JELZÉSEIMET AZ EMBERISÉG NEM VETTE KOMOLYAN ÉS MÁRA BELEFUTOTTUNK SAJÁT OSTOBASÁGUNK CSAPDÁJÁBA. (folyt. kattints ide )

Fideszt verő MAGYAR

2024-03-26
Adminisztrátor
225
"DÓZSA GYÖRGYÖK VOLTAK, VANNAK, LESZNEK" !Magyarország XXI. századi történelmében, mintha csak ez a Magyar lenne az egyetlen "verőlegény"? Nem! Tévedés. Az Isten, Haza, Család összesítetten is egy MAGYAR Péter.De érdemlegesen,milyen kormány az,aki lakosságának kenyerét, elérhető áron sem lépes biztosítani ? VEGYÉK TUDOMÁSUL,ISTEN MAGYARRAL VERI A HAZAÁRULÓKAT. FÁJNI FOG !!!

Tényfeltáró

2024-03-24
Adminisztrátor
148
Weboldalunk függetlensége teszi lehetővé, hogy írásaink tényfeltáró -valós- alapokon jöhetnek létre. Gondolatok szélsőségtől mentesen fogalmazottak. Nincs jobb-bal,vagy liberalista. Itt csak nemzetérdekben gondolkodva jöhet létre írás. (folyt. kattints ide)

Magyar Péter ...

2024-03-22
Adminisztrátor
130
Magyar Péter még nem is sejti milyen méhkaptárba nyúlt. Magyar Péter által említett politikusok névsorában olyanok foglalnak helyt, akik születésük pillanatától védetek. Ezeket az embereket piszok nehéz elmozdítani. (folyt.kattints ide.)

Macron elméje megháborodott

2024-03-18
Adminisztrátor
146
Franciaország miniszterének háborúra utaló bejelentése elméjének meghibásodására utalhat. Közismert éppen Franciaország akar 2024 nyarán olimpiát tartani. A feltételezhető háború, miként egyeztethető össze az olimpiai eszmékkel? (folyt.kattints ide.)

Politikai menedék Oroszországba

2024-03-11
Adminisztrátor
244
Hazánk fiataljainak számára a sorstalanság jelző, szinte megkerülhetetlenné vált. Hazánk instabil politikai és gazdasági állapota, valamint az Európai Unió tagállamainak háborús beállítottsága, a magyar gondolkodó fiatalságot arra készteti, hogy Oroszországba kérjenek politikai menedékjogot. (folyt. kattints ide )

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse