Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Összes látogató: 22564

Kilencediken élőknek fogalmuk sincs

2024-05-12
Adminisztrátor
43
A kilencediken élőknek fogalmuk sincs, mit jelenthet családjuk független életvitele. Az elmúlt évszázadok várasodottságának  kivitelezői, tudatosan zárták "kalitkába" az embereket.Nagyvárosainkban és környezetükbe, koncentráltan építették fel a nagyüzemeket, amik működtetéséhez nagylétszámú munkaerőre volt szűkség. Így alakultak ki a lakótelepek, kilenc emeletes "zárkák".Mint közismert, semmi sincs véletlenül. A lakótelepek lakásai egy energetikai ellátmányban jutnak - vízhez, áramhoz, fűtéshez, ezeknek az árait a lakók saját fogyasztás után fizetik, amihez a közös költség díjszabás is párosul. 
ÖNÖK, A MINDENKORI POLITIKAI HATALMAK KISZOLGÁLTATOTTAI LETTEK, mert a csapokat a politikusok kezében adták át. Ők határozhatnak minden árról. ÖNÖK, PEDIG HA NEM FIZETNEK, JÖN A VÉGREHAJTÓ !!! 
Az 1945-ös évek után a magyar parasztság 10 ezrével hagyták el vidéki otthonaikat, - a könnyebb pénzhez jutás reményében. Budapestre rögtön nem költözhettek be, mert a kommunista rezsim nem volt felkészülve a lakhatásuk megoldásában, éppen ezért Budapest környezetében : Gyálon, Vecsésen, stb. telepedhettek le.Ott kellett 4-5 évet eltölteni, miután budapesti ingatlant vehettek, vagy albérletbe költözhettek.
Mit kiderült, a vidéki populáció gyengítése volt az irányelv, hogy a parasztság körében évszázadok általi jogfolytonosság megszakadjon. A földművelés tudományának és szeretetének elorrozása volt a kommunisták célja. 
NOS, MÁRA A BUMERÁNG VISSZAÜTÖTT. Maguk a politikusok tették tönkre az emberiség fennmaradásának alapját szolgáló élelmiszer termelést, forgalmazást. Magyarokat a nyugati pénzéhség csillapítására kiszolgáltatták és lám mostanra MINDEN ÖSSZEOMLANI LÁTSZIK.
Ami a mezőgazdaság teljes tönkretételét még intenzívebben előidézte, A MEZŐGAZDASÁGI IPAR ESZTELEN FEJLESZTÉSÉT PREFERÁLÓK AKARATA. 
ITT, MÁR MEGINT CSAK A PÉNZ VOLT A DOMINÁNS. POLITIKUSOK ADÓBESZEDŐI JÁTSZMÁIKKAL JÁRULTAK A MODERNIZÁLT MEZŐGAZDASÁGI  IPARI ÁGAZATOK LÉTESÍTÉSÉHEZ. EZEN MODERN GÉPEK ÁRAI, A KORÁBBI GÉPEKHEZ VISZONYÍTVA 6-8 SZOROS ÁRBAN HOZTÁK FORGALOMBA. ENNEK FOGADÁSÁRA A MAGYAR PARASZTSÁG NEM VOLT FELKÉSZÜLVE ÉS MIT TETTEK A MEGGONDOLATLANOK ? A POLITIKUSOK JAVASLATAIRA BANKOKAT VONTAK BE, HOGY MODERN GÉPEKET VÁSÁROLHASSANAK, AMIVEL TEHETŐSÉGEIKET IS FITOGTATHATTÁK. "NA LÁTOD SZOMSZÉD, NEKEM TÖBBRE TELIK" ! Óriási hibát követtek el ! Egy 30 milliós traktor áráért 3 db. MTZ -t vehettek, ami után 9 fejes eke köthető, NEM EGY TÖBB MILLIÓS 4 FEJES FORGATHATÓ VOGEL.  Arról is beszélni kell, kik miatt drágult esztelen módon minden élelmiszer ? A PARASZTSÁG BEFEKTETÉSEIT VALAMILYEN MÓDON  TERMÉKEI ÁRÁBA KELL KALKULÁLNIA. NEM FIZETHET RÁ, MERT TÖNKREMEGY. ARRÓL NEM BESZÉLVE, AZ EURÓPAI UNIÓ TOTÁLIS BAROMSÁGAINAK BETARTÁSA IS ÁREMELKEDÉSRE KÉSZTETI A TERMELŐKET.
Tisztelt NAGYVÁROSOK LAKÓI !
KÉRJÜK ÖNÖKET FORDULJANAK SZERETETTEL A POLITIKUSAINKHOZ ÉS TEGYÉK FEL KÉRDÉSEIKET - MIÉRT ILYEN MÉRTÉKŰ AZ ÉLELMISZER INFLÁCIÓ ? MIÉRT TÖBB A SILÁNY KÜLFÖLDI ÁRÚ A POLCOKON, MINT A MAGYAR ?
KÉRJÜK ÖNÖKET, TEGYÉK MEG "TÉTJEIKET"  MERT A PIROSBÓL HA ÍGY MEGY FEKETE LEVES LESZ !!!

ÜDVÖZLETTEL ENGELMANN JÓZSEF EGY 30 ÉVE FÖLDET DÚRÓ VOLT PESTI.       

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse