Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Összes látogató: 22893

Lopott harmóniák

2023-01-08
Adminisztrátor
151
AZ EMBERISÉG SZÁMÁRA ELKÉSZÍTETT MENLEVÉL, TISZTÁN FOGALMAZ - ÚJ, NINCSEN A NAP ALATT !
BÁRMELYIK TÁRSADALOMBAN ELKÖVETETT TÖRTÉNÉSEK, A KÉSŐBBIEKBEN FELTEHETŐ SZÁZNYOLCVAN FOKOS VÁLTOZÁS UTÁN IS MAGUKBAN HORDOZZÁK A MÚLTAT. 
EZEK AKÁR SZEMÉLYEKRE LEBONTOTTAN JELENNEK MEG, MIVEL A HOZOTT GENETIKA SOHA NEM HAZUDTOLJA MEG ÖNMAGÁT. ENNEK KAPCSÁN, PÁROSUL A CSALÁDI NEVELTETÉS NEM UTOLSÓ SORBAN A TÁRSADALMI BEFOLYÁS.

A SZOCIALIZMUSBAN ELTÖLTÖTT 44 ÉV A MAGYAR ÉS NEMZETKÖZI TÁRSADALMAK SZÁMÁRA EGY KÍSÉRLETI NYÚL SZEREPÉT BETÖLTVE TÖRTÉNT, AMI CSŐDÖT MONDOTT.
AZ EMBERISÉG SZÁMÁRA KREÁLT VALLÁSI SZÍNI ELŐADÁSOK IS ÉRTÉKÜKET VESZTIK, AZ ERŐSEBB " KUTYA " ÉRTELMEZÉSÉBEN.
NESZE NEKED EMBER ! MIKÉNT GONDOLOD A JÖVŐNKRE HATÓ HARMÓNIÁK MEGALKOTÁSÁT?
EGYSZERŰSÉG KEDVÉÉRT, NÉZZÜK PÉLDÁNAK A ZENE ALAKULÁSÁT, AMI TÁRSADALMILAG MÁS IRÁNYZATOKRA IS KIVETÍTHETŐEK.
KEZDETEKKOR AZ EMBER ÜTŐS HANGSZEREKET HASZNÁLT, MAJD JÖTTEK A PENGETŐSÖK ÉS FÚVÓS HANGSZEREK, STB. A KOROKNAK MEGFELELŐEN ALAKULTAK A ZENEI IRÁNYZATOK. KORÁBBI ZENESZERZŐKNEK ARÁNYLAG KÖNNYŰ DOLGUK VOLT, MIVEL A HARMÓNIA VILÁGÁBAN AMIT MEGÍRTAK MIND ÚJNAK SZÁMÍTOTT. 

KORSZAKOK VÁLTOTTÁK EGYMÁST, AMIKBEN A ZENEI IRÁNYZATOK IS VÁLTOZTAK. NÉPZENE, DALMŰVEK, KONCERT DARABOK, OPERÁK, OPERETTEK ÉS AZ 1900-AS ÉVEKTŐL SZÁMÍTOTT MODERN HANGSZERELÉSŰ KÖNNYŰ MŰFAJÚ ZENÉK.
MEGFIGYELHETŐ VÁLTOZÁSOK ARRA UTALNAK, A SZERZŐK EGY IDŐ MÚLVA KIFOGYTAK A HARMÓNIÁKBÓL ÉS A MEGÍRT DARABOK A NAGYKÖZÖNSÉG SZÁMÁRA UNALMASSÁ VÁLNAK. A SZERZŐK EGYMÁS NEM KÍMÉLVE KOPPINTOTTÁK A NÓTÁK HARMÓNIÁIT, HANGSZERELÉSEIT, RITMUSVILÁGÁT, SOKSZOR A DALOK SZÖVEGEKET IS.
ÍGY TÖRTÉNHETETT MEG, HOGY NAPJAINKRA KIFOGYTAK A TÁRHÁZAK. 
EZEK A PÉLDÁK VONATKOZTATHATÓK AZ ÉLETÜNK MINDEN TERÉRE.  VALLÁSOK, POLITIKAI IRÁNYZATOK, GAZDASÁGI BERENDEZKEDÉSEK, STB. MIND ARRA UTALNAK,
- AZ EMBERISÉG KÉPTELEN FORRADALMIT LÉTREHOZNI, MERT A PRÓBÁLKOZÁSOK ELLENÉRE, MAJD MINDIG VISSZATÉRÜNK A MÚLTHOZ. A MÓKUSKERÉK EFFEKTUSBÓL KÉPTELENEK VAGYUNK KILÉPNI. KERÉKEN BELÜLIEK :
- JÉZUS, EGYHÁZAK, PÁPÁK, ERŐSZAKKAL ELÉRT HATALOM, HALÁL ÉS VÉR
- EGYSÉGES EURÓPÁRA UTALÓ KÍSÉRLET, NAPÓLEON, ERŐSZAK, HATALOM, HALÁL ÉS VÉR
- FORRADALMI ESZMÉK : MARX - ENGELS - LENIN, ERŐSZAK, HALÁL ÉS VÉR
- EGYSÉGES EURÓPÁÉRT : HITLER ÉS BIRODALMA, HATALOM, HALÁL ÉS VÉR
- KOMMUNIZMUS VÍVMÁNYAI : HATALOM, ERŐSZAK, HALÁL ÉS VÉR
- SZOCIALIZMUSSAL ELŐRE : HATALOM, ERŐSZAK, HALÁL ÉS VÉR, - SZTÁLIN, RÁKOSI, KÁDÁR
- 1848-49, 1956, 2006 FORRADALMAK HOZADÉKAI : HATALMI TÖREKVÉS A SZABADSÁGÉRT, HALÁL ÉS VÉR
- 1989-TŐL MÁIG MEGVETT "SZABADSÁG" , HAZÁNK ELVESZTÉSÉNEK ÁRÁN.
HOZZÁJÁRULÓK : 
ANTAL JÓZSEF, HORN GYULA ÉS MINISZTEREIK
GYURCSÁNY FERENC ÉS MINISZTEREI
ORBÁN VIKTOR ÉS MINISZTEREI
TORGYÁN JÓZSEF, AKI A MAGYAR PARASZTSÁGOT ELÁRULVA JUTOTT A MEZŐGAZDASÁGI MINISZTERI SZÉKÉHEZ, ORBÁN VIKTOR HŰBÉRESE LETT. "A FAGYLALT VISSZANYALT " ! KÖZVETLEN ELSZENVEDŐJE A MAGYAR PARASZTSÁG, KIBŐVÍTETTEN A MAGYAR TÁRSADALOM.
JOGI ÉRTELEMBEN HAZÁK ELVESZTETT. FÖLDÖNFUTÓK VAGYUNK. VIGYÁZZ, A MÁRA KIALAKÍTOTT KÉP CSAL . NÉPÜNKNEK TALPA ALÓL KIÁRULTÁK A KÁRPÁT- MEDENCE LEGÉRTÉKESEBB TERÜLETÉT - HAZÁNKAT.

"SZAJKÓ EFFEKTUSBAN " , KORMÁNY SZERINT : TÁMOGATUNK ÉS VÉDÜNK. MI NEM HAGYJUK CSERBE A NYUGDÍJASOKAT, A MUNKAVÁLLALÓKAT, MUNKÁLTATÓKAT, ORVOSOKAT, PEDAGÓGUSOKAT, IFJÚ PÁLYAKEZDŐKET STB. NAGYON SAJNÁLATOS, A MAGYAR NÉP KÉPTELEN A KORMÁNY MONDATAI MÖGÉ NÉZNI ÉS A MÁR MEGTETT LÉPÉSEIK NEGATÍVUMAIBÓL TANULNI. ÁLLAMPOLGÁRI HISZÉKENYSÉGGEL ELJUTOTTUNK A CSŐD MÉLYÉRE. SZELLEMISÉGÜNKBŐL FAKADÓ MAGYAR TANBÓL, MATEMATIKÁBÓL, GAZDASÁGTANBÓL MEGBUKTUNK !!!
ERRE  VONATKOZÓAN MIT TESZNEK HAZÁN ELESETT FIAI ÉS LÁNYAI ? KILÁTÁSTALANSÁG MIATT, ELHAGYJÁK A MAGYAR HAZÁT, VAGY ÖNHATALMÚAN VÉGEZNEK ÉLETÜKKEL, JOBB ESETBEN, FORRADALMI HEVÜLETÜK MIATT BŰNCSELEKMÉNY ÁLDOZATÁVÁ VÁLVA VÁRJÁK AZ ÉJFÉLKOR MEGJELENŐ FEKETE AUTÓT. A BANKOK, VÉGREHAJTÓK, MUNKAHELYI MENLEVELEK KÉSZENLÉTE NAPRA KÉSZ, FŐLEG, HA A SZEMÉLY ÁLLAMI ALKALMAZOTT. 
ÖNÖK SZERINT, UGYE HOGY NINCS ÚJ A NAPALAT ?


A MAGYAR TÁRSDALOM FÜGGETLENSÉGÉNEK VISSZANYERÉSÉRE NAGYON MEGFONTOLT LÉPÉSEKET KELL TENNI. HAZÁNKNAK OLYAN MEGRENDÍTHETETLEN ÁLLAMVEZETÉSRE VAN SZÜKSÉGE, AKIK SZEMBE MERNEK HELYEZKEDNI TÖRTÉNELMÜK MINDEN BAJÁVAL ÉS TÁRSADALMUNK MEGGYŐZÉSÉRE  HAGYATKOZZUNK AZOKRA A SZERENCSÉSNEK MONDHATÓ FÖLDTANI ADOTTSÁGAINKRA, AMIK A MAGYART, ENNEK A BOLYGÓNAK ÖRÖKKÉVALÓ ÉLVEZŐJÉNEK SZENTESÍTI.
MIT JELENT EZ ? NAPI BETEVŐ, TISZTA VÍZFORRÁSOK, FEDÉL A FEJEK FELETT, ÉLHETŐ HAZA, (BEFAGYASZTOTT BÜROKRÁCIA )

ERRE UTALÓAN, A MAGYAR NÉP KERESSE MEG A MÉG NEM FELTÁRT HARMÓNIÁKAT ÉS LEGYEN HAZÁJÁNAK SAJÁT KARMESTERE !
LÉPJÜNK KI MÁR VÉGRE MÚLTUK ÁTKÁBÓL !!! TUDATUNKBÓL " PATÓ PÁLT " TEMESSÜK EL MÁR VÉGÉRVÉNYESEN.

KÍVÁNSÁGUL : ISTEN HAZA CSALÁD SZENTSÉGE VEZÉRELJE A MAGYART. 
EZÚTON KÍVÁNUNK BORT BÚZÁT BÉKESSÉGET : FÜGGETLEN MAGYAR KISGAZDÁK


 
 

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse