Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 124 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007

Hogyan élünk mi magyarok

2017-09-13
Adminisztrátor
70
5600
Mit tett a politika?
A multikat a magyar adózók pénzéből milliárdokkal támogatják, miközben a magyar vállalkozóknak könyöradományt sem adnak. Magyar törekvő honfitársaink ugyan pályáznak, de több alkalommal csupán ez hangzik el, - Ön pályázata nyert,de jelen forráshiány miatt nincs módunk a nyert összeget kifizetni. Többek között így jártunk Lajosmizsén is. Törekvő gazdáink úthálózat javításra nyújtottak be pályázatot, aminek összegét maguk saját erőből fizettek meg. Többen, akik csak nyugdíjból élnek ugyanúgy  40-50 ezer forintot adtak, hogy a pályázat elkészüljön. Mi történt?  A pályázatot a gazdák megnyerték és jött a fennemlített szöveg, - elfogyott a pénz! Nos ezt jobb körökben csalásnak lehet aposztrofálni, mivel az állampolgárok jóhiszeműen befizetik a pénzt és csupán egy értéktelen papír áll a rendelkezésükre, amit jó nagy lendülettel fel tolhatnak ...!!! Tudják kinek kellene ezt feltolni? Azoknak a politikusoknak, akik a magyar népet becsapják, avval a szöveggel, - pályázzunk!!!

Lajosmizsei kisgazdák kijelentjük Isten óvja a pályázók pénzét! A pályázat nem más, mint a korrupció egyik melegágya. Államilag felszólítalak,

- KATINKA jöjj a táncba, de a belépőt te fizesdd !!!!

 
Cikkek

Vallási egymásnakfeszülés

2022-12-02
Adminisztrátor
128
Magyarországi kereskedelmi tv-k, olyan műsorokat készítenek, -amiben aki csak egy kicsit odafigyel, -"MINTHA" mindenben, ellentétek egymásnak feszülése lenne a cél. BESZÉLJÜNK A TV2 FARM CÍMŰ MŰSORRÓL.

Magyarország lakóinak számláján

2022-11-19
Adminisztrátor
124
Tegyük fel a világ legegyszerűbb kérdését : MILYEN NEMZET VALÓJÁBAN A MAGYAR ? Látottak alapján - megalkuvó, ősei múltját ( hazáját ) nem tisztelő,kocsmai szintű államimádók. Igazán gondolkodó és hazájáért tenni akarók száma olyan mértékben elenyésző, hogy a mindenkori hatalom másodpercek alatt megsemmisíti őket.

Otthon sütött kenyér

2022-09-03
Adminisztrátor
242
Okos ember maga süti a kenyerét ! Politikai megszorítások vezette út miatt, a magyar társadalom rákényszerült hogy kis idő ráfordításában maga készítse el kenyerét. Higgyék el, nem ördögtől való a kenyérsütés.

Köszönet

2022-08-06
Adminisztrátor
252
Tisztelettel köszönöm kedvességeteket, hogy ennek a vénembernek a születésnapjára, jókívánságaitokat elküldtétek.

Élelmiszer pocsékolás a köbön

2022-07-11
Adminisztrátor
213
Piacgazdaság átka, a mérhetetlen pocsékolásig terjed. Társadalmunkban kreált törvényi szabályzás, meghaladta a gyakorlatiasság szabályait, miáltal az élelmiszer termelés, családi felhasználással párhuzamban csődöt mondott.

Önmarcangolás szentélye

2022-06-05
Adminisztrátor
248
Hosszútávú visszatekintésből eredő adatok alapján - Magyarország elesett. A magyar népben hordozott gének, több összetevő miatt nem képesek felmérni, a valós ellenséget, vagy barátot. Ennek kapcsán vált, ÖNMARCANGOLÓVÁ.

Hozzá állás kérdése az egész

2022-05-29
Adminisztrátor
266
Tisztában vannak Önök, hogy Magyarországot kik irányítják, kik birtokolják ? UGYE, HOGY SEMMIT SEM TUDNAK, miközben piszok egyszerű a matematikai tétel. " KIK RENDELIK A CIGÁNYTÓL A ZENÉT, AKIK FIZETNEK. " Vagy nem jól vagyunk informálva ?

Tollvonással lenullázva

2022-05-18
Adminisztrátor
221
A túlsúlyos fideszes hatalom megengedhette magának, hogy jogos néphatalmi alapokon működtetett "ÖNKORMÁNYZATOK FÜGGETLENSÉGÉT " egy tollvonással lenullázták. Bizonyosan hatalmi ERŐDEMONSTRÁCIÓJUK FIGYELMEZTETÉST GYAKOROL A KÖVETKEZŐ VÁLASZTÁSRA INDULNI KÍVÁNÓK SZÁMÁRA.

Bűntudat árnyékában

2022-05-13
Adminisztrátor
239
Hitleri múlt nyomja rá bélyegét Európára, Magyarországra. 1944 től máig, "bűn és bűnhődés" című történelmi fejezet kísérti a német és magyar társadalmat. Bosszú, vagy a tehetségek eltiprása lenne a cél ?

Félelem bére adott

2022-05-02
Adminisztrátor
271
A szocializmus széljárása korábban is kelet felől fújt, akkor most ez a pár év nyugati kisiklás, mit is számít egy nemzet történelmében. Társadalmunk szabad választásra való felkészültsége sántítani látszik. Múltunkból képtelenek vagyunk kilépni és maradva az egypártrendszer hatalmi megszokásnál - választottunk ! Már második ciklusban egypárt rendszere szakosodott Magyarország.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 124 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse