Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Összes látogató: 22893

ÉRDEKTELENSÉGGEL NINCS JÖVŐ

2023-01-27
Adminisztrátor
156
VALÓJÁBAN MI ILYENEK LENNÉNK ? IGEN, ILYENEK VAGYUNK. KÖZVETLEN SAJÁT SORSUNKKAL SEM VAGYUNK HAJLANDÓAK FOGLALKOZNI, ÁLLANDÓAN AZT HANGOZTATJUK - ÚGY SEM LESZ SEMMI.
EGY KÖZVETLEN, SZEMÉLYEMET ÉRINTŐ PÉLDÁT SZERETNÉK LEÍRNI. HIGGYÉK EL TANULSÁGOS LESZ.
1994 ÓTA ÉLEK LAJOSMIZSÉN. ENNEK A VÁROSNAK AZ INFRASTRUKTÚRÁJA, HELYRAJZI ADOTTSÁGA, TÖKÉLETES LEHETŐSÉGET BIZTOSÍT, HOGY 10 EZRES KÖZÖSSÉGE JÓL ÉLHESSEN.

AZ M5- ÖS RÉGI ÚT, VALAMINT AZ AUTÓPÁLYA, A VASÚTHÁLÓZATRÓL NEM BESZÉLVE, MINDEN KÖZLEKEDÉSI ELVÁRÁS " TÁNYÉRON TÁLALVA " NYÚJT TOVÁBBI FEJLŐDÉSI LEHETŐSÉGEKET.  
VÁROSUNK ÖNKORMÁNYZATA, KORMÁNY ABLAKA, KULTURÁLIS KÖZPONTJA , EGÉSZSÉGHÁZUNK, ISKOLÁINK, ÓVODÁINK, BÖLCSŐDÉINK, SPORTLÉTESÍTMÉNYÜNK, LEHETŐVÉ TESZIK. HOGY LAJOSMIZSE KÖRNYEZETÉBEN GAZDÁLKODÓK, IGAZ A SOR VÉGÉN,  DE  NAGYOBB FIGYELMET KAPJANAK.
ÍRÁSOMBAN MOST ÉRKEZTEM MEG, MILYENEK IS VAGYUNK.
VÁROSUNK POLGÁRMESTERE ÉVENTE BESZÁMOLÓT TART. A RENDEZVÉNY NEVE "KÖZMEGHALLGATÁS".
EZEK MAJD MINDEGYIKÉN OTT VOLTAM. ELEINTE NAGY LÉTSZÁMBAN JELENT MEG A VÁROSI LAKOSSÁG, AMI ÉVEK ALATT EGYRE ÉRDEKTELENEBBÉ VÁLT. EZT A JELENSÉGET ÚGY LEHET VÁZOLNI : KÖZALKALMAZOTTAKON KÍVÜL, ALIG NÉHÁNY LAJOSMIZSEI ÁLLAMPOLGÁR VETT RÉSZT..
LÉPJÜNK TÚL ! VÁLASZTÁSI KAMPÁNYOKON LAJOSMIZSÉN, A FIDESZ-KDNP, KISGAZDAPÁRT, GAZDAKÖR GYŰLÉSEIN IS ALIG PÁR EMBER JELENT MEG.
KÖTELESSÉGEMNEK TARTOM, HOGY MEGKÉRDEZZEM . 
HOGYAN LEHET ÚGY JÖVŐT ÉPÍTENI, AMIKOR ÉPPEN AZ ÁLLAMPOLGÁRT SAJÁT SORSA NEM ÉRDEKLI .
NEM AKARNAK VÉLEMÉNYT FORMÁLNI, DE BEZZEG A "KOCSMA HANGOS" !
MIÉRT VÁR MINDENKI, HOGY MAJD A MÁSIK EMBER KAPARJA KI A GESZTENYÉT ÉS AMIKOR EZ VÉLETLEN EREDMÉNYT HOZ - NA LÁTJÁK, ENNEK IS VAN VALAKIJE. 
TISZTELT LAJOSMIZSEIEK !
KÉREM ÖNÖKET, LEGYÜNK MI EBBEN AZ ORSZÁGBAN AZ ELSŐK, AKIK MEGMUTATJUK - A KÖZÜGY ÁLLAMPOLGÁRAINK SZÉLESEBB KÖRŰ EGYSÉGÉNEK AKARATÁT JELENTI, AMI EGYEBEKBEN  SAJÁT SZEMÉLYES ÜGYÜNK IS.
VEGYÜK A FÁRADSÁGOT ÉS NAGYOBB INTENZITÁSSAL TÁMOGASSUK VÁROSUNK KÖZÖSSÉGI ÜGYEIT.
 VEGYENEK RÉSZT A KÖZMEGHALLGATÁSON, MINDEN LAJOSMIZSEI RENDEZVÉNYEN. 
10 EZRES  KÖZÖSSÉGÜNKBEN NE LEGYÜNK KÖZÖNYÖSEK. EGYMÁSNAK ADJUK MEG A KELLŐ TISZTELETET ÉS AKÁR EGY POHÁR BOR MELLETT,
ALKOSSUNK  FEJLESZTÉSÜNK ÉRDEKÉBEN JAVASLATOKAT. EZEKET JUTTASSUK EL A FEJLESZTÉSI MINISZTERNEK. MINDEN APRÓ GONDOLAT, NAGYON SOK TÁRSUNKNAK SEGÍTSÉGÉRE SZOLGÁL, AMI EGYBEN KÖZÜGY !
TOVÁBBLÉPVE, SARKALATOS KÉRDÉSEK EGYIKE !
A BELÜGYMINISZTERNEK ÉRDEMES LENNE EMLÍTÉST TENNI, HOGY KB. 20-22 RENDŐRRE LENNE SZÜKSÉGE A VÁROSNAK. SZEMÉLYI ÉS VAGYONVÉDELMÜNK KÖZBIZTONSÁGI KÉRDÉS, TEHÁT  ALKOTMÁNYOS JOG. ENNEK ÉRDEKÉBEN A HELYI RENDŐRŐRS VEZETŐJE, VÁROSUNK POLGÁRMESTERE, A MEGYEI FIDESZ-KDNP KÉPVISELŐ, HÍVJANAK ÖSSZE LAJOSMIZSÉN EGY RENDEZVÉNYT, AHOL KÖZÖS HATÁROZATBAN FOGLALNÁNK ÁLLÁST, HOGYAN KELLENE LAJOSMIZSE KÖZBIZTONSÁGÁN JAVÍTANI. 

TISZTELT LAJOSMIZSEI LAKOSSÁG !
AMENNYIBEN LEHETŐSÉG NYÍLIK RÁ, MUTASSÁK MEG, IGENIS RÉSZT VESZNEK EZEN A FELTEHETŐEN MEGRENDEZETT GYŰLÉSEN ÉS VÉLEMÉNYÜKKEL HOZZÁJÁRULNAK LAJOSMIZSE KÖZBIZTONSÁGÁNAK KÉRDÉSÉBEN. AMENNYIBEN A JAVASLAT ELJUT AZ ÉRINTETTEKIG ÉS A SZÁNDÉK GYAKORLATTÁ VÁLIK, A MEGHÍVÓKAT POSTAI ÚTON, LEVÉLBEN KÜLDJÉK MEG A LAKOSSÁG SZÁMÁRA. AZ ELEKTRONIKUS MEGHÍVÓ CSAK A FIATALOK SZÁMÁRA NYÚJT ELÉRHETŐSÉGET.  
ISTEN ÓVJA ÖNÖKET, CSALÁDJUKAT

TISZTELETTEL ENGELMANN JÓZSEF   

  

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse