Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22560

Emésztőgödör alja

2024-04-24
Adminisztrátor
119
MAGYAROK ! EURÓPAIAK !
Az emberiséget megmételyező dollár hatalom, Európát és népeit egymás ellen fordította.
ILYEN MÉRTÉKŰ OSTOBASÁG KIVITELEZÉSE -  EZEN AZ ŐSI KONTINENSEN - , HOGY MI ISMÉTELTEN EGYMÁST GYILKOLJUK, MIKÖZBEN  AMERIKA POLITIKUSAI A MARKUKBA RÖHÖGVE GAZDAGODNAK, ARRA UTAL, EURÓPAI UNIÓBAN BEÉPÍTETT AGRESSZIÓT KÉPVISELŐ, AMERIKAI HELYTARTÓK URALKODNAK.
Mérlegelnünk kell ! Valójában milyen alternatívák maradtak Európa népeinek ? Első pontban arról kell saját agyi kapacitásunk maximumát rendszerbe állítani, döntsük el - VALÓJÁBAN A LÁTOTTAK ÉRTELMÉBEN, KIT KELL AZ AGRESSZOR JELZŐVEL NEVESÍTENI ? KIKNEK AZ ÉRDEKE, HOGY EURÓPÁBAN HÁBORÚT ESZKALÁLJANAK ?
MAGÁTÓL ÉRTHETŐEN, AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOKNAK !!!
Tisztelt Európaiak, Magyarok !
Nem találják furcsának, hogy Amerika politikai elitnek akkor "gurul el a gyógyszer", amikor hazájuk gazdasága mélypontra jut ? NETALÁN SAJÁT ÁLLAMPOLGÁRAIK HARAGJÁTÓL FÉLNEK? EGY TÉNY, HA AMERIKÁBAN BEÜT EGY VISSZAFORDÍTHATATLAN INFLÁCIÓ, KI KÍVÁNKOZIK POLITIKUSOK BŐRÉBEN LENNI. A politikusok, bizonyosan nem kívánnak a társadalomban felhalmozott fegyverekkel szembe nézni. Amerikában a NÉPHARAG, KEGYETLEN TÁVLATOKBA TORKOLHAT.
EGY BIZONYOS, AZ ÉSZAK DÉL ELLENI HÁBORÚ HASONLATOSSÁGA MIHAMARABB JELENSÉGGÉ VÁLHAT.
VALÓJÁBAN EURÓPÁT ÉS A VILÁGÉGÉST,  AZ AMERIKAI NÉP FÜGGETLENSÉGHARCÁVAL VÍVHATJA KI. 
TISZTELT POLGÁRTÁRSAINK ! VÉLEMÉNYÜNK SZERINT, LEGYENEK BÁRKIK, AKIK HÁBORÚS FENYEGETÉSRE TESZNEK JAVASLATOT, AZOKAT AZONNAL KI KELL VONNI A KÖZÉLETBŐL. 
Egyszerű indokban ! Minden állam alkotmányában, valamint büntetőtörvénykönyvében, - felbujtás ember élet kioltására, BŰNCSELEKMÉNY, MÁR CSAK A KÍSÉRLETE IS. 
EBBŐL KIINDULVA KELL MINDAZOKAT LETARTÓZTATNI, AKIK HÁBORÚRA TESZNEK JAVASLATOT.

Minden esetben a háborúval való fenyegetést is büntetni kell, mert TÁRSADALMI DEPRESSZIÓ KIVÁLTÁSÁRA ALKALMAS "FEGYVER" !!! 
Kérelem. A soron követő  EP. választás jelöltjeire, - politikai múltjukat, jelenükben tett ígéreteiket, vallási hovatartozásukat mérlegelve - voksoljanak.  Amennyiben az amerikai helytartók malmára játszó szolgálókat küldenek Brüsszelbe, nem csak nekünk, de Európának végképen befellegzett.

BRÜSSZELI HELYTARTÓK ELFELEJTETTÉK "HONNAN JÖTTEK"? A VOLT KÖZÖS PIAC ALAPELVEIBEN, A GAZDASÁGI TÁRSULÁS VOLT ELSŐDLEGES. A TAGÁLLAMOK FÜGGETLENSÉGÉT MEGHATÁROZÓ POLITIKAI DÖNTÉSÜK, HAZÁJUK SZUVENÍR BELÜGYE VOLT. EZT KÖVETŐEN KELL MA IS ELJÁRNI.    
Magyarország egyetlen keresztény konzervatív és FÜGGETLEN pártja kéri Önöket, az írottakat mérlegeljék.
Üdvözlettel  Lajosmizsei Kisgazdák
 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse