Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 113 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 6219

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
201
7105
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

Orbán Viktornak sikerül

2020-12-24
Adminisztrátor
94
Hamiskártyásnak is lehet sikerélménye, ha az erősebb kutya szerepkörét bevállalja.Emlékeznek : "ruszkik haza" mondásra. 100 ezer ember tapsolt, miközben már napokkal előtte Antalék aláírták az egyezményt, hogy az ideglenesen állomásozok elhagyják az országot. Ezt Viktor, úgy állította be, AZ Ő MŰVE VOLT. 1990-ben felvillant liberális Fidesz az amerikai két párt rendszert tűzte ki célul, Soros György befolyásával és LÁM, HOVÁ JUTOTTUNK?

Jogállam

0000-00-00
Adminisztrátor
135
Kormányunk, napi szinten hangsúlyozza - hazánkban a jogállam fogalma, sérthetetlen.

Európa rabszolgái

0000-00-00
Adminisztrátor
112
Európa rabszolgáinak szembe kell nézzenek a francia és német nagyhatalmi törekvésekkel.

Koronavírus jelenségének előzményei

2020-11-02
Adminisztrátor
147
Húsz éve tartó kisgazdapárti figyelmeztetés sem volt elég, hogy a mindenkori parlamenti pártok figyelembe vegyék a kisgazdák környezetvédő ÉS GAZDASÁGRA UTALÓ intelmeit.

Arroganciával hatalomért

2020-10-20
Adminisztrátor
159
"Támadnak? Aki keres az talál, tehát, ha kell, több évtizedre visszamenően kapirgálják azt a trágyadombot, ahol éppen egy időben ŐK is ott voltak. Lehet, hogy ebben az országban a szart is többoldalúan kell osztályozni? Álláspontjuk szerint,itt és az Eu-ban mindenki felfogási zavarral küzd, ugyanis amit képezünk, az szent és sérthetetlen, amit bár ki más tesz, az értéktelen, mondhatnánk - szar.Erre reagálva, -ha nincs balhé, majd mi csinálunk, mondá a ház elnök helyettese. Vegyék már tudomásul, a képet MI festjük!A történelem során volt "szerencsénk" festővel szembesülni,akinek ecset helyett más eszközei voltak.Az Ő jelszava is volt- aki nem velünk, az ellenünk, tehát? Hova veled Magyarország?

Ügynökök áldozata

2020-10-09
Adminisztrátor
159
Zenekari szöveg szerint, a kőr közepe az igazi célpont. Milyen konzekvenciákat lehet levonni, ha a demokratikus jogállam periférián kívül, álszentséggel hirdetve lebegtetve fenntartottan megjelenített? Ügynöklista a rendszer "váltás" óta Európában mindenütt közismerté lett téve, csak éppen Magyarországon nem, mert a Fidesz-KDNP nem teszi lehetővé. MIÉRT NEM ?

Gazdasági világválság 2020

2020-10-03
Adminisztrátor
158
A pénzvilág összeomlott. Amit hosszútávon idáig a kapitalista eszme produkált, az az a túltermelést, miközben a technikai fejlődés az emberi munkaerőt kiváltotta, ide juttatta a világot.

"Hallgatni arany"

0000-00-00
Adminisztrátor
234
Bizonyosan észrevették a kisgazda weboldalunk hosszan tartó visszafogottságát, de valóban, majdnem minden párt életében előfordul, - jobb a hallgatás.

Minden ami magyar

2020-06-05
Adminisztrátor
262
Időrendi sorrendben, elsőnek "HONT" foglaltunk. Történelmi visszatekintésben,ezt párhuzamba lehet állítani Dél-Amerika és Észak-Amerika elfoglalásával, bekebelezésével. Az őslakosság lemészárlását ne feszegessük.

Komoly aggályok az agráriumban

2020-05-09
Adminisztrátor
204
Többszörösen összetett problémák merültek fel a magyarországi agráriumban. Minap jelent meg egy amerikai kutatónak nyilatkozata, amiben rámutat, -ez a vírus azért tud tombolni, mert az emberiségnek az immunrendszere legyengült, képtelen védekezni.

Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 113 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 6219
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse