Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Mindenki Lajosmizséért

2024-03-07
Adminisztrátor
109
Meglepetések, napról napra ! 
Lajosmizse városának következő öt évi irányítása, kiemelt projektnek minősül. 
Közel 11 ezer lélekszámot regisztrált városkába, az önkormányzati választásra késztetettek száma, minden elvárást felülmúlja. A legújabbak szerint indulni kívánók : Fidesz-KDNP, Lajosmizsei Gazdakör, Mi Hazánk Mozgalom, DK, Összefogás Lajosmizséért Szervezet, Lajosmizsei Cigány-kisebbség, stb. A fentiekben nevesítettek között, a független jelöltek száma jelenleg, még ismeretlen.
A látottak alapján a hatalmi játékok szerint, milyen konzekvencia vonható le ? A jelöltek olyasmiért küzdenek, aminek a jogi, pénzügyi gazdája, - A MAGYAR KORMÁNY - Fidesz-KDNP. 
Tisztelt Mindnyájuk !
Jövőbeli városirányítás, ahol a "kenyéradó gazda" oszt morzsákat, ott a nyertes polgármesternek és képviselő-testületének intézkedési hatásköre, minimálisra csökken. Valójában a magyar kormány az ÖNKORMÁNYZAT "szentségét", az állampolgári akarat kistérségi működését megakadályozza. Emlékeztetnénk Önöket, Macron francia diktátor legutolsó kijelentésére : ITT ÉN VAGYOK AZ ELNÖK, ITT AZ LESZ AMIT ÉN MONDOK ! Ebben az esetben Orbán Viktor cselekedetét is érdemes átgondolni, mivel Ő AZ ELNÖK ÉS AZ LETT AMIT MONDOTT, elvette az önkormányzatok teljhatalmát.
A feltehető önkormányzati választás nyerteseinek, két alternatívájuk marad. Beállnak a Fidesz -KDNP jármába, vagy ha nem, Lajosmizsének NYERTES PÁLYÁZATOK nem létezvén , SEM PÉNZRE, se posztóra, NE REMÉNYKEDJENEK.
Mi következhet ezek után ? A SZEGÉNY NYERTESEK megbélyegzése. Fidesz jelszavak egyike - na látják, ezek sem képesek semmire, MINT A BUDAPESTI FŐPOLGÁRMESTER.
Orbán azt már elfelejtette megjegyezni, - központi pénzelvonásokkal, nincs olyan polgármester a világon, akit ne lehetne lejáratni, megbuktatni.  
Tények árnyékában, egy hasonlat,  - az "erősebb kutya használja a szukákat"! Hazánkban a demokrácia alapja olyan mélységben van, amit 500 lóerős kotrógéppel sem lehet felszínre hozni.
Ez lebegjen minden indulni kívánó szeme előtt - semmiből, csak semmit lehet csinálni.
EBBEN REJLIK ENNEK A VÁLASZTÁSNAK A "rákfenéje".
OLYAN ORSZÁGBAN,AHOL MAJD A FŐNÖK, EGY SZEMÉLYBEN MEGMONDJA, AZT A RENDSZERT, SZOCIALIZMUSNAK, KOMMUNIZMUSNAK HÍVJÁK. 

MINDENNEK ELLENÉRE,  AKIK MÉG  FÜGGETLENEKNEK MERIK MAGUKAT MONDANI ÉS INDULNAK A VÁLASZTÁSON, SOK SIKERT KÍVÁNUNK ! 
L.K.


 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse