Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18789

Érvényesülő alkotmányos joggyakorlat Lajosmizsén

2023-09-21
Adminisztrátor
137
Törvényhozók átgondolatlansága keltett pánikot hazánkban. A magyar kormány, a háziorvos éjszakai ügyeletet, mentő szolgálatos ellátásban kívánja teljesíteni, ami alapjaiban véve abszurd.
INDOKLÁS !
Városokban, többek között a kecskeméti kórház ügyeleti osztálya, olyan módon leterhelt, hogy a várakozási idő 4-5 óra is lehet. A váróteremben 50 ember kíván mihamarabb ellátáshoz jutni, de az orvosi kapacitás erre nem képes. Ilyen mértékű orvoshiány mellett, képtelenség jó, gyors ellátást biztosítani.
Ezek az adatok a korábbi időszakban voltak jelen, tehát azt képzeljék el, ha Kecskemét összes körzetét beleértve Lajosmizsét, helyenként egy mentő ad szolgálatot és szállítja a betegeket a kecskeméti kórház sürgősségi osztályára. MI LESZ OTT ? KÁOSZ ?
Jelen időben novemberig, még működik a lajosmizsei éjszakai orvosi ügyelet, ami ellátásra vonatkoztatva,  átlagban 8-12 esetet foglal magába. Mi történik, ha elhalálozás megállapítására kell helyszínre menni és a mentő éppen halomnyi beteggel száguldozik, Lajosmizse Kecskemét között ? Vagy. A tanyavilág nincs GPS. adatbázisban, hogyan találják meg a mentősök a beteget ?
Mi történik akkor, ha éppen Lajosmizse polgármestere szorul azonnali ellátásra, perforált vakbéllel, miközben a mentő valamelyik homokbuckás dűlőben keresi az egyik ellátásra szoruló beteget ?
Ezt a sort még hosszan lehet folytatni, de egyet mindenkinek meg kell értenie - a betegség pártállástól függetlenül kerekedik az emberi elmén felül, tehát első - AZ ALKOTMÁNYOS JOG GYAKORLAT ÉRTELMÉBEN - A MAGYAR EGÉSZSÉGÜGY. KÖZTUDOTT, AZ ORVOSOK FELESKÜDTEK! ŐK TELJESÍTENI AKARNAK. A POLITIKUSOK IS FELESKÜDTEK, AKKOR MIÉRT NEM TARTJÁK BE ESKÜJÜKET ?
Egyik oldalról támogatják a gyerekvállalást, a másik oldalról, meggondolatlan törvények bevezetése foganatosításában, idős magyar állampolgárok élethez való jogát veszélyeztetik.
Ez, miként egyeztethető össze ?
MÉG VALAMI! 

Aláírás gyűjtés kezdeményezését, független állampolgári akarat késztette. MINDEN POLITIKUSNAK, JOGALKOTÓNAK TUDOMÁSUL KELL VENNIÜK, A MAGYAR TÁRSADALOM EGÉSZSÉGES ÉLETHEZ VALÓ ELIDEGENÍTHETETLEN JOGÁT , ALAPTÖRVÉNYÜNK BIZTOSÍTJA.
LAJOSMIZSÉN, EBBEN A TÁRGYKÖRBEN NEM JÁRTAK GYURCSÁNYOK, SOROSOK, TEHÁT EZT AZ ELŐZETES RÁGALMAT, MOST AZONNAL FELEJTSÉK EL, TOVÁBBÁ NE AKARJÁK A JÖVŐÉVI HELYHATÓSÁGI VÁLASZTÁSSAL ÖSSZEMOSNI.
ITT A LÉT A TÉT !!! "LENNI, VAGY NEM LENNI ", ...!  ELMÚLÁSUNK ÓRÁJÁT, NE A POLITIKUSOK ÍRJÁK ELŐ, ARRA KIZÁRÓLAGOSAN A  MINDENHATÓ JOGOSULT.
ISTEN ÁLDJA MINDNYÁJUKAT !
J.E.
       

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse