Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

"Új magyarIsten"

2019-03-22
Adminisztrátor
805
Isten, vagy halandó? Ami napjainkban zajlik kimeríti apám szavait, - már megint hazudtál? Most miként kellene feltenni a magyar média iránti kérdést? Meddig hazudtok? Az Európai parlament néppárti gyűlésén egyértelműen 130 a 3 szavazat ellenében a Fideszt kiebrudalták a frakcióból. A német televízió ARD 20 órai adásában bejelentették, - a Fideszt felfüggesztették. Evvel szemben Orbán Viktor a sajtótájékoztatón a magyar nyelvű bejelentésében azt közölte,- a Fidesz saját akaratából függesztette fel a néppárti tagságát.

Orbán Viktor a magyar társadalom felé úgy közölte a történteket, mintha Ő vezényelte volna le a gyűlést és mintha Ő győztesként hagyta volna el a porondot. Istenek születnek, de ők valótlant nem állítanak, vagy rosszul értelmezhetjük a matematikai aránytalanságot? Ha valaki saját maga ellen kéri a felfüggesztését, akkor minek a szavazati arány 130 ellenében a 3 hoz? Egyoldalú magyar virtussal létesített "Isteni kreatúra" miként jut olyan mélységbe, hogy tizenötmillió magyar nyelvet beszélő és értőnek egy kiforgatott grammatikájú, fogalomzavaros bejelentést tesz, ami hazugság jelzővel illethető. 
A magyar Tv 1, Duna Tv, Kossuth rádió, Origó, és különböző kormányközeli média intézmények és egynéhány jól felkészített politikai elemző Istenük akaratát maradéktalanul kielégítik, felvállalják annak veszélyét is, hogy a hatalmak Isteneinek korszaka megszakadhat. Az adok-kapok, nem csak a politikában fordul elő, hanem a magánélet szereplőit is érinthetik. Egy bizonyos, akik egy felmagasztalt Isten szekerét tolták és hűbéri juttatásukat felvették, mire számítanak, ha változó széljárás esetén fel kell hagyniuk jól megfizetett tevékenységükkel, mert az új Isten hozza a saját slepjét? Önök nem gondolnak a családjukra? 

A Független Kisgazdapárt Isten, Haza, Család eszmeisége nem diktátorra alapozott, hanem a nemzet érdekében született. A szegénység által létrehozott párt érzi a felelősség súlyát és nem engedi meg, hogy reggelente tükör előtt állva, a nemzet hazugjai jelző szóljon vissza.
Kérésben csak egy lehet, - MI LEGYEN A SÁNTA KUTYÁVAL? Mert Istennek nem mondható...

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse