Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22561

Szereposztás

2023-03-11
Adminisztrátor
135
Mit tesz az ember ?
Tízen évesen, a tesztoszteron hatására "minden ami mozog" jeligével teljesítik vágyaikat, de arra nem gondolnak, hogy a szabadban kiülve, megtekintsenek egy pár vadonélő galambot.
A tojó választ, majdani vőlegényével olyan faág csoportot szemelnek ki, ahol remélhetőleg a fészküket stabilnak vélik.
A tojó beül az faágak közé. A hím, kilométereket repked és vékony, törött faágakat vesz a csőrébe és viszi a tojónak, aki a fészküket formálja.
Amikor a fészek már jól előrehaladott ÁLLAPOTBAN van, akkor kezdenek a párosodáshoz. A KÉSZ HÁZBA, VAGY NEVEZZÜK LAKÁSBA, TESZI LE TOJÁSAIT A TOJÓ. 
A költéshez mind a ketten hozzájárulnak, a munkamegosztás tökéletes. Éjszaka a tojó ül a fészken, nappal a hím. A kikelt tojások jövevényeit mind a ketten közösen táplálják, amíg szükségesnek látják.
AZ EMBER ÁLTAL BUTÁNAK TARTOTT MADARAK ÉRTELMI SZINTJE, FELSŐFOKÚ EGYETEMI VÉGZETTSÉGNEK MEGFELELŐ. NEM CSAK AZ ÖSZTÖNÜK DIKTÁTUMÁT KÖVETIK, HANEM A PÁRVÁLASZTÁSTÓL AZ UTÓDNEVELÉSIG, HIHETETLEN KÖTELEZETTSÉG ÉS TUDAT, FIGYELHETŐ MEG.  
MOST NÉZZÜK MEG MIT TESZ, A MAGÁT MINDENNÉL FELSŐBBRENDŰNEK TARTÓ EMBER ?
LÁNYOK BIZONYOS FEJLETTSÉGÉNÉL VISZKEDNI KEZD A NŐI "SZERKEZET", AMI ÓRIÁSI ÉRDEKLŐDÉST VÁLT KI A FIÚK IRÁNT.
A HÍMIVARÚAK EGY KICSIT KÉSŐBBEN ÉRNEK, DE A LEPEDŐ HAJNALRA MEGNEDVESEDIK.
AHA ! ÍGY KEZDŐDIK A FAJFENNTARTÁS, CSAK OTT HIBÁDZIK MINDEN, AZ IDÉZŐJELES NŐI ÉS FÉRFI IVARSZERVEK KÉSZEN ÁLLNAK , CSAK MÉG AVVAL NINCSENEK TISZTÁBA, MILYEN UTÓHATÁSOKAT VÁLLT KI A TESTI beteljesülés. 
AZ ELSŐ SEX UTÁN A FIATAL GYEREKEK MEGÉLNEK VALAMI JÓ ÉRZÉST, CSAK VALÓJÁBAN NEM TUDJÁK, HA ÉPPEN ÚGY SIKERÜL, MARADANDÓT ALKOTHATNAK. ILYENKOR JÖN - ANYU HÁNYINGEREM VAN. 
A FOLYTATÁS KIMENETELE A SZÜLŐ, GYEREK DÖNTÉSE. 
AZ ÉVEK MÚLÁSÁVAL, A FELNŐTTÉ VÁLT FIATALOK MEGGONDOLATLANUL ÉS GÁTLÁSTALANUL LÉPNEK KAPCSOLATOKBA,  A KÖVETKEZMÉNYEKKEL NEM TÖRŐDVE. 
A TUDOMÁNY FEJLETTSÉGE ÁLTAL GYÁRTOTT ANTIBÉBISZEREK A NŐI SZEXUÁLIS SZABADSÁGOT MÉRTÉKTELENNÉ TETTÉK.
MA MÁR A CSAJOK HATÁROZNAK. SZÓ NINCS ARRÓL, HOGY A FÉRFIAK ANGYALOK, DE A TREND MEGVÁLTOZOTT.
 
SZÓ NINCS ARRÓL, HOGY A NŐKET BÁNTANÁNK, DE NAPI SZINTEN UGRÁLNI EGYIK GYÍKRÓL A MÁSIKRA ? VÉLETLENNEK TALÁLJÁK, HOGY A REKLÁMOKBAN A HÜVELYGOMBA GYÓGYSZEREKET PREFERÁLJÁK A LEGJOBBAN ?
 EZEK A NEMI BETEGSÉGEK, A KÉSŐBBI GYEREKVÁLLALÁSNÁL IS BEFOLYÁSOLÓAK LEHETNEK. NEM MARAD TERHES ? ELŐBB KELLETT VOLNA GONDOLKODNI . 
CSODÁLKOZUNK AZON IS, HOGY PARLAMENTI POLITIKUSOK ADNAK KI LAKÁSOKAT "SEX - MUNKÁSNŐKNEK "?
ŐSZINTÉN, TORGYÁN JÓZSEF KORÁBBAN ELHANGZOTT MONDÁSA IGAZ LETT : KURVÁK ORSZÁGA LETTÜNK ?
HAZÁNKBAN NAGYOBB A PROBLÉMA, MINT AZT GONDOLNÁK.
A POLITIKAI KLIENTÚRÁK MEGGONDOLATLANSÁGA , HOGY EGY FIATAL, KÉPTELEN CSALÁDALAPÍTÁSA ELŐTT EGY "FÉSZKET LÉTESÍTENI", HOGY NYUGALOMBA NEVELHESSE FEL GYEREKEIT ? MAGYARORSZÁGON, HA LAKHATÁST AKARSZ MAGADNAK, HAGYD EL AZ ORSZÁGOT, VAGY FORDULJ A VÉRSZÍVÓ BANKOKHOZ ?

TUDJÁK A GALAMBOK MIÉRT TUDNAK FÉSZKET RAKVA CSALÁDOT ALAPÍTANI ? OTT NINCSENEK INGYENÉLŐ POLITIKUSOK . OTT NINCSENEK BŐRT LENYÚZÓ BANKOK.
VALAMI MÁSIK SZEMSZÖGBŐL MEGVILÁGÍTVA A POLITIKAI FELELŐSSÉGET ! 
1990 ÓTA ELTELT ÉVTIZEDEKBEN, AMI EGY GENERÁCIÓS IDŐSZAKNAK IS SZÁMÍT, 
POLITIKAI AKARATBÓL, ÖNÖK, HÁNY SZOCIÁLIS MEGFONTOLÁSÚ LAKÁST ÉPÍTETTEK ? HOL VANNAK AZ EU-S PÁLYÁZATI PÉNZEK ? HOL VAN A MAGYAR KORMÁNY ÉS A MAGÁN BEFEKTETŐK, PLD.  ( MÉSZÁROS LŐRINC ) PÉNZE ?
NÉMETORSZÁGBAN, AUSZTRIÁBAN EGY FIATAL HÁZASSÁGOT KÖT, MÁSNAP EGY SZOCIÁLIS BÉRLAKÁSBA KÖLTÖZHET, ALACSONY BÉRLETI DÍJSZABÁS MELLETT. HOL VAN ILYEN LEHETŐSÉG HAZÁNKBAN ? 

TISZTELT KORMÁNY ! A MAGYAR FIATALJAINKAT KÖLTÖZTESSÉK BE A STADIONOKBA, MIVEL AZOK KIHASZNÁLTSÁGA, JOBB ESETBEN MINDEN MÁSODIK HÉTVÉGÉN 20 % ! 
ÖNÖK EGYOLDALÚAN ÁLLAMPOLGÁR ELLENESEN HOZTAK INTÉZKEDÉSEKET. A BABAKÖTVÉNY ÉS SOROLHATNÁNK ÓRIÁSI BUKOVÁRI. EZ ÉPPEN OLYAN, MINT AZ ÁLLAMKÖTVÉNY. KAMATOK ÉS A FUTAMIDŐK, ILYEN INFLÁCIÓ MELLET ODA VEZETNEK, A VÉGÉN 
ÁLLAMI BÉKEKÖLCSÖN SZAGÚ LESZ AZ EGÉSZ. NULLA ÉRTÉKŰ !!!!!!!!!!
KISGAZDÁK, MI HIÁBA HARSOGUNK, SENKI MEG NEM HALLGAT, MERT AZ EMBEREK BIZONYOS HÁNYADA ÚGY GONDOLJA: AMIT A CSÁSZÁR ÉS A KOSSUTH RÁDIÓ MOND, AZ LEHET AZ IGAZ !
HIHETETLEN SZÍVÁS, AMIT EBBEN AZ ORSZÁGBAN POLITIKAILAG ELKÖVETTEK.
J.E. 

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse