Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 163 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 6400

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
204
7710
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

31 év vérontás nélküli Európa

2021-01-10
Adminisztrátor
120
Feltételezem mindenki egyetért,- ilyen a világtörténelem során nagyon ritkán fordult elő, hogy egy kontinensen 31 év alatt nem volt háború. Forradalmak voltak, de összefüggő, embermészárlást foganatosító háború nem. TISZTELT OLVASÓK! HIBÁS SZÁMÍTÁSBAN MEGADOTT 56 ÉV HÁBORÚ NÉLKÜLI EURÓPA, NEM FEDI A VALÓSSÁGOT, MERT A (JUGOSZLÁV ) HÁBORÚ, KIMARADT A SZÁMÍTÁSBÓL. Így, csak 31 éve van béke.

Herr George Spötle nyilatkozott

2021-01-09
Adminisztrátor
149
A magyar közszolgálati tv-ben nyilatkozott a minap Herr George Spötle,az Amerikában kialakult forrongásokról beszélt.Személyében, egy nagyon korrekt, nagy szakmai tapasztalattal rendelkezőt ismerhettünk meg.

Nyíltszini harc megkezdődött

2021-01-07
Adminisztrátor
130
Nem egyszerű mutatvány elé nézünk. A 2022-es választás, netalán indítékot adhat, hogy az amúgy is háromfelé szakadt nemzet "kiélezett kaszákkal" ugorjon egymásnak. Szegény Magyarország.

Orbán Viktornak sikerül

2020-12-24
Adminisztrátor
126
Hamiskártyásnak is lehet sikerélménye, ha az erősebb kutya szerepkörét bevállalja.Emlékeznek : "ruszkik haza" mondásra. 100 ezer ember tapsolt, miközben már napokkal előtte Antalék aláírták az egyezményt, hogy az ideglenesen állomásozok elhagyják az országot. Ezt Viktor, úgy állította be, AZ Ő MŰVE VOLT. 1990-ben felvillant liberális Fidesz az amerikai két párt rendszert tűzte ki célul, Soros György befolyásával és LÁM, HOVÁ JUTOTTUNK?

Jogállam

0000-00-00
Adminisztrátor
171
Kormányunk, napi szinten hangsúlyozza - hazánkban a jogállam fogalma, sérthetetlen.

Európa rabszolgái

0000-00-00
Adminisztrátor
143
Európa rabszolgáinak szembe kell nézzenek a francia és német nagyhatalmi törekvésekkel.

Koronavírus jelenségének előzményei

2020-11-02
Adminisztrátor
177
Húsz éve tartó kisgazdapárti figyelmeztetés sem volt elég, hogy a mindenkori parlamenti pártok figyelembe vegyék a kisgazdák környezetvédő ÉS GAZDASÁGRA UTALÓ intelmeit.

Arroganciával hatalomért

2020-10-20
Adminisztrátor
192
"Támadnak? Aki keres az talál, tehát, ha kell, több évtizedre visszamenően kapirgálják azt a trágyadombot, ahol éppen egy időben ŐK is ott voltak. Lehet, hogy ebben az országban a szart is többoldalúan kell osztályozni? Álláspontjuk szerint,itt és az Eu-ban mindenki felfogási zavarral küzd, ugyanis amit képezünk, az szent és sérthetetlen, amit bár ki más tesz, az értéktelen, mondhatnánk - szar.Erre reagálva, -ha nincs balhé, majd mi csinálunk, mondá a ház elnök helyettese. Vegyék már tudomásul, a képet MI festjük!A történelem során volt "szerencsénk" festővel szembesülni,akinek ecset helyett más eszközei voltak.Az Ő jelszava is volt- aki nem velünk, az ellenünk, tehát? Hova veled Magyarország?

Ügynökök áldozata

2020-10-09
Adminisztrátor
196
Zenekari szöveg szerint, a kőr közepe az igazi célpont. Milyen konzekvenciákat lehet levonni, ha a demokratikus jogállam periférián kívül, álszentséggel hirdetve lebegtetve fenntartottan megjelenített? Ügynöklista a rendszer "váltás" óta Európában mindenütt közismerté lett téve, csak éppen Magyarországon nem, mert a Fidesz-KDNP nem teszi lehetővé. MIÉRT NEM ?

Gazdasági világválság 2020

2020-10-03
Adminisztrátor
187
A pénzvilág összeomlott. Amit hosszútávon idáig a kapitalista eszme produkált, az az a túltermelést, miközben a technikai fejlődés az emberi munkaerőt kiváltotta, ide juttatta a világot.

Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 163 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 6400
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse