Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 124 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
361
13520
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

Pszichés hadviselés

2023-04-27
Adminisztrátor
74
Független Kisgazda-, Földmunkás - és Polgári Párt ellen a Fidesz pszichés hadviselést folytat, ami még valamilyen aspektusból - mint, politikai ellenfél - érthető és belefér a pakliba, de, hogy a magyar társadalom egészét depresszív nyomás alatt tartják, az már érthetetlen.

Propaganda esendősége

2023-04-04
Adminisztrátor
65
FIGYELEM ! Nyugalmat megzavaró közlemény. A Fidesz és vezére, - Orbán Viktor - torony magasan vezetik Magyarország, politikai statisztikáinak felméréseit.

FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜL

2023-03-29
Adminisztrátor
72
Magyarország valóságos gazdasági mutatói sehogyan sem egyeztethető össze a KSH,által mért adatokkal. Egy napi hír : minden élelmiszer árra olcsóbb lett.NA , JA ! Ennek a kormánynak a bukását éppen saját balgasága fogja előidézni. Képtelenek helyére tenni a propaganda fogalmát. ILYEN HOSSZÚTÁVON EGY TÁRSADALMAT HÜLYÉNEK NÉZNI NEM SZABADNA. Némi csúsztatást még elnéznek az emberek, de ekkora blöfföket, NEM !

Penészgombás kukorica , gabona

2023-03-19
Adminisztrátor
83
Az európai unió mezőgazdasági tárcájának minden munkatársát ( képviselőit ),felelősség terheli. A vád : ukrán fertőzött gabona és kukorica bejutása az unió tagállamainak területére. Emberre, állatra ható mérgező hatású gombák,súlyosan egészség károsítóak.

Gulyás Gergely kisgazda lett

2023-03-15
Adminisztrátor
84
A Fidesz vezérkar egyik tagja,- Gulyás Gergely,- az Orbán Viktor miniszterelnök szóvivőjének március 15.-i beszédében elhangzott: KISGAZDÁK HÁRMAS JELSZAVA, az ISTEN, HAZA, CSALÁD. A REGNÁLÓ Független Kisgazdapárti lelkeket, MERÉNYLET MÓDJÁRA, telibe találta.

Magyar Posta kontra Fidesz

2023-03-03
Adminisztrátor
91
Évszázadok múlásával működtetett Magyar Postához, még a legvéresebb szájú kommunizmusban sem mertek hozzányúlni, szemben a Fidesz-KDNP-vel. A dohány boltok után, most a Magyar Posta lesz a következő,amit Fidesz- közeli szolgálók vehetnek majd birtokba ? ( folytatáshoz kattints ide )

Isten MEGELÉGELTE az USA-t

2023-02-28
Adminisztrátor
87
ÉVSZÁZADOK ALATT FOLYTATOTT EMBERELLENESSÉG, MEGBOSSZULJA ÖNMAGÁT. A VILÁG POLITIKAI ÉS GAZDASÁGI CSŐSZ BEÁLLÍTOTTSÁGÁT,ÖNHATALMÚAN MAGÁRA VÁLLALÓ USA-T, LÁTVA ISTEN, MEGÁLLJT PARANCSOL. KEMÉNYEN BŰNTETT !!!

MINDENKOR MINDENRE

2023-02-20
Adminisztrátor
77
A magyar társadalom képtelen végérvényesen megszüntetni az elmúlt 78 év borzalmait előidézők politikai pályafutását.Társadalmunk korábbi megítélésével szemben,33 évvel a nem "rendszerváltás" után, ismételten meggondolatlanul tartják az osztályidegeneket pozícióikba. Apró Antal, Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc nem mondhatók "CSISZTA VÉRVONALÚ MAGYARNAK",de munkásságuk mintha Zelenszkij "kistestvér",nemzetellenes, hazaáruló tevékenysége, lenne. Zelenszkij, Amerika csicskása, aki több százezer embert gyilkoltatnak le, milliókat tettek földönfutóvá és egy nemzet vagyonát porrá zúzatták. Feltételezzük. Dobrev és Gyurcsány is ezt tennék a magyarokkal? Ez csak egy fantazmagória, de érdemes odafigyelni, mivel Hitler is így kezdte a II. világháború kirobbanását.

Gazdaságtanból elégtelen

2023-02-13
Adminisztrátor
90
Újabb megdöbbentő intézkedéssel sutja a kormány a parasztságot. Minden esetre csak feltételezni lehet,hogy az agrártárca, tejterméktanács, vagy a kamarák ötlete volt,hogy a tej felvásárlási árát 20 %-kal csökkenteni kell.

ŐSZINTE GRATULÁCIÓ AZ M5 - CSATORNA SZERKESZTŐSÉGÉNEK

2023-02-09
Adminisztrátor
82
NA VÉGRE ! A MAGYAR TELEVÍZIÓ M5 - ÖS CSATORNÁJÁN SUGÁRZOTT -" EZ ITT A KÉRDÉS " -MŰSORA, KONKRÉTAN VILÁGÍTOTT RÁ, MIÉRT IS ÁLL MAGYARORSZÁG, EURÓPA ÉS AZ EGÉSZ VILÁG VÁLSÁGOS HELYZETBEN. GRATULÁLUNK A SZERKESZTŐSÉGNEK,VALAMINT A RÉSZTVEVŐKNEK. NAGYON ÖRVENDETES, HOGY TARTALMILAG MINDEN FENNÁLLÓ RÉSZLETET KIELEMEZTEK.(FOLYT. KATTINTS IDE)

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 124 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse