Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25059

Beágyazott hatalom

2024-03-06
Adminisztrátor
80
Antal József volt miniszterelnök politikai beállítottsága, nem képezte egy nemzet függetlenségi harcát, annak ellenére, hogy 1945-től számítottan, megszállt gyarmati sorban éltünk, többek között Ő is. Mindent összevetve, Antal politikája, a mindenkinek való megfelelést irányozta meg, aminek negatív hozamát, a magyar társadalom máig "nyögi". 
Ezt megfejelte az 1994-es Horn Gyula és volt kommunista hatalom embereinek visszaválasztása, ami a magyar társadalomnak végleges kegyelemdöfést jelentett.

A felelősség nem egyoldalú, mivel éppen azok választották vissza a kommunistákat, akiknek hozzátartozóit felakasztották, gulágokba terelték, testi és lelki terrorba tartották, padlásaikat leseperték, vagyonaikat elkobozták.
A magyar társadalom saját végrendeletét maga deklarálta és szinte megmételyezve szavazott a kommunistákra. Az MSZMP utódpártja, az MSZP,  nemzetünket az utolsó fillérig kiszolgáltatta.
Ez volt hazánk második Trianonja. 

Legelsőnek, a magyar élelmiszeripart semmisítették meg. Tudomásukra hozzuk, ezek az üzemek Európa legnagyobb gyárai voltak ( nagykőrösi, kecskeméti konzervgyárak, cukoripari feldolgozó üzemek, vágóhidak, stb.)
Ami még megbotránkoztatóbb és a hazaárulással felérő vétség, hogy AZ ÉLELMISZER BELFÖLDI FORGALMAZÁSÁNAK JOGÁT, A KÖZÉRT VÁLLALATOT FELSZÁMOLTÁK. Gondolkodjanak egy csipetnyit. A KÖZÉRT SZÓ A MAGYAR NYELVÉSZET CSODÁJA. KÖZ, - AZOK MI VAGYUNK ÉS AZ - ÉRT MÉG JOBBAN MEGERŐSÍTI EGY TÁRSADALOMÉRT TENNI AKARÁST.
A magyar népet orránál fogva vezető kommunista utódpárt, intézkedésben, saját élelmezésünk jogát adta idegenek kezére. 
A nyugati gyarmatosítók, érzéketlenül állapítanak meg élelmiszer árakat. A magyar társadalmat nem kímélve, saját profitjuk gyarapításának érdekét figyelembe véve áraznak. 
A MAGYAR PARASZTSÁG MAGÁRA MARADT. TELJES KISZOLGÁLTATOTTSÁG URALJA AZ AGRÁRIUMOT.

Igaz naivan, de a magyar parasztság korábban azt remélte, hogy a Fidesz-KDNP kormány programjában az élelmiszeripar felfejlesztését helyezi mindenek felettivé. A belföldi termékeink forgalmazását, magyar kereskedelmi láncokkal gondoltan gyakorlatosítják. EZ MÁIG, ALIG KISMÉRTÉKBEN TÖRTÉNT MEG. MINDAZON ÁLTAL ÉREZHETŐ ÉLELMISZER ÁRROBBANÁST, A NYUGATI KERESKEDELMI HÁLÓZATOK INDUKÁLTÁK. A magyar kormánynak tudnia kellett, amennyiben időben nem lépnek az élelmiszer kereskedelem innovációjának terén, A TÁRSADALMI ELÉGEDETLENSÉG FEJÜKRE NŐ. EZEKET AZ ÉLELMISZER ÁRAKAT A NYUGATI BÉREZÉSEKHEZ IGAZÍTOTTÁK, DE NEM A MAGYAROKÉHOZ.
Európai Unió ide vagy oda, de társadalmunk nem lehet szenvedő alanya egy kizsákmányoló hatalom játszmájának. A FIDESZ-KDNP KORMÁNYNAK SZÍNT KELL VALLANIA, KINEK AZ OLDALÁN ÁLLNAK.
TUDOMÁSUKRA HOZZUK, AMENNYIBEN ILYEN TEMPÓBAN ROMLIK AZ AGRÁRIUM HELYZETE HAZÁNKBAN ÉS A MAGYAR PARASZTSÁG KISZOLGÁLTATOTTSÁGA MÉG HATVÁNYOZÓDIK, - ÉLELMISZER HIÁNYRA SZÁMÍTHATNAK. 

CSAK LAJOSMIZSÉN TÖBB PARASZT CSALÁD FEJEZTE BE PÁLYAFUTÁSÁT, DE ORSZÁGOS SZINTEN TÖBB EZERRE TEHETŐ A AZ AGRÁRIUMOT FELADÓ TERMELŐK SZÁMA.
HIGGYÉK EL, NEM RIOGATÁS, DE PISZOK ROSSZ IRÁNYBAN HALADUNK. EZEN KELL MIHAMARABB VÁLTOZTATNI.

Engelmann József lajosmizsei volt kisgazda kijelentem, amennyiben a kormány A MAGYARSÁG ÉLELMEZÉSÉT NEM NEMZETSTRATÉGIA SZINTEN KEZELI és mihamarabb józan paraszti gondolataikat nem helyezik PRIORITÁSKÉNT, ÖNÖK BUKÁSRA VANNAK ÍTÉLTETVE. Vegyék tudomásul, - az éhes gyomor csodákra képes.
Üzenetképpen : Bor még van, Búza hamarosan akadozva, a Békesség, a béka segge
alatt. Jól van ez így ???
j.e.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse