Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22561

Mindenki mindenkire

2022-08-31
Adminisztrátor
294
Mára bebizonyosodott. A nemzeti szocializmust hirdető volt propaganda-miniszter, az orbáni tudáshoz képest, a fasorban sem jöhet.
Természetesen azt sem szabad elfelejteni , Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc múltszázadi tanulmányait Soros György finanszírozásával tették meg, aminek utólagos számláját napjaink magyarjai fizetik meg. Emlékeznek egy hosszan betiltott magyar film egyik meghatározó mondására : "ELVTÁRS, MAJD MI IS KÉRÜNK EGYSZER VALAMIT".
Soros tanítványok most teljesítik kötelességüket, MAGYARORSZÁGOT AZ AMERIKAI PÉNZHIÉNÁK KARMAI KÖZÉ DOBTÁK.

Országunk TRIANONI tragédiájához képest az orbáni és gyurcsányi lelketlen árulás hatványosan nullázza le hazánkat, párhuzamban népét.
Hogy mindenki tisztán láthassa a történteket,majd érdemi választ, az októberi, novemberi rezsiszámlák kézhezvételénél kapják meg.
ITT NINCSEN FÉLREÉRTHETŐSÉG, ITT A TÉNYEK FOGNAK ÖNÖK ELÉ TÁRULNI.
Önök szerint, amikor egy ország tulajdonosai úgy határoznak, az új magyarok betelepítéséhez olcsó, majdnem ingyen elért lakásokra, házakra van szükség, MIT KELL TENNIÜK ?
Olyan mértékben kell az energia árakat emelni, hogy a családok azt megfizetni ne tudják majd a harmadik hivatalos felszólítás után a " FÜGGETLEN "bírósági végrehajtó levelét vehetik kézhez.

Q-ra fájni fog !!!
Társadalmunk nagy részének ingatlanai kerülnek kalapács alá. Idősebbek, életük munkáját láthatják elveszni, kerülnek hajléktalan sorsra. Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette - mi megvédjük magyarjainkat ! ÖSSZEFOGÁSSAL ELŐRE, ÉJEN MAGYARORSZÁG, HAJRÁ MAGYAROK!
Feltételezhető, a hajléktalanok, nincstelenek, kisnyugdíjasok, de akár a lecsúszott középosztály sem fogja figyelembe venni az orbáni propagandát, miközben éppen neki köszönhetően NINCSTELENNÉ VÁLTAK.

MAGYAROK ! AZ UTOLSÓ KENET ÓRÁI KÖZELEGNEK. Nincs háborús kifogás, nincs Covid-19 re hivatkozás, ITT A MAGYAR NEMZET SORSÁRÓL VAN SZÓ. 
AMIT ŐSEINK HOSSZÚ ÉVSZÁZADOKON ÁT MEGVÉDTEK, AZT ORBÁN VIKTOR ÉS GYURCSÁNY FERENC "ELTŐZSDÉZTÉK". SOROS GYÖRGY VALÓDI SZÁRMAZÁSÁT NEM MEGTAGADVA, HOSSZÚTÁVÚ ELŐRE TERVEZÉSSEL NYÚLJA LE HAZÁNKAT, KÉT HŰBÉRESE SEGÉDLETÉVEL.

A MAGYARSÁGGAL VALÓ LESZÁMOLÁS ÓRÁI BEKÖVETKEZNEK, HA A NÉP TOVÁBBRA IS FENNTARTJA - MINDENT ELHISZÜNK, AMIT A PROPAGANDA ÉS ALKOTÓJA ELŐIRÁNYOZ. 
UTÓLAGOS SÍRÁST, " A KASSZA TÁVOZÁSA UTÁN, NEM FOGADUNK EL " 
JELIGÉVEL, AZ ÍRÓ.


 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse