Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25048

Kormányízűen

2024-01-31
Adminisztrátor
71
Ami magától érthető, - minden regnáló kormánynak megvoltak és a mai napig megvannak a "SZÓCSÖVEI". Ami nem mindegy, a magyar kormány milyen létszámú elemző és szaktanácsadó gárdát alkalmaz. Ami a magyar adófizető állampolgárokat közvetlen érinti és irritálja, ezeknek az embereknek milyen alapból finanszírozzák meg a jövedelmüket ? Feltehetően nem az improduktív semmit nem tejesítők a finanszírozók ? Vagy már megint a kétkezi melósok ADÓJÁT HASZNÁLJÁK AZ INGYEN ÉLNI AKARÓK ?
 
JÖVŐRE TEKINTŐ JÓSLAT SZERINT, AZ  ORBÁN-KORMÁNY KÖZELI EMBEREK JELENLEGI MUNKAVISZONYÁNAK - BÁRMELYIK MÁS PÁRT, VAGY SZÖVETSÉG VÁLASZTÁSI GYŐZELME ESETÉN, - MEGSZŰNÉSÉT LEHET ELŐRE JELEZNI.
A SZÁZADVÉG ÉS A XXI. SZÁZAD, TALÁN EGY  INTÉZMÉNYESÍTETT "KORMÁNYTÜKÖR"  LENNE ?
Kik az Orbán-kormány legkedveltebbjei ?
- Habony Árpád, Rogán Amtal, Stump István, Schmidt Mária,Békés Márton, G Fodor Gábor,Galló Béla, Deák Dániel, Halkó Petra,Nagy Ervin, Bíró András, Petri Bernadet, Benedek Zsombor, Nagy Beatrix és még sokan mások. 
FIDESZ-KDNP BUKÁS ESETÉN .
- a Fidesz-KDNP kormány, minden írott és képi propaganda intézményének dolgozói, állami szektor Fidesz érintettségű dolgozói, - MUNKAHELYI VESZÉLYEZTETEK BESOROLÁST KAPJÁK. FELTEHETŐEN A MAGYARORSZÁGI MUNKANÉLKÜLI KVÓTÁT ERŐSEN RONTANI FOGJÁK. 
A RÖVIDLÁTÁSSAL A GYORS MEGGAZDAGODÁS VESZÉLYE ÉS ISTEN PALLÓSA, NÉGYÉVENKÉNT MINDEN ÉRDEKEMBER FEJE FELETT OTT VAN. VÁLASZTÁSOK SORÁN, A POLITIKAI HATALOM GYAKORLÁSA  PÁL -FORDULÓT VEHET.  A HIRTELEN JÖTT NYERESÉG, VAGYON, - EGY RADIKÁLIS SZÉLSŐ BAL, VAGY JOBBOLDALI HATALOM ESTÉN, - KÖNNYEN LENULLÁZÓDHAT. A TÖRTÉNELMI VISSZATEKINTÉSBEN majd minden HATALOMVÁLTÁS,  FEJEKET KÖVETELT. EZ MOST SEM LESZ MÁSKÉNT ! VAGY AZ ÉRINTETTEK, MILYEN REMÉNY,MEGVÁLTÁSÉRT FOHÁSZKODNAK ? A magyar szavazóknak - A MAGYAR narancs, hosszan tartó érlelése,egy dalszöveg hasonlatával fémjelezhető ."CITROM ÍZŰ BANÁN"

JELENÜNKBEN A NARANCS LETT SAVANYA, JELIGÉVEL A SZERZŐ.
   

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse