Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 113 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 6219

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
80
3953
Mit kívánnék a fentiekkel  mondani? Magyaroknak az Euró bevezetése a teljes összeomlást jelentené. A nyugdíjasok pénzének forintról történő átszámítása euróra, olyan vesztességet idézne elő, mely szerint félő lehet,hogy  egészen állampolgári engedetlenségig fajulna a helyzet, ami forrongásokba torkolna. Erre Magyarországnak nincs szüksége. Az euró maradjon azok fizetőeszköze akik kitalálták, nekünk nagyon jó a magyar forint. Érthetetlen, hogy az euróról alkotott véleményüket miért nem az átlag európai állampolgároktól kérdezik meg? Bizonyos liberális körök erőltetett agyréme, hogy Amerikát kell csinálni Európából. Diktátumokkal félemlítik meg a tagállamokat és kormányait. Zsarolnak, fenyegetnek miáltal Európa politikailag sem gazdaságilag nem képes a kontinensek versenyében helytállni. Az Unió előbb bukik meg, mint a KGST?
Egyszerűen nevetséges az egész, csak arra kell vigyázni, nehogy szembeállítva egymással fegyveres összecsapásig lázítják az EU tagállamait. Lásd! 1990 Jugoszlávia.

Ezeknek semmi sem drága jeligével.
 
Cikkek

Bocsánat, magyarnak születtem

2017-12-14
Adminisztrátor
466
Feltételezhető, ha szüleink pár száz kilométerrel jobbra vagy balra, északra vagy délre élnének és a fogantatásunk és megszületésünk ezen a bolygón, de egy másik talpalatnyi földön valósult volna meg, akkor nem vagyunk emberek? A hovatartozás egyszerűen a családban jön létre, mivel az első kötődés az ember édesanyja, ezeket követin, az édesapa, valamint a további családtagok. A kifejezésre szakosodott nyelvhasználat egy felsőbbrendű kommunikációs eszköz, de azon által felsőbbrendűséget élvezni?

Gyújtópontok

2017-12-13
Adminisztrátor
480
Az emberi gyengeséget kihasználók, "időzített bombákkal" befolyásolják a világot. Évszázados politikai tehetetlenségnek látszó játszmák folynak, amiknek hatásaival milliókat visznek a vásárra. Pusztítás a jelszavuk, számukra az emberélet annyi mint, ha valaki leengedi a rolót. Az emberi kishitűség, gyenge jellem az okozója mindennek.

Kik nem velünk, azok ellenünk!

2017-12-07
Adminisztrátor
455
Még a Mikulás is felháborodott a jelenségen. A MUMUS ismét megjelent a képernyőkön és a jól bevált Kisgazda múltra visszatekintésben tovább romból.A múlt negatív folyamodványai az emberekben nyomott hagyva garázdálkodnak és tudat alatt a kisördög nem alszik. A császári sereg, mindenkire lő, aki mozog. Számukra a politikailag nem felkészült állampolgár az ideális, akinek befolyásolásával az irányszemélyt, vagy civilszervezetet, pártot le lehessen járatni.A magyar médiák sajnálatos módon szócsőként dolgoznak, amiért nem felelősök, mert a "császárral" szembehelyezkedni halálos cselekedet lenne. Ezért kell egy új médiatörvény, hogy a fizetést adó munkáltató, semilyen politikai párthoz, vagy annak elveihez ne tartózhasson. Csak akkor lehet szabad, független médiáról beszélni.

"Nevemet többé szátokra ne vegyétek!"

2017-12-04
Adminisztrátor
471
" - Nevemet szátokra ne vegyétek, mert jóságommal visszaéltek. Életet kaptok tiszta képben, törekvések szennye a népben. Elárultak tagja lettem, általatok bevégeztem. Utolsó szavam, ments meg Isten,én nem ezt kértem!"

"Félelem bére"

2017-12-02
Adminisztrátor
475
A szócsövek rezonanciája által képzett frekvenciák nem minden esetben a nép általi elvárás hangjai.A népidomításnak több változata ismert: teljes körű diktatúra, megfélemlítés eszkalálása, ismételt dogmák emberi agyakba táplálása, az állami igazságszolgáltatás / bíróságok, ügyészségek, stb. / teljes körű politikai felügyelete, az állami közalkalmazottak munkakörének befolyásolása / zsarolás szintjén / és a lajstrom hosszadalmasan sorolható lenne, de ... !!!

"Lenni, vagy nam lenni"?

2017-11-25
Adminisztrátor
476
Az ember megszületésének pillanata azonnal rányomja bélyegét A JÖVEVÉNY TOVÁBBI SORSÁRA: Te kinek és minek jöttél a világra? Melyik kontinensen veszed az első levegőt? Melyik ország népességi százalékát növeled, hol leszel regisztrálva, és egy év után melyik nemzet nyelvét fogod beszélni. Nos, eljutottunk a valóban kényes kérdésekig, mert idáig maradtunk csak emberek, ezek után megszáll bennünket a sátán és a teljesen tehetetlen emberpalántára olyasmit erőltetünk, amiről fogalma sincs.Az emberi értelem 3-4 éves kortól kezd kialakulni, de mi felnőttek, addigra olyan befolyást gyakorlunk a gyermekre, ami által a magunk személyiségét akarnánk viszontlátni.A gyermekeink fejlődésében, szellemiségük alakulásába kívánunk azonnal beleszólni,tehát felsőbbrendűségünket gyakorlón viselkedünk. A fiatal piciny gyermek a szülői hangot hallva elsajátít valamit, ami által már is befolyásolt. Magyar, angol, vagy német lettem, miközben a kilétéről saját maga még nem is döntött.

Saját vélemény

2017-11-22
Adminisztrátor
453
Elmék harcának sem mondható, amit napi szinten elkövetnek "emberek". Lehet, hogy én lennék szűk látókörű, és azért látok mindent másképpen, de amit a brüsszeli korlátolt képességűek elkövetnek? Bemutatkozom, Mancika vagyok, egy jólnevelt magyar ember anyakecskéje. Képzeljék el,a napi politikai játszmák még engemet is úgy kihoztak a sodromból, hogy elapadt a tejem. Szegény gidáimat gazdám cumiztatja. Ő ismeri a cumizás fortélyát, mivel a politikai hatalmak 66 éve szoptatják. Olyan hazugság áradatot köteles megélni,aminek méregtartalmával kártevő írtok sem rendelkeznek. Még az a csoda, hogy gazdám nem gágyult meg.A nagy birodalom propagandaminisztere forog a sírjában és következőket "mondja".- ezek nálamnál is jobbak, ilyen blöffök nekem sem jutottak eszembe!

Megnyílt csapok tragédiája

2017-11-15
Adminisztrátor
423
Áder János köztársaságunk "első embere" beszédeiben kampányt folytat a magyar víz és környezetünk érdekében. Számunkra, mint megnyitott csapok, az emberi beszédek hígfolyóssága tragédiához vezet, mert országunk vízkészlete csak egyre fogy és senki nem törődik csapjaink állagmegőrzésével. Arról nem beszélve, odáig fajult a dolog, hogy idegenek, ismeretlen személyek kezei tekergetnek minket, és arra sem képesek, hogy tudomásul vegyék: mi is karbantartás kötelezettek vagyunk.Csapi voltunk magyar, átengedett vizünk szintén, akkor hogyan jutnak töltőállomásaink kezelési jogai idegenek használatába? Tudomásunk szerint, a magyar alaptörvényt Áder Jánosnak is ismerni kell,akkor kampányában miért nem ellenzi a magyarok "aranyának" külföldiek kezére juttatását???

Keserű pirula

2017-10-11
Adminisztrátor
488
Nemzetünk egységének alkotó része a nemzeti büszkeség.Milyen képződmény által valósítható meg egy nemzet összetartozása? Gazdasági teljesítményből fakadó jólét,a nép genetikai biztonsága - vallási szabadsága, nyelvi kultúrájának ápolása - megtartása, a nemzet határainak védelmén át a lakosság létbiztonsága. A felsoroláshoz csatolható, a sport általi nemzetek közötti versenyek megrendezése.A nép sportolóit a nemzet gladiátorainak tekinti és győztest és legyőzöttet akar látni.

Háttérkép

2017-09-20
Adminisztrátor
594
Az Európai Unió vezérkarának nevezett szakmailag túlképzettek a jog mezején defektet kaphattak. A kocsijuk belsőjének megragasztása helyet az óvszerüket ragasztották be, miáltal a gyermekvállalást csak migráns befogadással akarják kompenzálni. A belépett államok állampolgárai tudomásunk szerint tudnak még gyereket nemzeni, akkor hová ez a zűrzavar?

Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 113 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 6219
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse