Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

A kérdés sem biztos

2017-09-14
Adminisztrátor
14
2876
Amit ma minden szinten  nagykanállal belénk tömnek, már magába véve tömény sz...! Mindenki csak érdekből fantáziál és a múltból nem tanulva hatalmi rögeszmével próbálkozik. Történészeink rendszeresen kijelentik, - múlt ismerete nélkül nincs jövő! Ez idáig szép és jó. Mint gondolkodók, tanultunk-e már valamit a múltból? Egyáltalán semmit!!! 1500-as évekből emlékeztetőül. Amennyiben az akkori politikai vezetés megállapodik a törökkel, Magyarország határait megnyitja, akkor a nyugat ma iszlám vallású kontinens. Magyarok, tegyük fel a kérdést! Érdemes ismételten megvédeni a nyugati "barátainkat"? Miért mi vállaljuk mindig a szennyes munkát? Magyarországnak az UNIÓ csak köszönetet mondhat, ugyanis a jelen magyar kormány csak azt teszi, amit a keresztényi történelmünk megkövetel.
Vegyük figyelembe, a korábbi európai gyarmatosítások, az elmúlt években megtörtént Amerikai rossz politikai döntések Irakkal és Szíriával kapcsolatban, a mai eseményekhez vezettek. Magyaroknak ehhez semmi közünk! Aki melegen szereti a levest, az egye úgy, nekünk a hideg meggyleves is megteszi, de azt békében szeretnénk elfogyasztani, keresztényi ima után.
Minden estben ennek az állapotnak véget kellene vetni. Ez csak egyféleképpen működne. Kényelmes vasúti szerelvényeken több százezer, akár milliós létszámú menekültet, felügyelet mellett Brüsszelbe és Berlinbe kell küldeni. Akkor hogyan tovább?

A kérdés sem biztos ??????!!!!!!!!!
Cikkek

"Új magyarIsten"

2019-03-22
Adminisztrátor
806
Napjaink színkavalkádja úgy fest,mintha valamiféle másvilágban élnénk,vagy a valóvilág szivárványszínben ábrázolja a magyar politika első emberét - "ISTENÉT"

Tagdíj kiszabással a kegyeletsértésig

2018-07-29
Adminisztrátor
791
Az elmúlt hetekben, több, jelenleg is kisgazda és volt kisgazda családok fordultak szerkesztőségünkhöz, hogy az országos központból levelet kaptak, amiben felszólítják őket, fizessenek 14 ezer forint tagdíjat, visszamenőleg egy évre. Többek családja felháborodott, ugyanis szerettük már több éve halott és ennek ellenére tagdíjat kérnek tőle. Elmondásuk szerint ez kegyeleti jogsérelem és megfelel a zaklatás fogalmának is. A kisgazdáknak fogalmuk sincs kicsoda lehet a levelek kiküldő Szaniszló László. Ez az ember, feltehetően saját magát nevezhette ki pártigazgatónak, ugyanis ennek a titulusnak a betöltéséről Országos Nagyválasztmányi határozatban döntenek. Arról a Kisgazda társadalomnak nincs tudomása, hogy Szaniszló László megválasztott pártigazgató lenne. Ezek után az érintett családok felkérték szerkesztőségünket, adjunk ki nyílt levelet, amiben figyelmeztessük az országos kisgazdákat: - amennyiben pénzt utalnak át a párt központnak, feltehetően megtévesztettek sorába lépnek. Legújabb információnk szerint, a Fővárosi Cégbíróság az FKgP élére új képviselő változásbejegyzési kérelmét hagyta jóvá első fokon, Hajdara Roland személyében, tehát Balogh Károly kisgazda képviselő státusza, intézkedési hatásköre, felfüggesztett hatályú. Ebből eredően, az országos tagok, tagdíj fizetési aggályai megalapozottak. Tisztázatlan státuszt betöltő vezetőség nem utasíthatja a tagokat, tagdíj megfizetésre. Ezúton köszönjük a tagok és elhunyt kisgazdák családtagjainak, hogy értesítették szerkesztőségünket, így mi teljesíthettük kérésüket. Közzétettük felhívásukat. Tisztelettel a kisgazdapart.com szerkesztősége.

"Európai Dúvadak"

2017-12-05
Adminisztrátor
999
"Vadászok számára ismert magyarországi és európai dúvadak: szarkák és szajkók. Elhatalmasodva garázdálkodnak, nem kímélik szelíd, jóhiszemű madártársaikat és nem elég hogy fészkeiket kirabolják, még tojásaikat is a kifosztott fészkeikbe rakják."

Karmesterek podiuma

2017-11-27
Adminisztrátor
975
A cím is magáért beszél.Koncertekre járók számára nem ismeretlen, egy nagyzenekarnak karmesterre van szüksége. Ahhoz, hogy minden zenészkolléga a dirigenst jól megfigyelhesse, számára kiemelt pódium dukál.Továbbá elengedhetetlen eszköz a karmesteri pálca, aminek mozgatásával a tempókat diktál és a zenekari tagok hangszer szekcióinak ad instrukciókat.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse