Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25061

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
159
8822
Mit kívánnék a fentiekkel  mondani? Magyaroknak az Euró bevezetése a teljes összeomlást jelentené. A nyugdíjasok pénzének forintról történő átszámítása euróra, olyan vesztességet idézne elő, mely szerint félő lehet,hogy  egészen állampolgári engedetlenségig fajulna a helyzet, ami forrongásokba torkolna. Erre Magyarországnak nincs szüksége. Az euró maradjon azok fizetőeszköze akik kitalálták, nekünk nagyon jó a magyar forint. Érthetetlen, hogy az euróról alkotott véleményüket miért nem az átlag európai állampolgároktól kérdezik meg? Bizonyos liberális körök erőltetett agyréme, hogy Amerikát kell csinálni Európából. Diktátumokkal félemlítik meg a tagállamokat és kormányait. Zsarolnak, fenyegetnek miáltal Európa politikailag sem gazdaságilag nem képes a kontinensek versenyében helytállni. Az Unió előbb bukik meg, mint a KGST?
Egyszerűen nevetséges az egész, csak arra kell vigyázni, nehogy szembeállítva egymással fegyveres összecsapásig lázítják az EU tagállamait. Lásd! 1990 Jugoszlávia.

Ezeknek semmi sem drága jeligével.
 
Cikkek

"Angyalok ritkán tévednek"

2024-01-27
Adminisztrátor
74
Az elmúlt 79 év történéseire csak az angyalok képesek elfogadható megoldásban véleményezni.Neve nincs átlag ember,csupán a napi megélhetésére gondol, mert nincs más választása,dehogy a "nagyok" körülötte miként alakítják a világot,oda már nem érkezik meg, mert a napi betevő megteremtése családja számára, ideje nagy részét leköti.(folyt.kattints ide)

FIDESZ MATEK NEMZETI KONZULTÁCIÓ

2024-01-25
Adminisztrátor
75
Orbán Viktor elképzelhetetlen magabiztossággal bejelentette : a magyar néphez intézett nemzeti konzultáció sikeres volt.Állampolgáraink nagyszámú többsége a kormány elképzelése szerint voksolt. (folyt. kattints ide )

Sehr geerte Damen und Herren

2024-01-24
Adminisztrátor
130
Sehr geerte Damen und Herren ! Die kommende Lokal und EP. Wahl, stellt die Befölkerung von Lajosmizse immer wieder von eine Herausforderung. ( es geht weiter )

Napelemmel teszi be a lábát ...

2024-01-20
Adminisztrátor
54
Bizonyosan ismerik a farkas és kismalacokról szóló mesét. A rafinált farkas, (kormány)a magyar állampolgároknak ( kismalacoknak )olcsó ajánlatot tesz, hogy ingatlanjaikra napelemet telepít. (folyt. kattints ide )

Egyoldalú adókövetelés

2024-01-04
Adminisztrátor
76
RÖGTÖN AZ ELEJÉN, CSAPJUNK A LECSÓBA ! 2024 -ES ÉV LEGYEN VÉGRE AZ ELSŐ, AMELYBEN A MAGYAR ÁLLAM ÁLTAL BEFIZETETT "GYARMAT SARC" NAGYSÁGRENDI ÖSSZEGE LESZ NYILVÁNOSSÁGRA HOZVA. TÁRSADALMUNKNAK JOGOS KÖVETELÉSE ... (Folyt. kattints ide )

CSUPÁN JÓINDULATÚ TÚLÉLÉS

2023-12-23
Adminisztrátor
108
Weboldalunk írásaiban megfigyelhették - a konzervatív eszmék hirdetményeiben is lehet diplomatikusan, szélsőségtől mentesen véleményt alkotni. Továbbiakban nem kötelező eszmeiségünket kocsmai szintre lealacsonyítva vita tárgyává tenni. (Folyt. kattints ide )

Élhető birodalom

2023-12-19
Adminisztrátor
99
Egyszerű kérdésben : mi lenne ha ? Billiárdok elköltését nem űrkutatásra, fegyver gyártására, értelmetlen élelmiszer génmódosításra, tőzsdei és szerencsejátékra, Stb. költenék ? Mi lenne ha ? Egy bizonyos termék előállítás és fogalmazása hasznából,több ezer ember akar ingyen élni. Ez vonatkozik a művészekre, sportolókra is. Amint egy tehetség üti fel a fejét valamiben, ott megjelennek az ingyen élni akaró hiénák. Menedzserek, pénzügyi befektető szakértők,közvetítők, stb. (Folyt. kattints ide )

Énekelve a pokolig

2023-11-30
Adminisztrátor
70
Politikai felelősség hiánya miatt és az elmúlt évszázad ipari forradalmának köszönhetőn eljutottunk egy olyan visszafordíthatatlan pontra, amit valójában már senki nem tud kezelni. Ezt globális anarchiának hívják. AMIT A POLITIKA PRODUKÁLNI TUD,MEGÁLLÁS NÉLKÜL, FOLYTONOSAN "ÉNEKELTETI A NÉPET". Korábbi évtizedekben szeretetten használt kifejezés volt a "GONDŰZŐ" SZÓHASZNÁLAT.Tudják mire utalt a gonűzés fogalma. (folyt. kattints ide )

Akik a földi jólétet akadélyozzák

2023-11-25
Adminisztrátor
75
Egy XXI. századi gondolkodó ember arra a megállapításra jutott, napjaink ipari termeléséből fakadó konzum, továbbá a kapitalista társadalom elméletéből kiemelt - esztelen túltermelés - "KAPUIT BEZÁRTA". (folyt. kattints ide )

" Terített betli "

2023-11-20
Adminisztrátor
110
Társadalmunkat érintő nyomós dolgokról beszélnünk kell!!! Kötelességnek tartjuk, hogy a mindenkori magyar kormányok,egyebekben a Fidesz-KDNP, utólagosan terítsék ki kártyáikat, - milyen összefüggés van a magyar társadalom élelmiszer ellátottságának, az EU. csatlakozásunkkal párhuzamban ? Milyen egyoldalú szerződések köttettek meg, hogy az élelmiszereink árai, megegyeznek a nyugati gazdag társadalmakban azonosan.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse