Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22560

MEGKÉSVE

2024-05-02
Adminisztrátor
42
TISZTELT SPORTBARÁTAINK !
Elképzelhető, hogy vidéken az emberek másképpen gondolkodnak mint Budapesten, de annyira senki sem ostoba, hogy a magyar nemzeti kupának kiírt labdarúgó tornát ne magyarok játsszák.
Ne vegyék politikai zaklatásnak, de éppen a Fidesz helytartó Kubatov Gábor által irányított Fradi, aki KORÁBBI ÉVEKBEN a magyarok legnacionalistább jobboldali csapat nevével volt fémjelezve, ma INTERNACIONALISTA (liberális) válogatottá avanzsálódott.
Orbán Viktor milyen elképzeléssel vonzotta be és hagyta jóvá Kubatov Gábornak a temérdek külföldi játékost ? Ilyen mértékű VENDÉGMUNKÁSSAL ennek a bajnokságnak és kupának más nevet kellett volna kapjon.
Most beszéljünk egy kis szakmaiságról.
Ismereteink szerint két magyarokból álló csapatot ismerhettünk meg az utóbbi időben,  a PAKSOT ÉS A KECSKEMÉTET.
Mindkettőben csak magyarok rúgták a bőrt, nem is rosszul. A Ferencvárosnak komoly fejtörést okozott, - mi lesz ha nem mi nyerjük meg a bajnokságot. 
Egyszerű lett a politikai képlet -  a két együttes legjobbjait, gólvágóit kiemeltették a csapatukból és már is megoldódott, ne legyen magyarokból álló olyan csapat, akik elpáholhatják a FRADIT ÉS NETALÁN NE NYERJENEK BAJNOKSÁGOT.
A POLITIKA CSÁPJAI MESSZIRE NYÚLNAK ÉS MIVEL A FERENCVÁROS KIEMELT POLITIKAI TÁMOGATÁST ÉLVEZ, ÍGY ÉRTHETETLENNÉ VÁLT - HOL TART MA A FERENCVÁROS ? MILYEN NEMZETI  JOBBOLDALRÓL BESZÉL ORBÁN VIKTOR ? MÉG A FERENCVÁROSI SZURKOLÓKAT IS BEIDOMÍTOTTÁK, AKKOR MI LESZ VELED MAGYAR FOCI ?  BRAVÓ FIDESZ !
J.E.

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse