Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Egyoldalú adókövetelés

2024-01-04
Adminisztrátor
70
EMLÍTÉST ÉRDEMEL. NEM VAGYOK KÖZGAZDÁSZ, SEM MATEMATIKAI ZSENI, DE TÖKÉLETESEN TUDOM, HOGY SAJÁT CSALÁDOMON BELÜL MIT JELENT A HÁZTARTÁSI KÖLTSÉGVETÉS.
ENNEK KAPCSÁN MERÜLT FEL BENNEM, - AMENNYIBEN MI AZ EURÓPAI UNIÓ TAGJA VAGYUNK, AMI VALÓJÁBAN " EGY NAGY CSALÁD", AKKOR MIÉRT NEM TÜNTETIK FEL A CSALÁDI KASSZÁBA BEFIZETETT BEVÉTELI OLDAL ÖSSZEGÉT? MIÉRT CSAK AZOKAT A PÉNZEKET TÜNTETIK FEL, - TESZIK KÖTELEZŐVÉ - AMIT AZ UNIÓ NEKÜNK FIZET ? NEVETSÉGES REKLÁMFOGÁSRA KÉSZTETIK MINDAZOKAT, AKI NÉMI KÖNYÖRADOMÁNYHOZ JUTNAK.  

Az gondolom mindannyiunkat érdekli, éves szinten mennyi lehet a magyar adófizetők KÖZÖS KASSZÁBA befizetett pénze? Mennyi lehet a tagállamokon kívüli árú csere forgalom vámtételi összege?  MENNYI LEHET A  KILÉPETT ANGLIA ÁRÚ FORGALMAZÁSÁNAK VÁMTÉTELE ? A befizetett összeg,miként jelentkezik az unió kasszájában ? 
Na látják kedveskéim, nem minden parasztember csak a földdúráshoz ért.Éppen az önök gazdasági matekszámítása (sarca) miatt tanultuk meg - amennyiben a termelés során befektetett, kiadási  összeg magasabb, mint a megtermelt hozam értéke, az egyértelműen azt jelenti - a vállalkozás, a család csődöt mond.
Amennyiben az egyenleg mínuszban zár,a család bedobja a törölközőt. Napjainkban ezt láthatjuk a magyar parasztságnál is. Ezrek hagyják abba a termelést, vagy azt, minimálisra csökkentik.
NOS, A MAGYARORSZÁGI KÉNYSZERHELYZET MIATT, MÉG TOVÁBB KAPIRGÁLJUNK AZ EURÓPAI UNIÓ SZEMÉTDOMBJÁN. A TAGÁLLAMOK ÁLLAMPOLGÁRAINAK KUTYA KÖTELESSÉGÜK AZ UNIÓT KÖTELEZNI, HOGY ÉVES SZINTEN, MINDEN BEFIZETETT EURÓCENTTEL SZÁMOLJANAK EL.

EURÓPA  TELJES ELADÓSÍTÁSÁT , IDŐBEN MEG KELL AKADÁLYOZNUNK. Talán még nem késő ! TUDOTT TÉNY, AMERIKÁBAN A DOLLÁRT ORRBA SZÁJBA NYOMTATJÁK, GAZDASÁGI MEGALAPOZOTTSÁG NÉLKÜL.  E MIATT , ÉPPEN NEKÜNK EURÓPAIAKNAK,  - BENNE MAGYAROKAT  - NEM SZABADNA ERRE A SORSRA JUTTATNI.  
LÁTOTTAK ALAPJÁN, A POLITIKUSOK SZÁJZÁRA ÉRDEKEGYENLŐSÉGBEN mindannyiunkat BÜNTET, TEHÁT A NÉPNEK KELL KICSIKARNI, - TUDNI AKARJUK, MENNYIT FIZETÜNK BE !!!!!!!!! 
HAZÁNKBAN AZ IS ÉRDEKLŐDÉST GERJESZT, A MAGYAR ÁLLAMKASSZA, HOGYAN KÉPES kb. 4 MILLIÓ DOLGOZÓEMBER MUNKÁJÁBÓL 6,6 MILLIÓT ELTARTANI ?????????
MINDANNAK ELLENÉRE, HOGY A 27%-OS ÁFA, PLUSZ A 15% SZEMÉLYI JÖVEDELEM ADÓ A MAGYAROKAT SÚJTJA A LEGJOBBAN ÉS ISTEN TUDJA MÉG HÁNY ADÓ A MAGYAR VÁLLALKOZÁSOKAT, DE A SZÁMÍTÁSAINK SZERINT AZ EGYENLEGÜNK AKKOR SEM STIMMELHET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ORBÁN VIKTORNAK ÉS VARGA MIHÁLYNAK TUDNIUK KELL, MINDEN EGYES BÉR, NYUGDÍJ STB. EMELÉSSEL, AZ ÖNÖK PILLANATNYI ADÓBEVÉTEL ÁLTALI POLITIKAI TÚLÉLÉSÉT JELENTI, DE VALÓJÁBAN, A JÓLÉTI TÁRSADALOM ÉS MAGA A MAGYAR ÁLLAM EGYRE MÉLYEBBRE ZUHAN.
 
ELNÉZÉSÜKET KELL KÉRJEM, HOGY GONDOLATAIMMAL AGGASZTOTTAM ÖNÖKET, DE JÓ INTÉZKEDÉSEKKEL, MÉG MENTHETŐ, AZ AMÚGY IS MENTHETETLEN. 
ALAPJAIBAN KELL MEGRENGETNI HAZÁNK GAZDASÁGÁT, AMI A TÁRSADALOM NYÍLTSÁGA NÉLKÜL NEM MEGOLDHATÓ. 
ISTEN ÓVJA MINDNYÁJUKAT . A 2024-ES ÉVRE KÍVÁNOK BORT, BÚZÁT, BÉKESSÉGET !
Engelmann József

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse