Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 124 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007

Hogyan élünk mi magyarok

2017-09-13
Adminisztrátor
70
5599
Mit tett a politika?
A multikat a magyar adózók pénzéből milliárdokkal támogatják, miközben a magyar vállalkozóknak könyöradományt sem adnak. Magyar törekvő honfitársaink ugyan pályáznak, de több alkalommal csupán ez hangzik el, - Ön pályázata nyert,de jelen forráshiány miatt nincs módunk a nyert összeget kifizetni. Többek között így jártunk Lajosmizsén is. Törekvő gazdáink úthálózat javításra nyújtottak be pályázatot, aminek összegét maguk saját erőből fizettek meg. Többen, akik csak nyugdíjból élnek ugyanúgy  40-50 ezer forintot adtak, hogy a pályázat elkészüljön. Mi történt?  A pályázatot a gazdák megnyerték és jött a fennemlített szöveg, - elfogyott a pénz! Nos ezt jobb körökben csalásnak lehet aposztrofálni, mivel az állampolgárok jóhiszeműen befizetik a pénzt és csupán egy értéktelen papír áll a rendelkezésükre, amit jó nagy lendülettel fel tolhatnak ...!!! Tudják kinek kellene ezt feltolni? Azoknak a politikusoknak, akik a magyar népet becsapják, avval a szöveggel, - pályázzunk!!!

Lajosmizsei kisgazdák kijelentjük Isten óvja a pályázók pénzét! A pályázat nem más, mint a korrupció egyik melegágya. Államilag felszólítalak,

- KATINKA jöjj a táncba, de a belépőt te fizesdd !!!!

 
Cikkek

Megtévedt próbálkozók

2022-04-27
Adminisztrátor
247
Egyéni próbálkozásokkal, az ALKOTMÁNYOZÓ NEMZETGYŰLÉS REMÉNYÉBEN. Magyarországon, a politikai képzés nem általános iskolai tananyag. TÖBBNYIRE ELSŐNEK, FELSŐFOKÚ OKTATÁSI INTÉZMÉNYEKBEN SZEMBESÜLNEK A HALLGATÓK POLITIKAI FOGALMAKKAL. Helyes ez így ?

PARTVONALON KÍVÜLRŐL

2022-01-26
Adminisztrátor
227
A Független Kisgazda-, Földmunkás-és Polgári Párt a 2022-es parlamenti választáson nem indul. Ennek miértjéről, korábbi írásainkból értesülhettek.Pártunk jogilag, felszámolói végrehajtás alatt van. Az FKgP-nek Országos Nagyválasztmány által megválasztott elnöke nincs.Érvényes mandátummal egyetlen személy sem rendelkezik.

Hová vezetett az út, ha ...

2021-12-09
Adminisztrátor
210
Hazánk képtelen magát reprodukálni, akár klónozni, tehát a Kárpát-medence kell maradjon a magyarság fészke. Ehhez kell ragaszkodnunk és legyen bármilyen kormány, A NÉPAKARAT FELÜL KELL MÚLJA A HŰBÉRESEK MEGBÍZATÁSAIT.

Amiről senki nem beszél

2021-11-08
Adminisztrátor
271
Amiről senki nem beszél és mintha a magyar embereket nem is érdekelné a Covid-19 valódi előzménye. A VÍRUS EREDETE, MILYENSÉGE, ok és okozat.

Kubatov helytartó blamázsa

2021-11-04
Adminisztrátor
309
Végérvényesen tisztázni kell, a Fidesz-KDNP valóban konzervatív nemzeti érzelmű pártok szövetsége, vagy bújtatottan liberális, csoportosulás? Ezt az észrevételt, milyen előzetes jelenségek váltották ki? Magyarország egyik legerősebb nemzeti vonatkozású erejét, még a szocializmusban is a ferencvárosi tornaklub fémjelezte.

Taps - gépezetek

2021-10-24
Adminisztrátor
254
Tudva levően gépeket emberek alkotnak, amik esetekben befolyásoló programmal hozhatók működésbe. Valójában EGY GÉP, MAGÁTÓL KÉPTELEN MŰKÖDÉSBE JÖNNI, tehát emberi elme kell a gép képességének kihasználásához.

Lélekvándorlás Lajosmizsén

2021-02-06
Adminisztrátor
442
Milyen megfontolásból kerül írásra a lajosmizsei helyzetkép? Azt, ugyanis maga az élet hozta magával.Lajosmizse lélekszáma érdekes alakul.A gyüttmentek száma egyre csak nő, miközben a helybéliek száma csökken.Statisztikai adatokban nincs értelme gondolkodni, mert tudvalevő, soha nem volt 100%-ban igaz.

Megválaszolatlan

2021-01-31
Adminisztrátor
407
Bizonyosan nemcsak bennünk kisgazdákban merült fel a kérdés, : a magyar társadalom, miért kezeli a Független Kisgazdapártot nemzetidegenként, mint valami szélsőséges magyar ellenséget?

Kiélezett egoizmussal a válásig

2021-01-14
Adminisztrátor
350
Hasonlítási alapot képez a XX.században alakult családokban bekövetkezett válások száma, a XXI. század kimutatási adataival.Megdöbbentő számokkal találkozhatunk. Történelem során, hazánkban ennyi válás még soha nem volt.

Jókat keresve

2020-01-31
Adminisztrátor
569
Magában a címben benne rejlik, a jók . A Független Kisgazdapárt ismételt megerősödése a jó emberek egymásra találásában, megértésében rejlik. Egyszerű lehet a válasz, ha bárki is megkérdezi, - magának a pártnak, mit jelent a jó fogalma?

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 124 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse