Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

Megkeresztelt Ratkó gyerekek

2023-05-28
Adminisztrátor
149
Magyarország felnőtt lakosságának nagy része Ratkó korszak produktuma. Mit jelent a produktum jelző. A kommunista rezsim utasítása szerint az áldott állapotba eső nőknek semmi választásuk nem volt, minthogy a gyereket megszüljék.
Az anyasággal megáldottaknak a kommunista törvény értelmében hat hét után ismét munkába kellett álljanak.
A még párhetes kisbabát az akkori törvények értelmében bölcsődébe, majd későbbiekben vállalati, vagy állami óvodákba adták. 
Kommunista eszme elsajátítására megalkotott népneveldék működésben kerülő gyerekek, saját akaratuk ellenére lettek egy rendszer részei. 
Ami viszont ellentmondásos volt, a kisgyerekek egyház általi megkeresztelése. Valami azt sugalta, mintha a kommunisták maguk is Istenben hihettek, annak ellenére, hogy a Marxizmus Leninizmus szerint ateizmus volt követendő.
Elképzelhetően működtetett rendszer hazugságon alapult. Kádár János halálos ágyán miért imádkozott Istenhez ?
Ez valójában mára csak egy történelmi szakasz, de mikor derül fény arra, milyen hazug világban élünk ma. Talán ismét 70 évnek kell elmúlnia ? 
Kiknek a gyerekei lehetnek a mai politikai vezetők? Ők nem abban az átkosban szívták magukba egy olyan ország irányítás eszméit, akik csak a diktatúra hangján tudtak a társadalommal beszélni.
Emlékezetből, de érdemes lenne névsor olvasást tartani és mint az általános iskolában JELEN szóval méltatni a tanár kérdését.
Ami összecserélhetetlen összefüggést képez, - milyen eszmeiség uralhatja ma azoknak az elméjét, akik a korábbi véreskezű diktátumokból szívták az "anyatejet" ?
Társadalmunk hazugságokon alapult a múltban, amit mára sem vagyunk hajlandóak levetkőzni. Balról, jobbról, elölről, hátulról, keletről, nyugatról érkező fagylaltot úgy nyalatják velünk, mint azt a kormányunk engedi. Terített asztalon fogalmak : MEGVÉDJÜK A MAGYART, MEGVÉDJÜK MAGYARORSZÁGOT, MI NEMZETI KERESZTÉNYEK VAGYUNK, KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK ASSZONYUNK VAN, MIKÖZBEN A KÖZTÁRSASÁGOT MEGSZÜNTETTÜK, MIGRÁNSOK NEM KELLENEK, MIKÖZBEN AZ ORSZÁGUNK LAKOSSÁGÁNAK 20 %-A MÁR IDEGENAJKÚ, MEGVÉDJÜK A MAGYAR KIS ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÓKAT, MIKÖZBEN SZÁZAIVAL HOZZÁK BE AZ IDEGEN NAGY VÁLLALKOZÁSOKAT, BANKI BEFEKTETŐKET.
Egyszerű kérdésben : hol tanultátok ez a mértékű valótlanság tartalommal töltött néphülyítést ?
Szülőktől, óvodáitokban, iskoláitokban, vagy netán Isten nevében teszitek amit evvel a társadalommal csináltok ?
Ennek a társadalomnak nagy árat kell fizetnie, hogy ebből a mélyből valaha is felemelkedjen. 
MILYEN KONKLÚZIÓT LEHET LEVONNI A TÖRTÉNÉSEKBŐL ?  A KERESZTÉNY ZSIDÓ KIFEJEZÉS ÉS A KOMMUNISTA KERESZTLEVELEK ADHATNAK VÁLASZT, MERT AMI MA FOLYIK, NAGYOBB SZEMFÉNYVESZTÉS, MINT A MARXIZMUS LENINIZMUS. 

A termőföld teremti meg a tisztánlátás alapjait, tehát rajta fiatalok, a magyar vidék vár titeket.
Bort, Búzát, Békességet és  MEGMARADT MAGYAR HAZÁT TARTSÁTOK MEG ÖRÖKRE. 
J.E.
  

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse