Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Ez nem mese

2023-01-23
Adminisztrátor
160
CSAK IS AZ IGAZAT, MONDJÁK A BÍRÓSÁGI TÁRGYALÁSOKON. EZ MOST ÚGY LESZ. 
MIT JELENT A HIÁNYGAZDASÁG ? AZ ELÉRT CÉL UTÁNI KIÉRDEMELT MEGBECSÜLÉST. EGY BIZONYOS TESTI ÉS SZELLEMI KÉSZTETÉSBEN TÁMASZTOTT VÁGY BETELJESÜLÉSE UTÁNI ÖNBECSÜLÉST. 
A MAGYAR TÁRSADALOM  SZOCIALIZMUSBAN PRODUKÁLT  VÍVMÁNYAI,  EGYÜTTES EREDMÉNYE, A KÖVETKEZŐ KÉPEN ALAKULT.
1945 UTÁN, HAZÁNK EGY FILLÉR "MARSSAL SEGÉLYT"  NEM VETT FEL. EZT A KIS ORSZÁGOT A ROMÁNOK, NÉMETEK, MAJD A SZOVJETEK ÚGY KIFOSZTOTTÁK, A BÉKA SEGGÉN TÖBB ÉRTÉK VOLT, MINT AKÁR BÁRMELY MAGYAR EMBERÉN.
A MAGYAROK ÉLETE,  INNEN RAJTOLT. 
KÉRNÉNK MINDEN HONFITÁRSUNKAT, NE SZÉLSŐSÉGESEN GYŰLÖLETBŐL ÍTÉLKEZZENEK, HANEM PARASZTI TISZTÁNLÁTÁS LEGYEN A MÉRVADÓ. A MAI FIATALOKNAK TISZTÁN KELL LÁTNI MI AZ A "SÁTÁNI" SZOCIALIZMUS. EL KELL DÖNTENIÜK, VALÓJÁBAN MELYIK TÁRSADALMI RENDSZER AZ, AMELY A KIS ÉS KÖZÉPSZINTŰ ÁLLAMPOLGÁROKNAK A LEGJOBB ÉLETKÖRÜLMÉNYEKET BIZTOSÍTJA. MELYIK AZ A TÁRSADALMI RENDSZER, AMELYIK NEM IDEGBETEG, DEPRESSZIÓS EMBEREKET PRODUKÁL. 

VALÓJÁBAN A MÚLTBAN, HA VALAKI EGYSZERŰEN ÉLTE HÉTKÖZNAPJAIT ÉS MÉG A TÁRSADALMI FOGALOMMAL SEM ÉRTETT EGYET, DE "nem szól szám, nem fáj fejem" törvényeit betartva élt, VALÓBAN ÉLHETETT !
Kis fizetés mellett kalákában felépíthette saját házát, kis nyaralóját, IGAZ KEMÉNY spórolással, vehetett egy Trabantot, akár a vállalati nyaralóban, évi kétszer kipihenhette magát stb.
MA, AZ ÁHÍTOTT ROHADÓ KAPITALIZMUSBAN :
- NESZE NEKED PARASZTGYEREK, ÉPÍTS KALÁKÁBAN (úgy megbüntetnek, hogy beszarsz. Minden ami lakhatással kapcsolatos arról szól, ADD IDE A PÉNZED, DE LEHETŐLEG BANKI HITELBŐL tedd mindezt. ÉPÜLTRE VONATKOZÓAN,  HA MUNKAHELYED MEGSZŰNIK ÉS TÖRLESZTŐ RÉSZEIDET NEM TELJESÍTED, MINDENED ELVESZIK.

RÖVIDEN ITT TARTUNK MA. GYORSAN GAZDAGODÓNAK  EGYIK LÁBA A BÖRTÖNBEN VAN , A TÖBBSÉGI SZEGÉNYEK, TÁRSADALOM PERIFÉRIÁNAK SZÉLÉRE SEM FÉRNEK. 
ZÁRÁSUL FELSOROLJUK, BUDAPEST X. - XVIII. - XIX. KERÜLETÉBEN MŰKÖDŐ GYÁRAINKAT. 
HOL VAN A NEMZETI VAGYON ?
1989-BEN, 22 MILLIÁRD DOLLÁR ÁLLAM ADÓSSÁGUNK ellenére A NEMZETI VAGYON EGYBEN VOLT. MA 480 MILLIÁRD A HIÁNY ÉS A NEMZET VAGYONA ELTŰNT.
HOL VANNAK A KÖVETKEZŐ MAGYAR TULAJDONBAN LÉVŐ GYÁRAK. 

- FERI HEGYI REPÜLŐTÉR
- ÉPÍTŐ GÉPGYÁRTÓ VÁLLALAT
- LŐRINCI CSIPKE
- LŐRINCI FONÓ
- KŐOLAJI GÉPGYÁR
- VÖRÖS CSILLAG TRAKTORGYÁR
- KISTEX
- KŐBÁNYAI KERÁMIA
- ZSAKARD
- EVIG
- SOROKSÁR ÚTI PAPÍRGYÁR
- KŐBÁNYAI SÖRGYÁR
- SIEMENS stb. 

BIZONYOSAN MÉG SOK GYÁR, KISÜZEM KIMARADT A FELSOROLÁSBÓL, DE REMÉLJÜK A FIATALJAINKBAN FELMERÜL A KÉRDÉS - EZEK AZ ÁLLAMI ÉRTÉKEK HOVÁ TŰNTEK ??? AZT IS TUDNIUK KELL, EZEKNEK A GYÁRAKNAK, BÖLCSŐDÉIK, ÓVODÁIK, SPORTLÉTESÍTMÉNYEIK, MILLIÁRDOT ÉRŐ NYARALÓIK VOLTAK.
HOL VANNAK AZ INGATLANOK, INGÓSÁGOK ?
HOL VANNAK A GYÁRAK RAKTÁRKÉSZLETEI ? HOL VANNAK A MÁR LEGYÁRTOTT KÉSZ TERMÉKEK ?
AZT, HOGY A VOLT KOMMUNISTÁK EZEKRŐL A DOLGOKRÓL miért NEM SZÍVESEN BESZÉLNEK, ? DE, HOGY A FIDESZ - KDNP A MAI IFJÚSÁGNAK ERRŐL MIÉRT NEM , EZT SENKI NEM TUDJA. LEHET, HOGY ŐK IS ÉRINTETTEK A NEMZETI VAGYON ELTŰNÉSÉBEN ? Köztudott  - AZ EL HALLGATÁS IS BŰNCSELEKMÉNY. 
TISZTELT IFJÚSÁG !
UGYE, HOGY SZERETIK A HAZÁJUKAT. VALÓJÁBAN AZ ÖNÖK, A TI FELADATOTOK, HOGY TISZTÁZZÁTOK, MIÉRT bővült az olló 50 ÉVES NYUGATI LEMARADÁSUNK ESETÉBEN, MÁRA 100 ÉVRE ? VEGYÉK TUDOMÁSUL, MAGYARORSZÁG NEM CSAK BUDAPESTBŐL ÁLL. TEGYETEK EGY KÖRUTAT ORSZÁGUNKBAN ÉS ISMERJÉTEK MEG A VALÓ VILÁGOT.

A FÜGGETLEN KISGAZDÁK ORSZÁGUNK EGYETLEN REALISTA SZEMLÉLETŰ EGYSÉGE, AKI MINDEN ÁLLAMPOLGÁRUNKNAK JAVASOLJA :  " JÁRJATOK A FÖLDÖN , TÜRELEM RÓZSÁT TEREM, AZ IDŐ NEKTEK DOLGOZIK, KAPKODÁSNAK NEM KÖTELEZŐ A LEVÉT MEGINNI, KERÜLJÉTEK A BANKI HITELEKET, FEDEZET NÉLKÜLI ÁLLAMKÖTVÉNYEKET, TŐZSDEI HIÉNÁKAT.
ÍGY ELKÉPZELHETŐ, HOGY ÁLMAITOKBAN ÉS A VALÓSÁGBAN NEM JELENNEK MEG A BÍRÓSÁGI VÉGREHAJTÓK, FELSZÁMOLÓK.
ÁLMODJATOK SZÉPEKET, JÓ ÉJSZAKÁT GYEREKEK !

VIDÉKEN IS VAN ÉLET JELIGÉVEL, A SZERZŐ
 
 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse