Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 124 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007

A kérdés sem biztos

2017-09-14
Adminisztrátor
12
2188
Amit ma minden szinten  nagykanállal belénk tömnek, már magába véve tömény sz...! Mindenki csak érdekből fantáziál és a múltból nem tanulva hatalmi rögeszmével próbálkozik. Történészeink rendszeresen kijelentik, - múlt ismerete nélkül nincs jövő! Ez idáig szép és jó. Mint gondolkodók, tanultunk-e már valamit a múltból? Egyáltalán semmit!!! 1500-as évekből emlékeztetőül. Amennyiben az akkori politikai vezetés megállapodik a törökkel, Magyarország határait megnyitja, akkor a nyugat ma iszlám vallású kontinens. Magyarok, tegyük fel a kérdést! Érdemes ismételten megvédeni a nyugati "barátainkat"? Miért mi vállaljuk mindig a szennyes munkát? Magyarországnak az UNIÓ csak köszönetet mondhat, ugyanis a jelen magyar kormány csak azt teszi, amit a keresztényi történelmünk megkövetel.
Vegyük figyelembe, a korábbi európai gyarmatosítások, az elmúlt években megtörtént Amerikai rossz politikai döntések Irakkal és Szíriával kapcsolatban, a mai eseményekhez vezettek. Magyaroknak ehhez semmi közünk! Aki melegen szereti a levest, az egye úgy, nekünk a hideg meggyleves is megteszi, de azt békében szeretnénk elfogyasztani, keresztényi ima után.
Minden estben ennek az állapotnak véget kellene vetni. Ez csak egyféleképpen működne. Kényelmes vasúti szerelvényeken több százezer, akár milliós létszámú menekültet, felügyelet mellett Brüsszelbe és Berlinbe kell küldeni. Akkor hogyan tovább?

A kérdés sem biztos ??????!!!!!!!!!

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 124 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse