Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18789

Facebook használókat ...

2022-11-28
Adminisztrátor
107
Írásainkban már sokszor említést tettünk a liberalizmus biztosította / facebook / szabadságáról, de kényszer pályán, azonnal a hátrányairól is szót kell emelni.
Az emberi szabad " sajtó " nyitott kapui, emberek millióinak adtak indíttatást, hogy véleményüket, elképzeléseiket közzé tegyék, ami által maguk is közismertek lesznek.
A adott lehetőségeken belül, sokak nem vállalják fel saját magukat, idegen néven futtatják írásaikat, alkotnak véleményeket. ITT TALÁLKOZHATUNK MÉRFÖLDKŐNYI : VALÓTLANSÁGGAL, ROSSZINDULATTAL, SZÉLSŐSÉGESSÉGEKKEL, EMBEREK MÉLTÁNYOSSÁGÁNAK FIGYELMEN KÍVÜL HAGYÁSÁVAL, DURVA VULGÁRIS KIFEJEZÉSEKKEL, STB.
Ami még borzasztóbb, vannak akik nagyon szívesen ugrasztanak össze embereket, barátokat, rokonokat, politikai, vallási közösségek állásfoglalásának fényében.
Milliónyi dolog inspirálja a lakosságot, hogy mélyebben reagáljanak dolgokra : fizetésekre, inflációra, demokrácia dolgában, politikusok viselkedésére, stb.
AZ ÉLETÜNK TERÉN ISMERETES - na most aztán én jól megmondom, címszó.
Sokszor mi lesz ebből ? Kétszavas makogás, de azért éppen elég, hogy embereket alaposan megbántsanak.
Ezt valami módon szabályozni kellene.  A facebook használatának, alkalmazásának szabályait meg kell reformálni. A weboldalaknál komoly használati díjszabás működik, akkor a facebook-nál miért nem vezetnek be díjszabásokat ?
Evvel a módszerrel szelektálni lehetne, hogy akik valóban értéket képzőn gondolkodnak, vagy azok között, akik csak fecsegni, káromolni akarnak. 
Megfigyelhetjük, Magyarországon, ami ingyen van, vagy használható, ott kimagaslóan veszünk részt, de amiért már fizetni kell, ott jóval visszafogottabban viselkedünk. 
Elképzelhető, hogy a magyar posta sem sértődne meg, amennyiben több karácsonyi, húsvéti, születésnapi, névnapi képeslapot adhatnának el, kézbesíthetnének. 
Most a facebook, ezeket a lehetőségeket megcsorbította, mindenki írhat amit és amikor akar.
Vizsgálva a liberalizmust, / facebook-ot /,észrevétlenül gyűrűzött be családjainkba. OLYAN SZINTEN ADJUK KI MAGUNKAT, AMINEK A TITKOSSZOLGÁLATOK PISZOKUL ÖRÜLNEK. Azt állítják, minden adatvédelem alatt működik, NA JA ! EZT KI HISZI EL ?
Továbbá a bűnözésnek is kiszolgáltatjuk magunkat, mert olyasmiket is közzé teszünk, amit bűnözői csoportok nagyon jól felhasználnak. 

Feltételezhető, az emberiség hamarosan rájön, piszokul becsapták. Gondolkodás nélkül beszálltak a liberalizmust felhasználók csapdájába. 
EMBER ! GONDOLKODJ MÁR VÉGRE OKOSAN. KAPTATOK MÁR VALAMIT IS INGYEN ? SOHA ! - TANÚ CÍMŰ FILM EGYIK NAGY MONDÁSA LEBEGJEN A SZEMETEK ELŐTT :  ELVTÁRS, EGYSZER MI IS KÉRÜNK VALAMIT !
POLITIKAILAG FELKÉSZÜLETLEN, JÓHISZEMŰ NÉP SAJÁT MAGÁT HAJTOTTA BELE , mi lesz, ha EZEK VALÓBAN KÉRNEK VALAMIT. EZ A VALAMI, NEM SAJÁT SZABADSÁGUNK, HAZÁNK FELADÁSA LESZ ? ERRE, MIT FOGNAK LÉPNI ?
J.E.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse