Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Aki a jogerős bírósági ...

2024-05-23
Adminisztrátor
31

Tisztelt Magyar Honfitársaink !

Kérjük Önöket, a Független Kisgazdapárttal kapcsolatos választási kezdeményeket, vagy fúziókat tekintsék semmisnek. A kisgazdapárttal kapcsolatos mindennemű jogi eljárás, a felszámoló biztos hatáskörében van.
A párt utolsó központjának címe : Budapest, IX. kerület Kinizsi utca 22, szám volt, amit évekkel korábbi időpontban az Állami Számvevőszék, Kincstár visszavett, tehát a pártnak jelenleg, bejegyzett központja nincs.
Evvel szemben, nem tudni milyen indíttatással, de Balogh Károly magát a párt elnökének kiadva, központnak továbbiakban is a Budapest, IX. kerület Kinizsi utca 22 számot teszi közzé, amivel a közvéleményt megtéveszti.
Köztudott, hogy Balogh Károly a Jobbikkal tett kísérletet bizonyos kapcsolatteremtésre. Feltételezhető, hogy a Jobbik jogi szakemberei tisztában vannak, hogy Balogh Károly a kisgazdapárttal kapcsolatosan, mint nem jogosult jár el. " 
Minden esetre, amit egyes emberek a kisgazdapárttal kapcsolatban maguknak megengednek és a törvényt sem betartva gazdasági haszonszerzés érdekében tevékenykedhetnek, miért nem esnek büntethető státuszba ? "
Ezt a közleményt azért volt fontos nyilvánosságra hozni, mert nagyon sok pártszervezet szívesen fuzionálna Magyarország egyetlen keresztény konzervatív történelmi pártjával. Ez jogilag, nem lehetséges. 
Bor, Búza, Békesség még várat magára, de Isten, Haza, Család ereje, egyszer majdcsak lehetővé teszi, hogy a kisgazdapárt újra nagy lesz és a magyar lakosságot képviselheti. 
l.k.

        

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse