Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

Hazudozás ára ...

2024-03-17
Adminisztrátor
25
A volt amerikai elnök kimondta az igazat - gratulál Orbán Viktornak, hogy Magyarországot, mint Európa egyetlen liberális országát máig fenntartja.
Ez a kijelentés, megérdemel egy "misét". Hol hazudik Orbán Viktor ? Ő itthon minden nyilatkozatában a magyar társadalom védelmét hirdeti és a nemzeti nacionalizmust tartja követendőnek, evvel szemben a volt amerikai miniszterelnök megköszöni a magyarországi liberalista berendezkedésünket.
Hosszútávú orbáni csúsztatások között, a migráns kérdés is napirenden van. Orbán és kormányának meghozott intézkedéseiben, a magyarok munkahelyeinek megóvását hirdeti. Ez propagandának kiváló, de akkor mit jelentsen az évi 68000 ezer idegenek számára kiadott munkavállalási engedélyek ??? Ja, ők nem migránsok ? Nemérdekes, mert ezek családosan érkeznek Magyarországra és bizonyosan a későbbiekben nem kívánkoznak Indiába, Pakisztánba, Bangladesbe stb. visszamenni. 
MÁIG NYITOTT KÉRDÉS MARAD ! 1.500,000 MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR, - AZ ADÓFIZETŐK PÉNZÉN KITANÍTOTT SZAKEMBER - MIÉRT HAGYTÁK EL HAZÁNKAT ?
NETALÁN AZ  ORBÁNI ROSSZ POLITIKA ÜLDÖZTE EL ŐKET ? 
IGEN !!! ITT NINCS DUMA. TOVÁBBIAKBAN MEGDÖBBENTŐ AMI BUDAPESTEN VAN, HOGY MAGYAR SZÓVAL, LASSAN NEM TUD A MAGYAR KOMMUNIKÁLNI, ANNYI AZ IDEGEN. EZEK NEM  CSAK  TURISTÁK, EZEK ITT LETELEPEDETT KÜLFÖLDIEK. MIRŐL ÁLLAPÍTHATÓ MEG, HOGY BETELEPÜLTEK ? ELHANGZOTT EMBERI HANG : KICSIT BESZÉLNI MAGYARUL.  
MINDEN ESETRE, ORBÁN SZINTE MINDENBEN MÁST MOND, MIT AMIT CSINÁL .
AMERIKA VOLT MINISZTERELNÖKE, BIZONYOSAN NEM MOND VALÓTLANSÁGOT, AMIKOR A MAGYARORSZÁGI LIBERALIZMUSHOZ GRATULÁLT.

Gondolkodj végre magyar ! Ami valóban nemzeti kérdés, a szavazás. HA NEM A FIDESZRE, NEM AZ ELLENZÉKRE, AKKOR KIRE ? EZT A FIDESZ hosszútávú munkában PISZOK JÓL MEGCSINÁLTA MIVEL MINDEN ÉPKÉZLÁB ELLENZÉKI PÁRTOT KICSINÁLTÁK. NEM ELFELEJTENI, A KDNP MINDEHHEZ ASSZISZTÁLT ! UTOLSÓ MONDAT EREJÉIG : KOSSUTH LAJOS MIÉRT KAPOTT EMLÉKMŰVET AMERIKÁBA ? TALÁN NEM A SZABADKŐMŰVES VOLTJA MIATT ? LEHET, HOGY ORSZÁGUNKAT MÁR "PULT ALATT" KOSSUTH ELADTA ? ÖNÖK SZERINT, MIRŐL IS TUDHAT AZ EGYSZERI MAGYAR PÓRNÉP ? TÉNYEK - EZT A SZEGÉNY NÉPET 200 ÉV ÓTA AZ ORRÁNÁL FOGVA VEZETIK, MERT MINDIG MEGTALÁLHATÓAK A SZARHÁZI HAZAÁRULÓK. PÉNZÉRT, MÉG AZ ANYJUKAT IS ELADJÁK. 
EZ NEM KÖVETENDŐ PÉLDA. 
ÜDVÖZLETTEL K.L.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse