Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

SZÉTZILÁLT NÉP

2024-02-27
Adminisztrátor
48
Mit jelent, amikor egy nép elemeire szétzúzott ? Ezt általában olyan társadalomban lehet értelmezni és gyakorlatban végrehajtani, ahol : 49 BEJEGYZETT EGYHÁZ VAN, 180 PÁRT ÉS CSAK 50-IG SZÁMOLT ALAPÍTVÁNY.
EZEKBŐL AZ ADATOKBÓL EGYÉRTELMŰEN KIVILÁGLIK, "ILYEN NEMZETI ÖSSZEFOGÁS SEHOL A VILÁGON NEM LÉTEZIK" . 

EZ LENNE AZ IGAZ MAGYAR ?

Beszéljünk a Fidesz-ről. Ezek az emberek még a szocializmusban vérszerződést kötöttek. Megtanulták- a "szennyest," házi mosodában tisztítják. Aki családon belül, az az kb.20 ember, a másikára ugat és ezt nyilvánosságra hozza, azonnal  REPÜL, vagy házon belül áthelyezésben részesül.
EZ MAGA, A FIDESZ. MAGYARORSZÁGON EZ A HÚSZ EMBER IRÁNYÍT 10 MILLIÓT. 
Tisztázni kell! Mi van a magyar társadalomban ? 49 bejegyzett egyház, prédikátoraikkal együtt szédítik a társadalmat, hogy 49 ISTEN VAN.

Magyarországon 180 pártot jegyeztek be, a törvényben meghatározott (pártalaptörvényben foglalt) sleppel együtt. Számszakilag ismert alapítványokból kiemelt 50, akik az adófizetők 1%-át maguknak bekönyvelhetik. 
Nevesítve az első: Országos Mentőszolgálat 336.810.498- Ft.
Az ötvenedik helyen: egy média alapítvány szerepel, akinek a 2023-as évi 1% bevétele = 31.262,639.- Ft
AZ EGYHÁZAK ESETÉBEN MILLIÁRDOS BEVÉTELEKRŐL KELL BESZÉLNI, A PÁRTOKNÁL AZONOSAN! 

FELTÉTELEZHETŐEN "EZEK A SZOLGÁLTATÁSOK" KAVARJÁK MEG A MAGYAR TÁRSADALOM AGYÁT, MELY SZERINT A TÁRSADALMI ÖSSZEFOGÁSRÓL, SZÓT SEM ÉRDEMES EJTENI. 
A FIDESZ 20 FŐS MAGJA, EZT KIHASZNÁLVA  A FENTIEKBEN MEGFOGALMAZOTT NEMZETI BIZONYTALANSÁGOT ELŐIDÉZŐ - "ISTENEK, PÁRTVEZÉREK, ALAPÍTVÁNYI ELNÖKÖK, TELJESÍTIK A "MAGYAR NARANCS ÍZVILÁGÁT." ITT TARTUNK MA !

HAZÁNKBAN A NEMZETI ÖSSZEFÉRHETETLENSÉG VILÁGELSŐ HELYEN, DOBOGÓS. "HAJRÁ MAGYARORSZÁG, HAJRÁ FIDESZ" SZLOGENT A TÁRSADALOM MEGTAPSOLJA. TUDJÁK MIT ,AMELYIK ORSZÁGBAN EGY "SZÉTZILÁLT NÉP " SAJÁT VEZÉREIT MEGTAPSOLJA , OTT PISZOK NAGY GÁZ VAN ! IGAZ, AMIT MEGLEHET CSINÁLNI, AZT MEG KELL !!!
FIDESZ ALAPÍTÓ 20 EMBER, LEGYŐZTE A 10 MILLIÓ MAGYART. BRAVÓ !!!
J.E. 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse