Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

"Angyalok ritkán tévednek"

2024-01-27
Adminisztrátor
63
Történelmi folytonosság vezetett arra a megállapításra, HOGY 1945 UTÁN MEGTÖRTÉNT EURÓPA FELOSZTÁSA, AMELY VALAMELYEST STABILIZÁLÓDOTT ÉS A HATALMI HEGEMÓNIA ÁRNYÉKÁNAK SÖTÉT SZÍNE, EGYRE JOBBAN ELHALVÁNYULT. EURÓPA NÉMI LEVEGŐHÖZ JUTOTT. 
A háború, azért nem múlt el. Európa, ideológiák harcterévé vált. Mindkét tábor részről történő erődemonstráció, a fegyvergyártásban csúcsosodott ki. Az atomfegyverek elrettentő hatása, meggyőzőnek bizonyult. RELATÍV BÉKÉBEN ÉLHETTÜNK.
Európa aránylagos nyugalmának megzavarását , az iszonyatos  léptékű technológiai forradalom idézte elő. MINDENKI MINDENKIVEL VERSENG.
A nyugati hatalmak közül, csak a németeknek nem volt fegyvergyártásra jogosítványa, de a többieknek igen. A háborút vesztett németeket rosszul érintette, hogy az amúgy is gazdaságos fegyvergyártásból kirekesztettek lettek. Milyen megoldást láttak a nyugati országok a keleti tömb elleni hatékony fellépésért? LÉTREHOZTÁK A KÖZÖS PIACOT. KATONAI MEGERŐSÍTÉS CÍMÉN, A NATO-T . 
ENNEK ELLENPÓLUSAKÉNT létrehozták a keleti oldalon, a KGST-T, valamint a szocialista tábort védelmező közös haderőt. EURÓPÁBAN - A KISEBB NEMZETI FORRADALMAKAT FÉLRETÉVE, - ARÁNYLAG NYUGALOM VOLT. EZ A KONTINENS végre , BÉKÉT ÉLVEZHETETT.  AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOKNAK EZ A BÉKE, EXTRA HASZNOT NEM HOZOTT, TEHÁT ARRA AZ ELHATÁROZÁSRA JUTOTTAK, A NEMZETI NACIONALIZMUS  TERÉN KELL EURÓPÁBAN FESZÜLTSÉGET KEZDEMÉNYEZNI.
ÉRTELEMSZERŰEN, CSAK EGYSÉGES ORSZÁGOK KÉPESEK HATÁSOS ERŐDEMONSTRÁCIÓRA. A VOLT SZOCIALISTA ORSZÁGOK TERÜLETI MEGOSZTÁSÁT KELL MIELŐBB ELÉRNI, ami által jóval gyengébbek lettek.
A volt Szovjetunió, Csehszlovákia, Jugoszlávia, a Balkán, korábban olyan katonai és gazdasági erőt képviseltek, ami AMERIKA GAZDASÁGI ÉS KATONAI KÉPLETÉBEN, NEM FÉRT BELE. AZ AMERIKAI POLITIKA HOZZÁSZOKOTT, - ITT CSAK MI DIKTÁLHATUNK. Nos, ezért történhetett meg a fentiekben felsorolt országok felosztása. MINDENT ELKÖVETTEK, HOGY GYENGÍTSÉK EURÓPÁT.
A LEGTRAGIKUSABB JELENSÉG VOLT, AMIKOR A SZOVJETUNIÓ FELBOMLOTT. AZ AMERIKAIAK DÖRZSÖLTÉK KEZEIKET, - A LEGERŐSEBB ELLENFÉL DARABOKRA HULLOTT.  A CSEHSZLOVÁKIA FELOSZTÁSÁVAL KÉT LÉGYPISZOKNYI ORSZÁGOCSKA JÖTT LÉTRE,  - AMERIKAI RÉSZÉRŐL AZONNAL  ZSAROLHATÓK LETTEK.
A LEGNAGYOBB TRAGÉDIA A BALKÁNON TÖRTÉNT. A SZÉTSZAKADT KIS ORSZÁGOCSKÁK KATONAILAG, GAZDASÁGILAG  TELJESEN KISZOLGÁLTATOTTAK.  AZ EURÓPAI UNIÓ MEGALAKULÁSA EGYEBEKBEN AMERIKAI INDÍTVÁNY, AMI A CENTRALIZMUST, KÖZPONTOSÍTOTT RABSZOLGATARTÁST FÉMJELZI. 
MINDEN SZÉTSZAKÍTOTT ORSZÁG EGYENLŐ LETT A NULLÁVAL. 
MI A HELYZET UKRAJNÁVAL ? NA, JA ! AZ AMERIKAI TÖKE AHOVÁ A LÁBÁT EGYSZER BETESZI, OTT  AZ ÉRINTETT ORSZÁGOK JAVAIT TUTI LERABOLJÁK.  CÉLOK ELÉRÉSE VÉGETT FELBÉRELT PROVOKÁTORRAL TESZIK AZ ÉRINTETT ORSZÁGOT , - JELENBEN UKRÁN HONT - A FÖLDDEL EGYENLŐVÉ. AZT KELL VALÓJÁBAN KIELEMEZNI, KI A PROVOKÁTOR ? EGY OLYAN ORSZÁG, AMELYIK UKRAJNÁTÓL 16 000.KM-RE VAN ÉS EGY MÁSIK KONTINENS BÉRLŐJE, VAGY OLYAN ÉRINTETT, AKI AZ AMERIKA FINANSZÍROZÁSBAN TÖRTÉNT AGRESSZIÓT KÖTELES ELVISELNI ??? 
SAJNÁLATOS, EURÓPAI FORGATÓKÖNYVÉT AMERIKAI PÉNZÜGYI HATALMAK SZERKESZTETTÉK ÉS AZ EURÓPAI BIZOTTSÁGBAN, TANÁCSBAN, PARLAMENTBEN MEGTALÁLTÁK AZOKAT A HELYTARTÓKAT, AKIK MINDEN UTASÍTÁSUKAT VÉGREHAJTJÁK.   
EURÓPA LAKÓSSÁGÁNAK  MÉRLEGELNIE KELL,  - ELFOGADJÁK E AZ UNIÓ HELYTARTÓIT ÉS AMERIKAI GAZDÁJUKAT, VAGY ÖSSZEFOGÁSBAN TAKARÍTJÁK KI EURÓPÁBÓL AZ AGRESSZOROKAT.  BÉKÉBEN, EGYÜTTESEN  ÉPÍTSÜK A  FÜGGETLEN EURÓPÁT.
SOK VÁLASZTÁSUK NINCSEN. 
az angyalok ritkán tévednek : jeligével ...  

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse