Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22560

Alkotmányos állampolgári jog

2023-01-05
Adminisztrátor
174
Mint közismert, napi osztásban kapjuk a rosszabbnál rosszabb híreket hazánkban történtekről. Állampolgáraink, csak fejüket kapkodják - MI LETT VELED MAGYARORSZÁG.
Arányaiban a mai eseményekkel szemben, az idézőjeles átkosban, a magyarországi közbiztonsági mutatók, távlatilag, "MINT MAKÓ JERUZSÁLEMTŐL " vannak. Mára a mutatók, nagyon rossz irányba változtak. Felderítetlen bűncselekmények százaival találkozunk.
Milyen negatív összetevők jelentkeztek be ebben a modernek mondott világban? Sajnálatosan, hazánkban százával hagyják el a belügyi szolgálatot. A rendőrség gyakorlati teendőit felemésztő adminisztráció, teljes kilátástalanságot idéz elő. A rendőreink nem a gyakorlatban teljesítenek, ugyanis a belügyminiszternek sokkal fontosabb az adminisztráció által igazolt : vagyunk, szolgálunk és védünk jelszavak. Majd teljesen mellékes, hogy az utcákon nincsen elegendő létszámú  járőr. A kapitányságokon, őrsökön, olyan kevés létszámú nyomozó van szolgálatba, hogy a felhalmozott bűncselekmények felderítését képtelenek maradéktalanul teljesíteni, főleg amikor a papírmunka felemészti a szolgálati idejük nagy részét.
HOL VAN MA A "KAKAS TOLL" ? HOGYAN LEHETETT AZ, HOGY MÉG JÓVAL KISEBB LÉTSZÁMÚ CSENDŐRSÉG IS JOBBAN TELJESÍTETT ?
A mai világunkban kiemelten kezelt emberi jogok vonzatai, hogy a tisztességes állampolgárokat nem védelmezik, de a bűnözőket igen védetté teszik, ami felháborítja nem csak a civil társadalmat, hanem a jobb érzésű, hivatástudattal dolgozó rendőröket, nyomozókat is.
Ilyen körülmények között, az alacsony bérezésük ellenére az egynéhány rendőrrel nem lehet egy ország alkotmányában foglaltaknak eleget tenni. 
Sarkalatos kérdés, -  MIÉRT ÉPPEN A BELÜGYMINISZTER NEM LÉP A TÖRVÉNYHOZÁS IRÁNYÁBA, HOGY ÉRDEMI VÁLTOZÁSSAL ALAKULHASSON MAGYAR NÉP KÖZBIZTONSÁGA?
Miként fordulhat az is elő, hogy A GÉPKOCSIK ÁLTALI HALÁLOS KIMENETELŰ BALESETEK nem kellőképpen vannak megítélve ? A KÉPKOCSI VALÓJÁBAN EGY KOMOLY FEGYVER, MIÉRT NEM KELL A JOGOSÍTVÁNY MEGSZERZÉSE ELŐTT PSZICHIÁTRIAI VIZSGÁLAT?
HOGYAN LEHETSÉGES, HOGY OLYANOK IS JOGOSÍTVÁNNYAL RENDELKEZNEK, AKIKNEK MÉG NYOLC OSZTÁLYUK SINCSEN MEG. EGYÁLTALÁN CSAK AZ LENNE A LÉNYEG, -  EMBEREK AUTÓT VEGYENEK ÉS ADÓZZANAK ? AZ EMBERÉLET, MINT EGY LÉGYPISZOK A FALON LENNE ?
Tisztelt Állampolgárok !
Mint látják, a "HAL A FEJÉTŐL BŰZLIK". KÖTELEZNI KELL A TÖRVÉNYHOZÓKAT, HOGY A BELÜGYI TÁRCA NAPI GONDJAIN SEGÍTVE, HOZZANAK ÚJ, NYOMATÉKOS TÖRVÉNYEKET.
ÚGY LEGYEN !
Üdvözlettel bort, búzát, békességet kívánnak : lajosmizsei kisgazdák Engelmann József 
 
   
 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse