Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

FIDESZ MATEK NEMZETI KONZULTÁCIÓ

2024-01-25
Adminisztrátor
74
Orbán Viktor elképzelhetetlen magabiztossággal bejelentette : a magyar néphez intézet nemzeti konzultáció sikeres volt. Állampolgáraink abszolút többsége, a kormány elképzelése szerint voksolt. A kormány tevékenységét maximálisan támogatják.
BRAVÓ ELVTÁRSAK !
Független, gondolkodó állampolgárokban is felmerül a kétely, - vajon mit számoltak a Fidesz-KDNP pártkatonák? Talán nem azokat a törvénybe ütköző adatgyűjtési íveket, AMIVEL ÉPPEN ELŐTTE VALAMELYIK BAL - LIBERÁLIS PÁRTOT VÁDOLTÁK MEG ?

EMLÉKEZTETJÜK A KEDVES OLVASÓKAT, HOGY A KONZULTÁCIÓS ÍVEK MELLETT OTT LAPULTAK AZ ADATBÁZIS GYŰJTÉSRE ALKALMAS ÍVEK. ERRŐL MIÉRT NEM BESZÉLNEK A FIDESZ SZÓCSÖVEK?
Továbbá, amit a miniszterelnök figyelmen kívül hagy, hogy, csak 1.5 millióan küldték vissza az íveket. Egyszerűen matematikailag nem stimmel amit Orbán úr állít, hogy nemzetünk abszolút többsége támogatja a kormányt.
Kérvényezzük az általános iskolák pedagógusait, tanítsák meg már végre az Orbán kormány minden emberének a százalék számítást. Közismert adatok szerint hazánkban 7.2 millió szavazó állampolgárunk van és abból, ha 1.5 millióan küldték vissza az íveket, ez hány százalék ??? EZ LENNE A FIDESZ-KDNP ABSZOLÚT TÖBBSÉG ?
NE NEVETTESSÉK KI MAGUKAT !

Továbblépve, próbáljuk megérteni az orbáni matekot. Az előző konzultációk visszaküldési arányai jóval nagyobb számban történtek meg, mint most. 
Elsőre közel 3 millióan, másodjára 2,5 millióan, most 1,5 millióan KÜLDTÉK VISSZA AZ ÍVEKET. Tudják mit jelent ez a Fidesznek ? Egy pillanatnyi időközi szavazatszámlálást, hogy is áll a Fidesz -KDNP szavazó bázisa ? NOS ELNÖK ÚR, NAGYON ELKESERÍTŐ, HOGY MÉG A STABIL FIDESZ SZAVAZÓBÁZIS, VALAMINT A SZIMPATIZÁNSOK SZÁMA IS BRUTÁLISAN CSÖKKEN. MI A TÚRÓ VAN ? A FIDESZ LÁTVA AZ ÁLLAMCSŐDÖT, A "LABDÁT" ÁTAKARJA JÁTSZANI A BALOLDALNAK ?
ELKÍVÁNJÁK JÁTSZANI A HATTYÚK HALÁLÁT, KÖZBEN " MOSSÁK KEZEIKET ÉS A SÜLLYEDŐ HAJÓRÓL FELELŐSSÉGRE VONÁS NÉLKÜL,IDŐBEN AKARNÁNAK LEPATTANNI? ÖNÖKNÉL MÁR SEMMI SEM BIZTOS, MIKOR MIT CSINÁLNAK.

A MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK SZINTE NYUGODTAN ÁLLÍTHATJÁK, A GYURCSÁNY ELKU.... VULGÁRIS ZSARGONJA ARÁNYÁBAN, AZ ORBÁNI FELSŐFOKÚ NÉPHÜLYÍTÉSSEL FELÉRŐ, VAGY TÖBB !!! 
MELYIK A JOBB ? UGYE, HOGY EGYIK SEM ! AKKOR ÉRTHETETLEN EBBEN AZ ORSZÁGBAN, EZEN A KÉT NÉVEN KÍVÜL, NINCS MÁS ?

L.K.
 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse