Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18788

NÉPSZÁMLÁLÁS, NEMZETI KONZULTÁCIÓ

2022-09-28
Adminisztrátor
176
Tisztelt Honfitársaink !
Nagyon sajnálatos, hogy politikai, gazdaságtani, alkotmányos képzettségünk nem áll az életformánk magaslatán, ami oda vezet, hogy kormányunk azt hiteti el a társadalommal  - amit éppen akar. Most éppen két téma van terítéken, az egyik a népszámlálás, a másik, a nemzeti konzultáció.
Állampolgárainknak tudniuk kell, hazánk államforma nélkül teng - leng a világ gazdasági fertőjében, AMIT TŐZSDEI MEGFOGALMAZÁSBAN LEHET PREZENTÁLNI.
MAGYARORSZÁG ÁLLAMFORMA NÉLKÜL, EGYEDI EURÓPÁBAN ÉS A VILÁGBAN. VALÓJÁBAN, MINTHA NEM IS LENNÉNK.
Olyan, hogy egyszerűen MAGYARORSZÁG, nem létezik. Amennyiben, mint KFT. vagy BT. működtetett, akkor a választások során, Orbán Viktor MAGYARORSZÁG ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓJA, DE SEMMI ESETRE SEM MINISZTERELNÖKE LEHET. A KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK ASSZONYRÓL NEM BESZÉLVE, AMIKOR ORSZÁGUNKBAN A KÖZTÁRSASÁGOT ÉPPEN A FIDESZ-KDNP TÖRÖLTE EL.

TOVÁBB RAGOZVA A FEJLEMÉNYEKET, EGY SZABAD ORSZÁGBAN, ÁLLAMFORMA NÉLKÜL, NEM LEHET NÉPSZAVAZÁST TARTANI, SEM NEMZETI KONZULTÁCIÓT, MERT JOGILAG NEM LEFEDETT. 
MIT JELENT A NEMZETI KONZULTÁCIÓ ? MAGÁNAK AZ ALKOTMÁNYNAK ÉRTELMÉBEN A NEMZET. Magyarországon, jelen álláspont szerint, a nemzet fogalma alaptalan, MERT ÁLLAMFORMA NÉLKÜL JEGYZETT, KÁRPÁT-MEDENCEI ORSZÁG.
Más irányú megvilágításban országunkban nincsen : hercegség, királyság, köztársaság, monarchia, csak olyan , MINT MAGYARORSZÁG. Ez a jogi hézag netovábbja. Tehát senki nem kötelezheti a magyar népet, hogy " olyanban részt vegyen", mint nemzeti konzultáció. Orbán - kormány országunk 2,8 - 3 millió lakosságát használja fel, az az saját szavazóbázisát, hogy véleményükkel azt sugallják - MI VAGYUNK A NEMZET HANGJA.
HÁLA AZ ÉGNEK, EZT MÁR SENKI NEM HISZI EL. 
NÉPSZÁMLÁLÁST ABBAN AZ ORSZÁGBAN KÖTELEZHETI EGY KORMÁNY, AHOL NÉP ÁLTALI DEMOKRATIKUS ÁLLAMFORMA LÉTEZIK. HAZÁNKBAN NINCSEN !!!
A népszámlálás, mint olyan, személyre szabottan : születési anyakönyvi kivonattal, személyi igazolvánnyal, lakcímbejelentővel, vallási hovatartozást igazoló dokumentummal kell igazolni. TERMÉSZETESEN EZT IS CSAK AKKOR, HA AZ ORSZÁG A NÉPAKARAT SZERINT MŰKÖDIK. Kormányunk érdeklődése : "mikor hagyta el a szervezetünket a felesleges salakanyag," év. hónap. nap és óra percnyi pontossággal, AHHOZ EGYETLEN POLITIKAI HATALOMNAK NINCSEN köze, sem joga !
ISTEN, HAZA, CSALÁDOT VALLÓ FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT a kialakult helyzetre tekintettel NEM KERÜLHETI MEG SZÓ NÉLKÜL A NÉPSZÁMLÁLÁS LEGFONTOSABB ALAPTÉTELÉT FOGANATOSÍTÓ KÉRDÉST :
A VALLÁSI HOVATARTOZÁST. HÁNYAN ÉLÜNK EBBEN A HAZÁBAN, MILYEN MÉRTÉKBEN NYERTEK TERET A HAZÁNKBAN ÉLŐ KISEBBSÉGEK : svábok, horvátok, szlovákok, románok, szerbek, cigányok és zsidók, stb.
Kormányunk érdeklődése mindenre kiterjed, csak éppen arra nem, a nemzetünk milyen mértékben összetett. 
A független kisgazdapárt soha nem titkolta és ellenezte nemzetünk genetikai összetételét. Tudomásul kell vegyük, a történelmi múltból eredő populációt.  Kisgazdapárt, nyelvi és nemzeti
hovatartozást vallókat ugyan olyan állampolgárnak ismerte el, mint a valódi vér szerinti magyarságot. 
Végezetül, 
nagyon aggályos, hogy szabad-e, jogos-e hazánkban a népszámlálás és a nemzeti konzultáció kiírása, amikor ÁLLAMFORMA NÉLKÜLI ORSZÁG VAGYUNK.
ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁGOT ÉS NÉPÉT !
J.E.
     

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse