Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 124 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
134
7280
Mit kívánnék a fentiekkel  mondani? Magyaroknak az Euró bevezetése a teljes összeomlást jelentené. A nyugdíjasok pénzének forintról történő átszámítása euróra, olyan vesztességet idézne elő, mely szerint félő lehet,hogy  egészen állampolgári engedetlenségig fajulna a helyzet, ami forrongásokba torkolna. Erre Magyarországnak nincs szüksége. Az euró maradjon azok fizetőeszköze akik kitalálták, nekünk nagyon jó a magyar forint. Érthetetlen, hogy az euróról alkotott véleményüket miért nem az átlag európai állampolgároktól kérdezik meg? Bizonyos liberális körök erőltetett agyréme, hogy Amerikát kell csinálni Európából. Diktátumokkal félemlítik meg a tagállamokat és kormányait. Zsarolnak, fenyegetnek miáltal Európa politikailag sem gazdaságilag nem képes a kontinensek versenyében helytállni. Az Unió előbb bukik meg, mint a KGST?
Egyszerűen nevetséges az egész, csak arra kell vigyázni, nehogy szembeállítva egymással fegyveres összecsapásig lázítják az EU tagállamait. Lásd! 1990 Jugoszlávia.

Ezeknek semmi sem drága jeligével.
 
Cikkek

Ennek fele sem tréfa

2023-06-02
Adminisztrátor
46
Hazánk lakosságának többsége, nem hajlandó tudomásul venni a klímaváltozást, annak a mezőgazdaságra ható kihatásait. Erre utalóan parasztságunk aggodalmai megalapozottak, ugyanis napi szinten szembesülünk az extrám hőmérséklet ingadozással, ami a növényekre - : paradicsom, paprika,dinnye stb. - olyan stresszhatással van ami miatt a növények pusztulásra vannak ítélve. Hajnali órákban mért 6-8 fok és délben mért - a magas uvb. sugárzással párosuló - 40 fok a tűző napon, ezt még a legkeményebb embernek mondott sem bírja, NEMHOGY A GYENGE NÖVÉNY.

Egy szék az árnyékban

2023-05-15
Adminisztrátor
87
Tartalmában a szék az árnyékban hasznos, de nagyon sok szék a világos nap alatt bomlasztóan büdös. A parlamenti padsorok időleges bérbe kapói, megdöbbentően feledékenyek. Elfelejtették honnan jöttek és milyen megbízatást kaptak.

Júniusi tél

2023-05-06
Adminisztrátor
74
Emlékeznek Önök hogyan szólt a "FÁMA" ? Megvette már az e hetit ? Most úgy kell fogalmazni : megvette már az egész évre szóló tűzifát? Májusban fűteni kell !

Brutális egoizmussal a gátlástalanságig

2023-05-02
Adminisztrátor
91
A brutális egoizmussal a gátlástalanságig, nem valami kényszerképzet, hanem a mai élő valóság. Politikusok, vallási felekezetek, gazdasági és pénzvilág, nem utolsósorban férfi és a nő egymásnak feszülése odáig fajult : ITT NEM LÉTEZIK SEM ISTEN, SEM HAZA, SEM CSALÁD. A médiák által propagált erkölcstelen életvitel,mára trendivé vált, akár mint a halál, vagy humánus megfogalmazásban az elmúlás. Olyan, mint háború ? Csak hab a tortára, mivel bizonyos körök már több évtizede háborús videojátékokat gyártva szoktatják az emberiséget a gyilkolás általi pusztuláshoz.

Az ember saját maga ellen folytat háborút

2023-04-23
Adminisztrátor
60
Az emberiség kb. két évszázada folytat maga ellen háborút. Az ipari fejlettséggel járó negatív hozományokra a politikusok nem szívesen adtak elfogadható magyarázatokat. Az ügyek folyamatának hatása számukra csak a mindenkori bevétel elérése volt. Kényes dolgok hatásainak vizsgálata alól, majd mindig kivonták magukat. ( folyt. kattints ide )

Amin nem lehet átlépni

2023-04-22
Adminisztrátor
93
A világ katasztrófába tartó összképét, több fázisban kell vizsgálni. Milyen koncepció szerint működik a szocializmus ? Hiánygazdaság általi lassabb fejlődés, vagy brutális piacgazdaság, emberre és környezetére is kíméletlen, globális életfeltételi (bejárni tilos tábla) összetevők. Sajnos, a legfontosabb negatív tényező : az emberi telhetetlenség. (kattints ide, folyt.)

Kisgazdák :voltak, vannak, lesznek

2023-04-19
Adminisztrátor
58
TÖRTÉNTEK NEM OKOZHATNAK AKADÁLYT, HOGY MAGYARORSZÁG EGYETLEN KERESZTÉNY KONZERVATÍV PÁRTJA VÉGÉRVÉNYESEN BEJELENTKEZZEN - VAGYUNK ! AZOK A VIDÉKEN ÉLŐ EMBEREK, AKIK EGY NEMZETNEK AZ ÉLELMÉT ÁLLÍTJÁK ELŐ, AZOKNAK KIEMELT PRIVILÉGIUMOT KELL KAPJANAK. EGY A JELSZÓ : NEMZET ÉLELMEZÉSE,MINDENEK FELETT ! 2023 OLYAN SORSDÖNTŐ MÉRFÖLDKŐ, AMI VÉGÉRVÉNYESEN RÁMUTAT : A FÜGGETLEN KISGAZDÁKNAK ADJON ISTEN ERŐT, EGÉSZSÉGET, HOGY A MAGYAR NEMZET ALKOTMÁNYOS JOGÁT MEGTARTHASSUK, - TISZTA ÉLELMISZERHEZ VALÓ JOGOT. Bort, búzát, békességet köszöntés a záloga, létezik még a Független Kisgazdapárt.

TISZTA VÍZ, KONTRA ÁDER JÁNOS

2023-03-25
Adminisztrátor
69
ÁDER JÁNOS VOLT KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK TÖREKVÉSEI TISZTELETRE MÉLTÓAK, DE A VALÓDI GOND OTT KEZDŐDIK, HOGY SAJÁT PÁRTTÁRSAI, ÉPPEN A (FIDESZ ) TESZNEK MAGASRÓL AZ Ő VÍZZEL KAPCSOLATOS ÁLLÁSPONTJÁRA. (folyt. kattints ide )

Kiszolgáltatva

2023-03-05
Adminisztrátor
84
Írott és íratlan szabályokat követve, maga a társadalom, aki saját akaratán át, négyéves periódusban gyilkosokat deklarál a maga nyakába. Elképzelhetőn még kevés idő telte el, hogy bizonyosságot nyerjen - a hatalom gyakorlása, végkifejlettségében áldozatokhoz vezet.Áldozat fogalmának értelmezése széles körben jeleníthető meg : ellehetetlenítés, megalázás, alaptalan vád, rágalom, kirekesztés, vallási és faji megkülönböztetés, végkimenetelében a szó szerinti likvidálás. A felsoroltak után az emberiség számára mennyi időre van még szükség, hogy hibánkat felismerjük és egymásban az embert látva, a nyelvi különbözőségek, vallási nézetkülönbségeket félretéve, békében éljünk egymás mellett ? ( FOLYT. KATTINTS IDE )

Nyílt levél zenészek részére.

2023-02-21
Adminisztrátor
91
TISZTELT ZENÉSZ KOLLÉGÁK ! ENGELMANN JÓZSEF 72 ÉVES ZENÉSZ KIMONDOM, - NAPJAINK ELCSÉPELT HARMÓNIÁITÓL, AKKORDJAITÓL MEGFÁJDUL A FEJEM. ZENÉBEN AZ ELSŐ PÁR AKKORDOT MEGHALLOM, TÖBB SZÁZ UGYAN OLYAN ALAPOKON ÍROTT SZÁMOT, NÓTÁT ÉNEKELEK, VAGY DÚDOLOK RÁ. JÓL VAN EZ ÍGY ? HIGGYÉTEK EL, A KEVÉS NÉHA TÖBB !

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 124 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse