Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 195 db

Hírdetések

Összes látogató: 15903

Rossz törvény általi halálozás

2024-01-30
Adminisztrátor
58
Hazánk kormányalkalmazásában foglalkoztatott jogászok - törvényalkotók - nagyon sok esetben, átgondolatlan, gyakorlatban hibás jogi alkalmazást nyújtanak be a parlamenti honatyák elé.
Egyszerűen érthetetlen, miért nem mindig a GYAKORLATBAN legegyszerűbb, hasznosítható, mindenki számára megérthető törvényeket hoznak ? Hogyan történhet meg, hogy a parlamenti képviselők elé benyújtott új, vagy régi törvényjavaslat módosításnál, sok esetben a Fidesz-KDNP parlamenti többség, szavazati aránya nyújt jogosítványt, hogy sokak csak a szavazó gombok nyomkodásával, teljesítik kenyéradó gazdájuk követelését. Saját véleményüket elhallgatva szavaznak meg olyan törvényt, ami közvetlen az ember élet veszélyeztetését jelenti.
Miről van szó ?
GÉPJÁRMŰVEK ÉS GYALOGOSOK KÖZÚTI HASZNÁLATÁRA KÉSZÍTETT ÉS PARLAMENTÁRISAN ELFOGADOTT TÖRVÉNYRŐL KELL SZÓT EJTENI.
AMIÓTA A PARLAMENTI HONATYÁK, A 2KM-REL KÖZLEKEDŐ GYALOGOSNAK ADTAK ELSŐBBSÉGI JOGOSÍTVÁNYT
 , A KRESZ BETARTÁSÁVAL - 50 KM SEBESSÉGGEL - HALADÓ GÉPKOCSIKKAL SZEMBEN, AZÓTA TÖBB TUCATNYI HALOTT LETT ÁLDOZATA, ENNEK A TÖRVÉNYNEK.
A 2KM TEMPÓBAN LÉPKEDŐ GYALOGOSOK, AZ ŐKET VÉDELMEZŐ TÖRVÉNNYEL VISSZAÉLVE OLYAN KRITIKÁTLAN HELYZETEKBE HOZZÁK A GÉPKOCSI VEZETŐKET, HOGY AZ 50 KM SEBESSÉGŰ GÉPKOCSIJUK VEZETÉSÉNÉL, HATSZÁZ FELÉ KELL TEKINGESSENEK, - NA VAJON HONNAN , MELY IRÁNYBÓL LÉP  ELÉJÜK EGY TÖRVÉNY VÉDET "MADÁR". 
FELTÉTELEZHETŐ, HOGY A JOGALKOTÓ SZÁNDÉKÁVAL VÉDELEM ALÁ AKARTA HELYEZNI  A GYALOGOSOKAT, DE A GYALOGOSOK AZONNAL A TÖRVÉNNYEL ÉLVE , SOK ESETBEN SAJÁT ÉLETÜKET IS VESZÉLYEZTETVE LÉPNEK A GÉPJÁRMŰVEK ELÉ.
EGY MÁSIK ASPEKTUSBAN A GYALOGOS KÖZLEKEDÉSE .  AMIKOR EGY  GYALOGOS NÉGY SÁVOS ÚTVONALNÁL A ZEBRÁN ÚGY AKAR ÁTHALADNI, - LEHORGASSZA FEJÉT, VAGY ÉPPEN A HÜLYE TELEFONJÁT NYOMKODJA - NA LÁTJÁTOK HÜLYE AUTÓSOK, NEKEM VAN ELSŐBBSÉGEM. A 2KM-REL GYALOGLÓ ELVÁRJA, HOGY 50 KM-REL HALADÓ GÉPJÁRMŰ A 200 MÉTERENKÉNTI ZEBRAFELFESTÉSNÉL SATU FÉKEZZEN, MERT A GYALOGOS NEM TUD 20 MÁSODPERCET VÁRNI, HOGY AZ ÚTON ÁTHALADHASSON ??? MEGDÖBBENTŐ JOGALKOTÓI ÉS ÁLLAMPOLGÁRI FELELŐTLENSÉG AMIT NAP, MINT NAP MEGTAPASZTALHATUNK. EGY FELTEHETŐ GÁZOLÁS ESETÉN , GONDOLJANAK A GÉPKOCSI VEZETŐ LELKI ÁLLAPOTÁBA ? 
BUDAPESTI VAGY ÉPPEN BÁRMELY NAGYVÁROSI FORGALOM ESETÉBEN ,A GYALOGOSNAK CSAK ARRA KELL FIGYELJENEK, MIKOR ÉS HOVÁ LÉPNEK. EGY GÉPKOCSI VEZETŐNEK, AKI EGY IDÉZŐJELES ADÓFIZETÉSSEL DÍJAZOTT, HALÁLT ELŐIDÉZŐ GÉPKOCSIBAN (FEGYVERBEN) ÜL, HÁNY FELÉ KELL FIGYELJEN ?
NAGYON SOK ESETBEN VALÓBAN A GÉPKOCSI VEZETŐK A HIBÁSAK, DE AKKOR IS, A GYALOGOS ÉS GÉPKOCSI VEZETŐI FELELŐSSÉGRE ÚJ TÖRVÉNYT KELL ALKOTNI.

AZ EGYMÁS IRÁNTI FIGYELEM ÉS EMBERÉLET JÓVAL TÖBB, MINT EGY EGYOLDALÚ TÖRVÉNYI SZABÁLYZÓ. 
KÉRVÉNYEZZÜK A FIDESZ-KDNP PARLAMENTI HONATYÁK BÁRMELYIKÉT, TERJESSZENEK INDÍTVÁNYT AZ IDÁIG BIZONYÍTOTTAN ROSSZ TÖRVÉNY MÓDOSÍTÁSÁRA. 
KÖSZÖNET A MEGHALLGATOTTAKÉRT, KÍVÁNUNK BORT, BÚZÁT, BÉKESSÉGET KISGAZDÁK.

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 195 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse