Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Hogyan élünk mi magyarok

2017-09-13
Adminisztrátor
77
6676
Mit tett a politika?
A multikat a magyar adózók pénzéből milliárdokkal támogatják, miközben a magyar vállalkozóknak könyöradományt sem adnak. Magyar törekvő honfitársaink ugyan pályáznak, de több alkalommal csupán ez hangzik el, - Ön pályázata nyert,de jelen forráshiány miatt nincs módunk a nyert összeget kifizetni. Többek között így jártunk Lajosmizsén is. Törekvő gazdáink úthálózat javításra nyújtottak be pályázatot, aminek összegét maguk saját erőből fizettek meg. Többen, akik csak nyugdíjból élnek ugyanúgy  40-50 ezer forintot adtak, hogy a pályázat elkészüljön. Mi történt?  A pályázatot a gazdák megnyerték és jött a fennemlített szöveg, - elfogyott a pénz! Nos ezt jobb körökben csalásnak lehet aposztrofálni, mivel az állampolgárok jóhiszeműen befizetik a pénzt és csupán egy értéktelen papír áll a rendelkezésükre, amit jó nagy lendülettel fel tolhatnak ...!!! Tudják kinek kellene ezt feltolni? Azoknak a politikusoknak, akik a magyar népet becsapják, avval a szöveggel, - pályázzunk!!!

Lajosmizsei kisgazdák kijelentjük Isten óvja a pályázók pénzét! A pályázat nem más, mint a korrupció egyik melegágya. Államilag felszólítalak,

- KATINKA jöjj a táncba, de a belépőt te fizesdd !!!!

 
Cikkek

Köszönet

2022-08-06
Adminisztrátor
320
Tisztelettel köszönöm kedvességeteket, hogy ennek a vénembernek a születésnapjára, jókívánságaitokat elküldtétek.

Élelmiszer pocsékolás a köbön

2022-07-11
Adminisztrátor
270
Piacgazdaság átka, a mérhetetlen pocsékolásig terjed. Társadalmunkban kreált törvényi szabályzás, meghaladta a gyakorlatiasság szabályait, miáltal az élelmiszer termelés, családi felhasználással párhuzamban csődöt mondott.

Önmarcangolás szentélye

2022-06-05
Adminisztrátor
300
Hosszútávú visszatekintésből eredő adatok alapján - Magyarország elesett. A magyar népben hordozott gének, több összetevő miatt nem képesek felmérni, a valós ellenséget, vagy barátot. Ennek kapcsán vált, ÖNMARCANGOLÓVÁ.

Hozzá állás kérdése az egész

2022-05-29
Adminisztrátor
324
Tisztában vannak Önök, hogy Magyarországot kik irányítják, kik birtokolják ? UGYE, HOGY SEMMIT SEM TUDNAK, miközben piszok egyszerű a matematikai tétel. " KIK RENDELIK A CIGÁNYTÓL A ZENÉT, AKIK FIZETNEK. " Vagy nem jól vagyunk informálva ?

Tollvonással lenullázva

2022-05-18
Adminisztrátor
280
A túlsúlyos fideszes hatalom megengedhette magának, hogy jogos néphatalmi alapokon működtetett "ÖNKORMÁNYZATOK FÜGGETLENSÉGÉT " egy tollvonással lenullázták. Bizonyosan hatalmi ERŐDEMONSTRÁCIÓJUK FIGYELMEZTETÉST GYAKOROL A KÖVETKEZŐ VÁLASZTÁSRA INDULNI KÍVÁNÓK SZÁMÁRA.

Bűntudat árnyékában

2022-05-13
Adminisztrátor
296
Hitleri múlt nyomja rá bélyegét Európára, Magyarországra. 1944 től máig, "bűn és bűnhődés" című történelmi fejezet kísérti a német és magyar társadalmat. Bosszú, vagy a tehetségek eltiprása lenne a cél ?

Félelem bére adott

2022-05-02
Adminisztrátor
354
A szocializmus széljárása korábban is kelet felől fújt, akkor most ez a pár év nyugati kisiklás, mit is számít egy nemzet történelmében. Társadalmunk szabad választásra való felkészültsége sántítani látszik. Múltunkból képtelenek vagyunk kilépni és maradva az egypártrendszer hatalmi megszokásnál - választottunk ! Már második ciklusban egypárt rendszere szakosodott Magyarország.

Megtévedt próbálkozók

2022-04-27
Adminisztrátor
301
Egyéni próbálkozásokkal, az ALKOTMÁNYOZÓ NEMZETGYŰLÉS REMÉNYÉBEN. Magyarországon, a politikai képzés nem általános iskolai tananyag. TÖBBNYIRE ELSŐNEK, FELSŐFOKÚ OKTATÁSI INTÉZMÉNYEKBEN SZEMBESÜLNEK A HALLGATÓK POLITIKAI FOGALMAKKAL. Helyes ez így ?

PARTVONALON KÍVÜLRŐL

2022-01-26
Adminisztrátor
281
A Független Kisgazda-, Földmunkás-és Polgári Párt a 2022-es parlamenti választáson nem indul. Ennek miértjéről, korábbi írásainkból értesülhettek.Pártunk jogilag, felszámolói végrehajtás alatt van. Az FKgP-nek Országos Nagyválasztmány által megválasztott elnöke nincs.Érvényes mandátummal egyetlen személy sem rendelkezik.

Hová vezetett az út, ha ...

2021-12-09
Adminisztrátor
271
Hazánk képtelen magát reprodukálni, akár klónozni, tehát a Kárpát-medence kell maradjon a magyarság fészke. Ehhez kell ragaszkodnunk és legyen bármilyen kormány, A NÉPAKARAT FELÜL KELL MÚLJA A HŰBÉRESEK MEGBÍZATÁSAIT.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse