Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 124 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
361
13522
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

BRÜSSZEL, PARLAMENTI HAZUGSÁG GÉPEZETE

2023-06-14
Adminisztrátor
112
Méltánytalan közösség szekerét toljuk, aminek végkifejlettségében, a totális ellentmondásos hazudozás fellelhető. A működést szabályzó alaptörvény semmibe vétele, még azokat is elbizonytalanítja, akik hittek ennek a közösségnek munkájában. (kattints ide)

Fidesz érdekeltségű Lajosmizse

2023-06-12
Adminisztrátor
99
Valami már megint piszokul sántít. Lajosmizse városának polgármestere és fideszes testülete képtelen a kormánypárttal megállapodásra jutni, hogy az öreg 5-ös út városi szakaszának útminőségét rendbe tegyék?! (folyt. kattints ide )

Időjárásra ható háború

2023-06-09
Adminisztrátor
101
Valójában nem vagyok egyetemet végzett időjárás jós, de az agráriumban eltöltött 28 év komoly végzettséget nyújtott számomra.Kényszerpályán mozogva jutottam olyan napi megfigyelések általi adatokhoz, amit még egyetemen sem tanítanak. (folyt. kattints ide )

"VÉDELMI TANÁCS"

2023-06-08
Adminisztrátor
111
Orbán Viktor miniszterelnök, Európa legellentmondásosabb embere.Kijelentéseit úgy fogalmazza mag, hogy mindenkinek megfeleljen, miközben gyakorlatban más csinál. Az elnök "úr", tisztában van a törvénnyel, amely leszabályozza mozgáskörét, de annak ellenére mindent elkövet, hogy az egoizmusának teret adjon.

Társadalom hülyítése

2023-05-27
Adminisztrátor
97
Mit jelent ma a háború? A világ gazdasági válságának fegyveres konfliktusba történő átkonvertálását. Hatalmi játszmáját folytató amerikai zsidóság prominens vezetői ráeszméltek, KÍNA ÉS A KÖZEL - KELET rohamos fejlődése megdönti a 200 éves pénzügyi hegemóniájukat, aminek következménye - csak "erős" másodhegedűsök lesznek. ( foly. kattints ide )

" Meztelen a király"

2023-05-26
Adminisztrátor
86
Tarhál az ország, tarhál a király. Majd minden téren zajló koldulás - ADD IDE A MARADÉK PÉNZED - hazánkat kárhozatra ítéli, miközben éppen azok nem járulnak a magyar köztársaság kasszájához, akik korábban éppen a társadalmi javak eltulajdonítását fejlesztve jutottak milliárdokhoz. ( folyt.: kattints ide )

Ellenőrizetlen hírközlés

2023-05-18
Adminisztrátor
85
2023.05.18.-án közölt RTL hírben utaltak a Dömsöd-község ívó víz szennyezésére. A híranyagban szereplő polgármester állítása szerint, a községi zártrendszerű vezetékes vizet, privát fúrt kutak szennyezték el. (folytatáshoz kattints ide )

MINDENKIT MEGVÉDÜNK

2023-05-12
Adminisztrátor
102
A Fidesz-KDNP - mindenkit megvédünk - szlogenje, csak egy lejárt lemez. Megdöbbentő emberi kvalitásra vall, hogy amit a Fidesz propaganda szócsövein sugároznak, azt az állampolgáraink maradék 30 % -a elhiszi. A FIDESZ-KDNP : MI MINDEN MAGYART, KISVÁLLALKOZÓT MEGVÉDÜNK. Ennek a szlogen rendjén is lenne , ha ÖNÖK KIVONULNÁNAK A MAGYAR KÖZÉLETBŐL ISMERTETETT : bizonyos fideszes személyeknek, nem kellene azt mondani,: ORSZÁGUNKNAK SEMMI SZINTEN NINCSEN SZÜKSÉGE EGY ERŐS FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRTRA. Ez lenne a Fidesz befolyás mentes magyar demokráciája ?

TÉVESZME

2023-05-10
Adminisztrátor
83
Magyarország kormánya és "vezére", újabb téveszme árnyékában hülyíti a magyar társadalmat. Olyan mértékben kívánnak a fogyasztói társadalom szabályaiba belenyúlni, amit csak a kádárék mertek megcsinálni. Orbán Viktor elméjéből a szocializmus maradványa kitörölhetetlen.

A PÁPA LÁTOGATÁSA ...

2023-04-29
Adminisztrátor
62
A Fidesz-KDNP jó időzítésében - és szerencsés egybeesésnek köszönhetően, hazánkba érkezett vatikáni vezető, megpróbálja a magyar társadalomban felgyülemlett feszültséget enyhíteni.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 124 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse