Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

SZEMBE KÖPŐSDI

2023-12-17
Adminisztrátor
59
Amikor egy ország miniszterelnöke, maga sem tudja mit akar, akkor miért próbálja a kínos döntéseket  saját országának lakossága nyakába akasztani ? SZÍNI JÁTÉKKAL A NEMZETI KONZULTÁCIÓIG ? 
A magyar társadalom kishitűségét kihasználó Fidesz-KDNP nemzeti konzultáció címet adta egy olyan dokumentumhoz, amiben kizárólagos szavazó bázis regisztráció a tét.
Amennyiben jól értesültünk, ez már az ötödik konzultáció. Elgondolkodtató módszereket használ a Fidesz-KDNP. Az adófizetők pénzén megrendezett 5 konzultáció árai, ezidáig 35 milliárd forintra rúg !
Egy levél postai ára  130 Ft, a retúr szintén ennyi, az egyenlő 260 Ft egy levél. Egy ív nyomdai költségének megközelítő ára 520 Ft. Továbbá követve a levelek kézimunka erő költségét, egy levél teljes  összege 1000 Ft / fő. 
A magyar szavazók száma hazánkban, 6 - 7 millió fő. Ennek arányában lettek a levelek kézbesítve, amik ára összesen, kb. 7 milliárd Ft. Amennyiben a Fidesz-KDNP általa jogszerűnek gondolt személyi adatokhoz jutás, egyszerűsítetten egy NEMZETI KONZULTÁCIÓ keretein belül lehetséges, akkor miért lázonganak az ellenzéki oldal pénzhez jutásának módjáról ?
A bal liberális gittegylet idegen országok költségvetéséből eredő pénzeket juttatott hazánkba, miközben a Fidesz-KDNP saját népének megdolgozott adóit használja saját célra.
EBBEN A HELYZETBEN, ÉRDEKEK CSATÁJÁNAK SZEMTANÚI LEHETÜNK. A jelenséget követő sárdobálással megfejelten, a magyar népet vezetik orránál fogva, miközben jogsértésüket próbálják palástolni. Higgyék el, a jogállamiságot nem Magyarországon kell keresni. Sajnálatosan a nemzetközi megítélésben sem rózsás a helyzet, mivel Magyarország miniszterelnöke maga sem tudja mit akar és sok esetben mást cselekszik, mint amit mond !!!
ÖSSZEGEZVE A KONZULTÁCIÓT ! ORBÁN A MAGYAR TÁRSADALOMTÓL ELVÁRJA, HOGY SZAVAZZANAK, MIKÖZBEN ÉPPEN Ő BRÜSSZELBEN NEM SZAVAZOTT !

ERRE TEKINTETTEL, A MAGYAR TÁRSADALOM MINISZTERELNÖKE, ÉPPEN SAJÁT KÉRDÉSÉVEL HELYEZKEDETT SZEMBE. 
AKIK A KONZULTÁCIÓT KITÖLTIK, AVVAL CSAK SAJÁT VÉLEMÉNYÜKET FOGALMAZZÁK MEG, AMINEK SEMMI NYOMATÉKA NINCSEN, hacsak nem saját személyi adataikat kívánják a Fidesz-KDNP-nek adni.

M.K. 


   

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse