Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18789

Pofázás szintjén

2023-11-13
Adminisztrátor
102
HOVÁ JUTOTT ORSZÁGUNK ? KIJELENTHETJÜK, ILYEN MÉRTÉKŰ ELSZEGÉNYEDÉST RITKÁN ÉLTEK MEG ELŐDEINK. 
AZ ELMÚLT ÉVSZÁZADOKBAN SZOLGÁLÓ ARISZTOKRATÁK TISZTÁBAN VOLTAK MILYEN ARÁNYBAN ENGEDÉLYEZHETŐ, AMI MÉG A MAGYAR TÁRSADALOM BIZTONSÁGÁT EGYENSÚLYBA TARTHATJA, TEHÁT KORÁBBAN IS MEGVOLTAK A GAZDAGOK, PÁRHUZAMBAN A  SZEGÉNYSÉGET "ÉLVEZŐKKEL".

Napjainkra ezernyi minden gyökeresen megváltozott, mivel a 10 milliós lakosság arányában, a közel 3 millió szegény nagyon rossz arány. Arról is szót kell ejteni, a középréteg napi szinten egyre jobban süllyedő tendenciát folytat, tehát mi lesz ennek a "NÓTÁNAK A VÉGE " ?
A FIDESZ-KDNP ÉS ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK NEM JÓ SZAKTANÁCSADÓKKAL VETTÉK KÖRÜL MAGUKAT. A "NAPI JELENTÉSEK" NEM A VALÓS ÉRTÉKEKET VETÍTIK ELÉJÜK. EZT ÚGYIS LEHET MONDANI  - A KÖZÉPKÁDEREK MEGVEZETETTEIVÉ VÁLTAK. KÖZISMERTEN A SZOCIALIZMUSBÓL HOZOTT ÍRÓASZTAL VÉDEKEZÉSI DOGMA, PROLONGÁLÓDOTT. Emlékeznek a vidéki TSZ.muftik jelentéseire. Pld. Neve nincs gazdaságban egy anyakoca, 8 malacot hozott a világra. Ez piszok kevésnek bizonyult. Feltehetően nem megfelelő szakmai hozzáértés tette mindezt és a Tsz. elnöke félt a felsőbb szintű retorziótól, így a megyéhez 10 malac megszületését küldte az adatbázisba.
A megyei pártvezérek is hozzátettek még két malacot, hogy bizonyítsák - vidéken minden rendben van, tehát, az ÍRÓASZTALUK NEM KERÜL VESZÉLYBE. - MÁR TIZENKÉT MALACNÁL TARTUNK.
AZ AKKORI BUDAPESTI PÁRTBIZOTTSÁGNÁL, HOGY AZ OTTANI ELVTÁRS IS BIZONYÍTSA ALKALMASSÁGÁT KÁDÁRÉKNAK ÉS AZ AKKORI PÁRTBIZOTTSÁGNAK, TEHÁT MÉG KÉT MALACCAL TÖBBET ÍRTAK BE A JELENTÉSBE. SZÁMADATILAG 8 MALACBÓL 14 MALACNÁL TARTOTTAK.

ORBÁN VIKTOR MAGYAR GAZDASÁGSZERKEZETE UGYAN EZEN AZ ELVEN MŰKÖDIK, MIVEL SAJÁT SZAVAZÓBÁZISÁNAK GYARAPÍTÁSÁRA ÉS MEGTARTÁSÁRA SZEMET HUNY ÉS INKÁBB A TÁRSADALOM ELSZEGÉNYÍTÉSÉT HAGYJA SAJÁT ÉRDEKÉRVÉNYESÍTÉSÉNEK ELLENPÓLUSÁUL. 
A TÖRTÉNELEM BEBIZONYÍTOTTA " A HAZUG EMBER ÉS A SÁNTA KUTYA" ELVÉNEK ÉLETKÉPTELENSÉGÉT, TEHÁT
VIKTOR, AMENNYIBEN SAJÁT KÖRNYEZETEDBEN DOLGOZÓK KÖRÉBEN, GYÖKERES VÁLTOZÁST NEM HOZOL, EGY MEGVEZETETT MINISZTERELNÖK MARADSZ ÉS LEHET, HOGY BUKTA LESZ A NÓTA VÉGE.
EGY LÁTNOKI ADOTTSÁGÚ EMBER VÉLEMÉNYE : ORBÁN VIKTOR POZÍCIÓJÁTÓL ÉS A FELELŐSSÉGRE VONÁSTÓL  MEGVÁLNA ÉS A FELELŐSSÉGET, AZ IDÉZŐJELES KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK ASSZONYRA RUHÁZNÁ ÁT.
INDOKOK:
- MAGYARORSZÁGNAK NŐI MINISZTERELNÖKE MÉG NEM VOLT
- JELENÜNKBEN KITŰNIK, A "KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK ASSZONY" NAPI SZINTŰ UTAZÁSAIBAN MINDEN VILÁG POLITIKÁBAN SZÁMÍTÁSBA JÖHETŐ VILÁGÚRFIKKAL MEGISMERKEDIK, TEHÁT ELŐFUTÁRI SZEREPET GYAKOROL.
- ORBÁN VIKTOR STRATÉGIÁJÁBAN EGY NŐI MINISZTERELNÖK JELÖLTTEL VÁLASZTÁST LEHET NYERNI, MIKÖZBEN, MINT A DK. NÁL, A HÁTTÉRBEN ORBÁN HORDJA A KALAPOT.
- ORBÁNT ÉS KORMÁNYÁT SENKI NEM VONJA FELELŐSSÉGRE. "KUTYA A KUTYÁT NEM HARAPJA". 

EZT AZ INDOKLÁSI FOLYAMATOT, KÉSŐ ESTIG LEHET SOROLNI, DE A LÉNYEG - A FIDESZ-KDNP MARAD HATALMON.
A SZEGÉNYSÉG MÉG NEM TETŐZÖTT, DE MAJD FOG. ORBÁN KIBULIZZA, NE LEHESSEN HAZUG MINISZTERELNÖKNEK A TÖRTÉNELEMKÖNYVEKBE BEÍRNI.
J.E.
 
 

  

    

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse