Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24825

Kicsiben pró NAGYBAN

2023-12-21
Adminisztrátor
100
MINT AZT MÁR TÖBBSZÖR MEGFOGALMAZTUK, MAGYARSÁGUNK MEGOSZTOTTSÁGÁBAN KERESENDŐ A PROBLÉMÁK TÖBBSÉGE. AZOK AZ ÖNTUDATOS EGYÉNISÉGEK, AKIKRE NEMZETET LEHET ALAPOZNI, RÁMUTATNAK, SIKERT CSAK TANULÁSSAL, VAGY KITARTÓ MUNKÁVAL ÉRHETŐ EL. 
KÉSŐBBIEKBEN A TUDÁS EGYÉRTELMŰ ÖNBIZALMAT AD.  A FARM MŰSORÁBAN SZEREPLŐ FERENC -EGY MÉG EREJE TELJÉBEN SZEREPET VÁLLALÓ ARTISTA LEGENDA, AKIT A VILÁG MINDEN PONTJÁN ISMERNEK. Ő MÁR LETETT AZ ASZTALRA VALAMIT. EVVEL SZEMBEN ,AKIK A FERENC LÉPÉSE NYOMÁT SEM CSÓKOLHATJÁK MEG, DE NEMHOGY TANULNÁNAK TŐLE, HANEM  AZ EDDA MŰVEK  - " KŐR KÖZEPÉN ÁLLOK"  - KÖRÖN KÍVÜLIEK TÁBORÁT KÉPVISELIK. 
ÁRMÁNYKODNAK,  NAGY LAPÁTTAL KEVERIK A SEMMIT ÉS GUSZTUSTALANUL KIKÖZÖSÍTIK ÉPPEN AZT, AKI FEGYELMEZETTSÉGE, HIHETETLEN KONCENTRÁCIÓJA, NAPI 6-7 ÓRAI GYAKORLÁSA VEZETTE SIKERRE. FERENC MEGTANULTA, HOGY KONCENTRÁCIÓ HIÁNYÁBAN SOHA NEM LEHETETT VOLNA ARTISTA. AZ Ő MUNKÁSSÁGA PÁRHUZAMBAN VOLT AZ ÉLETÉVEL, MERT CSAK EGY ROSSZ MOZDULAT, VAGY KONCENTRÁCIÓ HIÁNY, MÁRIS MEGLEHETETT VOLNA A BAJ. 

NOS, A FARM CÍMŰ MŰSORBAN ELHANGZOTT 15 MILLIÓS FŐNYEREMÉNYÉBŐL 1 MILLIÓT MÁR OLYAN KAPOTT, AKI KÖZEPES NAGYSÁGRENDŰ KANÁLLAL KEVERI A KAKIT. FERIT NAPI SZINTEN VÁDOLJA, MIKÖZBEN SZEGÉNY HÖLGY FEL SEM MÉRI, HA MINDEN TEHETSÉGES EMBERT KISZAVAZNAK, A JÁTÉKOKAT NEM TUDJÁK TELJESÍTENI ÉS ALKALMANKÉNT 1 MILLIÓT VESZÍT AZ EGÉSZ TÁRSULAT.
TISZTA SORNAK LÁTSZIK, TEHÁT A LEGGYENGÉBBEK AKARNAK A MÉZES CSUPORHOZ JUTNI, CSAK AZT NEM MÉRLEGELIK - EVVEL A TEHETSÉGÜKKEL, MÁS SEGÍTSÉGE NÉLKÜL SOHA NEM ÉRNEK  CÉLBA. 
ÜDVÖZLETTEL

"TANULJ TINÓ, MÉG ÖKÖR IS LEHET BELŐLED" JELIGÉVEL A SZERZŐ.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse