Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22560

2024-ES VÁLASZTÁS, LAJOSMIZSÉN

2024-05-13
Adminisztrátor
117
Idézőjeles pszichológiai vizsgálat szerint juthatnánk el emberi gondolatok gyakorlatiassági mutatóihoz. Mit jelent ez ?
Maga csak az ember a megmondhatója, milyen kapcsolódások lehettek a korábbi LAJOSMIZSEI ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSI EREDMÉNYEK ÉS A KORMÁNYPÁRTTÓL VALÓ FÜGGŐSÉG VONATKOZÁSÁBAN ? Az eredmények arra mutatnak, mintha a lajosmizseiek nem is akarnának maguknak
 függetlenséget, ÖN - KORMÁNYZATOT . 
Nagyon sokak kizárólagosan azt hiszik, - ha nem a mindenkori hatalom mögé sorakoznak be, tehát nem kormánypárti és közeli polgármester, vagy képviselők nyernek, akkor Lajosmizse - városának gazdasági megítéltetése ötödrangú lesz.
EZ EBBEN A FORMÁBAN, NEM ÁLLJA MEG A HELYÉT, MERT EGY FÜGGETLEN KÉPVISELŐ TESTÜLET ÉS POLGÁRMESTER IS KÉPES LAJOSMIZSÉT JÓL MŰKÖDTETNI.
Sokak azt sem veszik komolyan, hogy ennek a 11 ezres városnak a gazdasági mutatóit, A JEGYZŐI MUNKA SEGÍTI, MIVEL MAJDNEM MINDEN JOGI ÜGYÉRT FELELŐS.
PÁLYÁZATOK SOKASÁGÁNAK ÁTTEKINTÉSE, HATÁRIDŐK BETARTÁSA, A RENDŐRSÉGGEL PÁRHUZAMBAN A VÁROS KÖZBIZTONSÁGÁNAK JOGI ELJÁRÁSAI és még további teendők sokasága. A jegyzői munka fontosságát, nagyon kevesen említik meg. 
Most térjünk vissza a választáshoz. Lajosmizsén induló "ármány és szerelem" közeli jelöltek : Fidesz, Mi Hazánk Mozgalom, "MAGOSZ és Baráti Társasága", stb. semmi meglepetést nem okoztak. 
Evvel szemben, egy önszerveződés eredményessége által, erre a választásra meglepetésszerűen jelentkezett be - A KÖZÖSEN LAJOSMIZSÉÉRT EGYESÜLET. Valami azt sugallja, AZ ÖNKORMÁNYZAT  FOGALMÁNAK VALÓDI ÉRTELMÉT, ŐK KÍVÁNJÁK GYAKORLATOSÍTANI. NYOLC ELKÖTELEZETT LAJOSMIZSEI ÁLLAMPOLGÁR DÖNTÖTT. A VÁROSIRÁNYÍTÁST, LAJOSMIZSE FÜGGETLENSÉGBEN KÍVÁNJÁK VÉGREHAJTANI.
Úgy néz ki, valami elkezdődött. 
Isten, Haza, Család fogalmai, végre elérték Lajosmizsét.
L.K.
  
  
 
  

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse