Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25061

CSAPDÁBAN AZ ORSZÁG

2023-06-30
Adminisztrátor
171
Feltételezhető, Orbán Viktor miniszterelnök - ( MAGYARORSZÁG ügyvezető igazgatója )  -szavahihetősége, hazánk lakosságának számított két harmadát, a Fidesz-KDNP további megválasztásától eltántorítja.
A végzet hatalma, utolérte a hazudozást osztókat. 
Napokban beérkezett adat szerint, hazánkban foglalkoztatott vendégmunkások száma drasztikusan,  20%-ban emelkedett. Távol - keletről hazánkba érkezetteket nagyobb vállalatoknál, KKV - nál, valamint a mezőgazdaságban foglalkoztatják. 
Jóval nyomottabb bérezésük ellenére is munkába állnak, mert annak reményében jöttek Európába, ez  a Kánaánok szigete. Jelen elégedettségük meddig fog tartani, senki nem tudja. Mi történik, ha a későbbiek során, béremelési követelésükkel fordulnak munkáltatóikhoz és azok megtagadják ? Elképzelhetően utcára vonulnak és felháborodásuknak, tettlegességgel   adnak nyomatékot. 
Törni, zúzni fognak. Számukra idegen ország rendőrségi beavatkozását, tettlegességgel torolják meg, de  ebben az esetben,  kik lesznek a felelősök ? Mi fog történni a védtelen őshonos magyar állampolgárokkal ? Őket saját hazájukban éri idegenek által elkövetett terror ?
MIT JELENT A GLOBÁLIS NÉPVÁNDORLÁS A FIDESZ KORMÁNYNAK. 
Pár szóban az előzményekről.
 - Svájci frank hitelek miatt, több tízezer magyar család kényszerült külföldön munkát vállalni, hogy az ott megkeresett jóval nagyobb fizetésekből a magyarországi lakásuk, házuk banki részleteit fizetni tudják.
 - Későbbiekben, egy állam által is engedélyeztetett befektetési csoport értékpapírjainak bukása okozott mérhetetlen csapást a magyar befektetőkre, akik ezen ok miatt voltak kénytelenek külföldre távozni. Magyar politikai hozzájárulás áldozatai lettek. 
Ami a magyar szakmunkásokat, tanult felsőfokú végzettségűeket országunk elhagyására késztette, az a rabszolgatartó állapot, ami Magyarországon még mindig szájzáras tétel. 
A Fidesz-KDNP megfélemlítő propagandája, a mai ifjúságot is gondolkodóba ejti, - maradjanak, vagy távozzanak hazánkból.
Közvélemény jelzése szerint, fiataljaink nem kívánnak hazánkban családot alapítani, nem akarnak gyereket vállalni. ORBÁN VIKTOR ÉS KORMÁNYA VIZET PRÉDIKÁL, MIKÖZBEN BORT ISZIK.
Feltehetően, kormány utasításra adnak ki Indiából, Pakisztánból és további távol - keleti országból érkezetteknek munkavállalási engedélyeket. NETÁN ELFOGYOTT A MAGYAR ?
NEM ELŐBB KELLETT VOLNA INTÉZKEDÉSEIKET ÁTGONDOLNI ?  HELYZETKÉP ÉRTELMÉBEN A JELENSÉG, NEM MINŐSÜL  MAGYAR ELLENES  CSELEKMÉNY SOROZATNAK  ?
VAGY ÖNÖK REMÉLHETŐEN NEM VALAMI HAZA ELHAGYÁSRA SZAKOSODOTTAN  TELJESÍTENEK ? SZÁNDÉKUKBAN ÁLL, HOGY KIPUCOLJÁK A KÁRPÁT - MEDENCEI MAGYARSÁGOT ?
EGY TÉNY ! 2024-ES ÖNKORMÁNYZATI ÉS EP VÁLASZTÁS SORÁN TÁRSADALMUNKNAK UTOLSÓ LEHETŐSÉGE LESZ, HOGY ORSZÁGUNKBAN, HELYI, KISKÖZÖSSÉGI SZINTEN A MAGYARSÁGOT EGYBETARTSÁK - MEGMENTSÉK.

FELHÍVÁS ! PÁRTOK SZÁMÁRA JELÖLÉST NE TEGYENEK, PÁRTOKRA NE SZAVAZZANAK ! GONDOLKODJANAK HELYI SZAKAVATOTT, FÜGGETLEN JELÖLTEK ÁLLÍTÁSÁBAN, MEGSZAVAZÁSÁBAN.
RENDSZERT VÁLTANI, ALSÓBB SZINTRŐL IS LEHET.
ISTEN ÓVJA A MAGYAR KÖZTÁRSASÁGOT ÉS LAKOSSÁGÁT !

J.E.        

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse