Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Foguk fehérje

2023-03-13
Adminisztrátor
153
Ebben az írásunkban azt szeretnénk az olvasóinkkal közölni - mit jelent a politika világában a ZSAROLHATÓSÁG.
A kisgazdáknál Torgyán József volt, akit a múlt rendszer beszervezett és a későbbiekben, bármelyik párt részéről, így zsarolható lett. Antal József volt az első, aki felfedte Torgyán múltját, ami egyben a kisgazdapárt parlamenti frakciójának szétrobbantásához vezetett.
Ugorjunk időben az 1998-as választásokhoz. 
Az első forduló után, a FIDESZ és a kisgazdapárt látszott győztesnek. Orbán Viktor közvetlen párttársának múltbéli foglalatossága, (titkosszolgálat ) tette lehetővé, hogy Torgyánt megzsarolják.
Orbán Viktor nagyon tisztában volt avval, hogy a kétfordulós választáson talpon maradt kisgazdapárti 76 képviselőjelöltet akkor tudja visszaléptetni, - a FIDESZ javára,  - ha Torgyán múltját előveszi és zsarolása útján rábírja, léptesse vissza a kisgazda jelölteket. 
A közismert, ma is alkalmazott vádalku, Torgyán József alkotmány jogászának, Tímár György-nek  - V. kerületi lakásában jött létre.
Orbán Tímárnak a belügyi tárcát ajánlotta fel, amit Tímár György elutasított. Ezek után fordult Torgyánhoz,  akinek a mezőgazdasági miniszterséget és a minisztérium vezetését ajánlotta fel. Torgyán rafinált ügyvéd volt és visszakérdezett : MI LENNE ENNEK AZ ÁRA ? 
- ORBÁN VIKTOR NEM HABOZOTT : léptesd vissza a Fidesz javára a képviselő jelöltjeidet. Torgyánnak sok választása nem volt, mivel a múltja terhelte.
A VÁDALKU, MEGKÖTTETETT !
A többit már mindenki ismeri, így végezte ki a Fidesz-KDNP a kisgazdapártot.

HIHETETLEN VÉGET ÉRT, A MAGYAR PARASZTSÁG VALÓDI ÉRDEKVÉDELMÉRE SZAKOSODOTT KISGAZDAPÁRT. 
ORBÁN VIKTOR ÉS SZOROS BARÁTI TÁRSASÁGA EGYSZEMÉLYES, AZ AZ ÚJ ÉS RÉGI SZOCIALISTA MÓDSZEREKEN ALAPULÓ PÁRTHATALMAT ÉPÍTETT KI MAGYARORSZÁGON.
TUDNI KELL, EGY FÁJÓ PONT AZÉRT MÉG MARADT, EZ PEDIG A Jobbok 26%-os erősödése.
KÖVÉR-ORBÁN-ROGÁN tisztában voltak, ezt a pártot el kell takarítani az útból.
ÁLLÁSPONTJUK SZERINT ,VALAMI RÉGI MÓDSZERT KELL BEVETNI, HOGY TELJESEN ELLEHETETLENÍTSÉK A JOBBIKOT. 

FIDESZ VEZÉRKAR : NÉZZÜNK KÖRBE, KI IS JÖHET SZÁMÍTÁSBA ? ÍGY KERÜLT TOROCZKAI LÁSZLÓ A KÉPBE. A VONA GÁBOR ÁLTAL IRÁNYÍTOTT JOBBIKBAN TOROCZKAI MEGTETTE A KELLŐ LÉPÉSEKET, HOGY A VEZETŐSÉGBEN SZAKADÁS JÖJJÖN LÉTRE. EZT korábban TORGYÁN IS ELJÁTSZOTTA. A JELENSÉG A KISGAZDÁK SZÁMÁRA nem ismeretlen.  
TOVÁBBLÉPVE, A MÓR MEGTETTE KÖTELESSÉGÉT - A JOBBIK SZÉTSZAKADT. VONA GÁBOR ISMERETLEN OKOKBÓL LEMONDOTT. AZ ERŐSNEK MONDOTT RADIKÁLIS MAGYAR PÁRT, SZAVAZÓI TÖBBSÉGÉT ELVESZÍTETTE.
KISGAZDÁKNAK NAGYON FÁJÓ PONT, HOGY A JOBBIK KORÁBBAN, ÉPPEN A SZÉTSZAKADT KISGAZDAPÁRT TAGSÁGÁBÓL ERŐSÖDÖTT MEG. A FIDESZ EGY KAPTAFA ALATT EZEKET IS FÉLRE ÁLLÍTOTTA.
TOROCZKAI LÁSZLÓ ÁLTAL LÉTREHOZOTT MI HAZÁNK MOZGALOMBAN TÖBB KISGAZDA IS ÁTLÉPETT. 
KISGAZDAPÁRT LAJOSMIZSEI SZERVEZETÉNEK MÁIG NYITOTT KÉRDÉS MARAD - AZ ELMÚLT HELYHATÓSÁGI VÁLASZTÁST MEGELŐZŐ CÉGBÍRÓSÁGI BEJELENTÉSBEN, MIÉRT ÉPPEN ENGEMET (ENGELMANN JÓZSEFET)  A MI HAZÁNK MOZGALOM JEGYZET BE, MIKÖZBEN KISGAZDAPÁRTI VAGYOK.
ENGEM ÉS A PÁRTOMAT MEGVEZETTÉK ? INDULÁSOMBAN A KÖVETKEZŐ VOLT A FELÁLLÁS : KISGAZDAPÁRT,  MI HAZÁNK - MIÉP TÁMOGATÁSÁVAL. EZ HIRTELEN MÓDOSULNI LÁTSZOTT, UGYANIS KIDERÜLT, HOGY HAJDARA ROLAND KISGAZDA ELNÖK AZ INDÍTÁSOM JOGOSULTSÁGÁT ÁTADTA A MI HAZÁNK MOZGALOMNAK.
MEGLEPŐDTEM, AMIKOR SZABADI ISTVÁN ( BÁCS-KISKUN  MEGYE ) MI HAZÁNK MOZGALOM KAMPÁNYVEZETŐJE KÖZÖLTE : TELEFONON BESZÉLT HAJDARA ROLANDDAL, AKI TUDTOM NÉLKÜL, ÁTRUHÁZOTT A MI HAZÁNK MOZGALOMHOZ.
EHHEZ KÖTŐDŐ FURCSASÁG. A KISGAZDAPÁRT BEJEGYZETT ELNÖKE - HAJDARA ROLAND- EZEN A HELYHATÓSÁGI VÁLASZTÁSON, MIÉRT NEM MINT KISGAZDA INDULT A NÓGRÁD MEGYÉBEN ? EGY BEJEGYZETT KISGAZDA ELNÖK, MIÉRT INDUL EGY IDEGEN MOZGALOM SZÍNEIBEN ? 
TOVÁBBLÉPVE - PARLAMENTI VÁLASZTÁS !
BESZÉLJÜNK EGY TOVÁBBI MEGLEPETÉSRŐL. MIÉRT AKARTA A MI HAZÁNK MOZGALOM, HOGY A BÁCS-KISKUN MEGYEI 1-ES SZÁMÚ VÁLASZTÓKÖRZETBEN ÉN INDULJAK KÉPVISELŐNEK? TISZTÁBAN VOLTAK AVVAL, HOGY  KISGAZDA VAGYOK. ISTENRE ESKÜDTEM, EZT A PÁRTOT SOHA EL NEM ÁRULOM. OLYAN MAGYARORSZÁGI PÁRTNAK, AKINEK ISTEN, HAZA, CSALÁD AZ ESZMEISÉGÉNEK IRÁNYA, AZT KÖVETEM.
NAPJAINKRA ÉRKEZETT ÚJABB MEGLEPETÉS. TOROCZKAI LÁSZLÓ MÁRCIUS 15.-I RENDEZVÉNYRE MEGHÍVÓT KÜLDÖTT. RÖVIDEN REFLEKTÁLTAM ÉS KÉRTEM, HOGY A KISGAZDAPÁRTNAK LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTSANAK, HOGY A GYŰLÉSEN FELSZÓLALHASSUNK.
HIRTELEN MINDEN MEGVÁLTOZOTT. TOVÁBBI LEVELET NEM KAPTUNK. MILYEN KÖVETKEZTETÉS VONHATÓ LE ISMÉT ?

TOROCZKAI BIZONYOSAN - DE NEM ÖNSZÁNTÁBÓL - NEM VÁLASZOL, MIVEL A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT NEVÉT MÉG HALLANI SEM AKARJÁK.
VAGY LEHET, HOGY NEM IS ŐK ?
TISZTELT MAGYAR HONFITÁRSAIM !
A TÖRTÉNTEK NAGYON KOMOLYAN MEGTANÍTOTTAK :
A MAGYAR POLITIKAI PALETTÁN, ANNAK SEM SZABAD HINNI, AKI CSAK KÉRDEZ. 
SAJNÁLATOS, A KISGAZDAPÁRT JEGYZÉSÉT EGY FELSZÁMOLÓ TARTJA MARKÁBAN, TEHÁT AZ INDULÁS JOGA KÉRDÉSES. EZÚTON FELKÉRJÜK A MAGYAR VIDÉKET, ÉPPEN AZ 1845-46-OS FORRADALMUNK ALKALMÁVAL, SAJÁT HAZÁJUKON, KÖZVETLEN KÖRNYEZETÜKÖN SEGÍTVE, A  JÖVŐÉVI HELYHATÓSÁGI VÁLASZTÁSON, INDÍTSANAK FÜGGETLEN JELÖLTEKET. 
A PÁRTOK ÖNÖS ÉRDEKEKET HAJTANAK VÉGHEZ. DIKTÁTUMOK OSZTANAK ÉS SZOROZNAK. ENNEK CSAK ÖNÖK VETHETNEK VÉGETT.

SAJNOS HAZÁNKBAN, A VÁDALKU ÁLTALI SZEMÉLYEK NAPRA, UGRÁSRA KÉSZEN ÁLLNAK.
AKADÁLYOZZÁK MEG, HOGY KÖZVETLEN KÖRNYEZETÜKET PÁRTKATONÁK IRÁNYÍTSÁK. 
ISTEN ÁLDJA MEG HAZÁNK NÉPÉT. VIGYÁZZANAK MAGUKRA, EGÉSZSÉGÜKRE !

ÜDVÖZLETTEL : ENGELMANN JÓZSEF  


 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse