Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

PÉTER KONTRA PÉTER

2024-06-22
Adminisztrátor
68
Tisztelt Honfitársaim !
Az elmúlt választásokban a Péterek ellenzéki hatékonysága, szinte Fidesz érintettséget sejtetett. Lehetséges, hogy tévedtem,de a képek, nem hazudnak.
Egy visszapillantással a múltba és az elmúlt hónapokra. Marki-Zay Péter korábbi megnyilvánulását Magyar Péter szinte száz százalékban reprodukálta. Marki-Zay a kampányában azt mondotta, amit a nép hallani akart. Érdekesség, majd most a "fogasról" leakasztott Magyar, szintén ezt tette.
Márki-Zay Péter a nép meggyőzése után, mint akit a "villám csapott", beszédeiben a társadalom ellenszenvét kiváltó viselkedéssel, trágár szavakkal lépett porondra, majd azt is bevallotta, hogy a dollár milliókat miként használták fel. NEM KÍVÁNTA ELHALLGATNI, INKÁBB KIHÍVÓAN TETTE NYILVÁNOSSÁ A DOLLÁRÜGYET. 
A Fidesz, Gyurcsány- DK,MSZP, LMP, MOMENTUM ellenes stratégiáját, Márki-Zay Péternek kellett volna maradéktalan lenullázással teljesíteni, magyarra fordítva, a koalíciójukat szarrá verni. Ez abban az időben nem sikerült, tehát a Fidesz-nek még egy Péterre volt szüksége, aki kampányában szintén azt a propagandát alkalmazta, amit korábban Márki-Zay. Magyar Péter sikeres lett. Ő is azt harsogta, amit a nép hallani akart.
BESZÉLJÜNK KONKRÉTUMOKRÓL . 
ORBÁN VIKTOR ÉS KEBELBARÁTJA GYURCSÁNY FERENC KORÁBBI MAGYAR NEMZET ELLENES FELADATAIT VÉGREHAJTOTTÁK. ORBÁNNAK GYURCSÁNY TEHERRÉ VÁLT. AZT, HOGY Ő SZEMÉLYESEN TEGYE LAPÁTRA GYURCSÁNYT, MERSZE NEM VOLT ÉS VALÓJÁBAN MEG SEM TEHETTE, MERT KORÁBBI SOROS GYÖRGY TRIUMVIRÁTUSI EGYEZMÉNYÜK SZERINT, ŐK "VÉRSZERZŐDÉST" KÖTÖTTEK.
 

ORBÁNNAK NEM VOLT MERSZE A MAGYARORSZÁGI ZSIDÓSÁGGAL SZEMBEHELYEZKEDNI, AMI MIATT HŰBÉRESEKRE BÍZTA GYURCSÁNY, DOBREV, ÉS MINDEN "BALLIBERÁLIS" ELTAKARÍTÁSÁT. 
ORBÁN MOSSA KEZEIT. NEM Ő VOLT A HUNYÓ.
MAGYAR PÉTER AZ ELMÚLT HÓNAPOKBAN FELADATÁT JOBBAN TELJESÍTETTE, MINT KORÁBBAN MÁRKI-ZAY, TEHÁT A BALLIBERÁLIS GITTEGYLETEKET LENULLÁZTÁK.
MAGYAR PÉTER FELADATÁT TELJESÍTETTE. BRÜSSZELI ÁLLÁSÁVAL MEGFIZETTÉK ÉS LÁM MÉG ALIG TELT EL EGYNÉHÁNY HÉT, MÁRIS ÉLETBE LÉPTETTE UGYANAZOKAT A BALFÉK DOLGOKAT, MINT AMIT MÁRKI-ZAY PÉTER CSINÁLT. SAJÁT LEJÁRATÁSÁVAL BIZTOSÍTOTTA A FIDESZT - Ő TOVÁBBI HATALOMRA NEM AKAR TÖRNI ÉS LÁM MAGYAR PÉTER MIT CSINÁL ? A FIDESZ HATALOMRA Ő SEM AKAR TÖRNI.  MINDEZEKBŐL MILYEN KONKLÚZIÓ VONHATÓ LE ? 
A MAGYAROKAT EGY MAGYAR NAGYON MEGSZÍVATTA.
EZEK UTÁN GONDOLKODJ MAGYAR !!! ÜDVÖZLETTEL : 

JOSEF ENGELMANN

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse