Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Változások világa

2023-07-11
Adminisztrátor
198
Szó sincs arról, hogy valamiféle múltba való visszavágyásról papoljunk, de a tények és képek nem hazudnak.
Legyen az bármilyen politikai rendszer, társadalom, de ahol összképében, emberek milliói normális emberalakot megtestesítve éltek, - azt felsőfokon lehet méltatni.
Miről is van szó ?
Fizikai, szellemi munkát végző emberek közötti alkati differenciákat, lehetetlen volt megkülönböztetni. Átlagban az emberekről vetített kép, egy egészséges társadalmat sugározta. Az, hogy a szocializmus, diktatúrán alapuló társadalom volt, valójában befolyásában nem határozhatta meg az emberi külsőt, hogy szellemileg milyen káros hatással bírt a társadalomra, az egy másik kérdést vet fel.
Konkrétabban ! Az 1950-es évektől számítottan társadalmunk nyolcvan százalékban testi súly arányos kinézetet viselt. Nők között az elhízottak száma, szinte minimális volt, evvel szemben a férfiak, kb. 10 %-ban túlsúlyosabbak voltak. Lehet, hogy "KŐBÁNYAI VILÁGOS Sör" volt mindennek okozója ? 
Emlékezetünkben megmaradt - "KÖZÉRT" - ÉLELMISZER FOGALMAZÁSI VÁLLALAT, valamint piaci élelmiszer forgalmazási helyek  termékeit vásároltunk. Budapesten és a többi nagyvárosokban működő kiskereskedelmi zöldséget árusító helyek száma biztosította, hogy a társadalom, napi szinten friss zöldségekhez, gyümölcsökhöz jusson.

TÁRSADALMUNKBAN  KIALAKULT  MAI KÖRKÉP , AZ EMBERI TEST  KÜLSŐ VONATKOZÁSÁBAN GYÖKERES VÁLTOZÁSON ESETT ÁT.  
AZ ELHÍZOTTAK SZÁMA BRUTÁLISAN NÖVEKSZIK. AZ EGÉSZSÉGÜGY, HAMAROSAN  CSŐDÖT JELENTHET,  MERT  KIMUTATHATÓ  ELHÍZÁS ÁLTALI BETEGSÉGEK SZÁMA, MEGADÁSRA KÉSZTETIK AZ ORVOSTUDOMÁNYT. 

TUDOMÁNY ? POLITIKA ? 
ÖSSZEGEZVE A LÁTOTTAKAT. AZ ELMÚLT 70 ÉVBEN valami PISZOKUL EL LETT CSESZVE. 
Felmérések bizonyítják, az élelmiszerekbe történő genetikai beavatkozás, az emberiség immunrendszerét gyökeresen legyengítette. Mára az embert, majdnem kötelezik a vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmazó tabletták, élelmiszer kiegészítők szedésére. Az orvosok kész tény elé vannak állítva. A GYÓGYSZERIPARI DIKTÁTUM URALJA A VILÁGGAZDASÁGOT.
A politikusok e közben eljátsszák a " HATTYÚ HALÁLÁT " - megmentjük, megóvjuk társadalmunkat. MELYIKET ??? Ezt már úgy budapesti szlengben kifejezetten, akár Gyurcsányi idézettel - már jól elkúrtátok.
Orvosi egyetemet végzők, ma politikusi elszólásban azt hangoztatták - főként a nők vonatkozásában, - a pajzsmirigyük a felelős mindenért.
EZEKNEK AZ EMBEREKNEK IS KÁR VOLT EGYETEMRE JÁRNI. Állításuk szerint minden harmadik nőnek pajzsmirigy alul, vagy éppen túltermelése okozza a kövérségét ?
Ezek a figurák politikusnak anélkül is elmehettek volna, hogy egyetemet végeztek, ha ennyire telik az agyi kapacitásukból ...
A való igazságot nem mondják ki : szennyezett légtér, tartósító szeres ivóvíz, élelmiszer színezékek, tartósítószerek, nitritsó,  műanyag palackból felszabadult mikró részecskék, génmódosított élelmiszerek, fogamzás gátló tabletták, légköri szennyezettség miatt megváltozott napsugárzás által létrejött UV. sugárzás, ami a földfelszínét megölve, a mikró organizmusokat, föld szerkezetét életképtelenné teszi.
MI KELL MÉG ? A FIAINK NAGY SZÁMBAN NEMZŐKÉPTELENEK, A LÁNYOKNÁL A PETEÉRÉS SZABÁLYTALAN PERIÓDUSBAN, VAGY EGYÁLTALÁN NEM JÖN LÉTRE.

POLITIKUSKÁINK !!!
EZT BAROMI MÓDON ELCSESZTÉTEK. VISSZAFORDÍTHATATLAN EMBERELLENESSÉGET KREÁLTATOK ÖSSZE AZ ELMÚLT 70 ÉVBEN.
A TÁRSADALMI FELVILÁGOSULTSÁG HIÁNYA MIATT ÉLHETTEK ÚGY, MINT AMIT LÁTUNK. ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK ÉS KORMÁNYA ÉPPEN ELEGENDŐ IDŐT KAPOTT, HOGY A NEMZETÜNK SZÁMÁRA VALAMI MEGVÁLTÓ INTÉZKEDÉSEKET HOZZANAK. 
EZT ELMULASZTOTTÁK !!! ENNEK A TÁRSADALOMNAK ANNYI !
A BLÖFFÖLÉSEKET VÉGÉRVÉNYESEN BE KELL FEJEZNI. 
EZT VÁRJA EL A TÁRSADALOM !!!

J.E.        
    

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse