Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24814

"Európai Dúvadak"

2017-12-05
Adminisztrátor
1001
Ezek a jelenségek felfedezhetők az emberi viselkedésben is, látva az Európai Unió betöltött szerepét, ugyanis az alapelvek nem a rablásról, fosztogatásról, mások házszabályainak semmibevételéről szólnak. A fekete-fehér tollazat a szélsőségek színe, tehát a szarka magában véve egy szélsőséges agresszív madár, evvel szemben a szajkó, színes, szépségével és káráló hangjával hívja magára fel a figyelmet. Meglepő a felhozott hasonlóságban, az unió színpompás szajkóinak hangja, amik beharsogják a világot, csak egyet elfelejtenek, amit harsognak saját nemzetük elleni hang.  Olyasmiket képviselnek, amiknek erejében erős szarkák tervezete húzódik meg.
Határozottan tekintsünk a kirabolt fészek aljában. Mi is lehet a fő indítvány, hogy a dúvadak támogatják az afrikai -  kontinens lakóinak betelepítését Európába? Magyarázat egyértelműségében,  szarkának a farka hossza az indítvány. Azt feltételezik az igen tisztel hataloméhes helytartók, hogy a már kipucolt, értékeiben leszegényített kontinens stratégiai szempontokra lesznek alkalmasak. Európa által pénzelt afrikai helytartók feladatukat végrehajtották, belviszályokkal elüldözték, lemészárolták a helyi lakosságot és most szabad a pálya a kontinens megmaradt olajának, szenének, vasának, aranyának stb. kirablására.
Egyet viszont elfelejtettek a szarkák! Az afrikai- kontinensre korábban beköltöztek a "sárga pintyek", a megépített fészkeket nem rabolták ki, hanem megvették és most minden vagyont Ők birtokolnak. A "kismadár" túljárt a szarkák és szajkók eszén,  saját erejéből épített fészket, aminek hozzáférhetősége örök tabu. Európa szarka farka, vele a szajkó hangja, kimúlás köteles, aminek beteljesítési kötelessége továbbra is a vadászok feladata. 

Csak sörétessel, jobb a találati arány jeligével.

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse